Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Drachten of directe omgeving.

481 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kamer en badkamer creeren op zolder, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, klussen in badkamer, badkamer renovatie, draagmuur verwijderen en balk plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Drachten:

golfplaten dak vervangen

Mijn schuurtje, fiets en motorstalling, is ±500x150 en voorzien van golfplaat, 2x transparant en 2x eternit dit dakje moet vervangen worden. Tevens tegels weer recht leggen (30x30). Het gaat er om dit dak weer te vervangen zodat het weer 10 jaar mee kan, dit mag gewoon weer met golfplaten worden opgelost.

Balkon afschermen met kattennet

Ik woon 11 hoog en wil mijn balkon van 9 meter lang en 2,60 meter hoog laten afschermen voor mijn katten. Voor het voorjaar realiseren.

Deurpost verwijderen en dichtmaken

We willen een deur van de gang naar de huiskamer verwijderen en dichten. In de gangzijde een spiegel en in de woonkamer naadloze overgang in de muur.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een grenenhouten schutting van ongeveer 5 a 6 meter met een poort. Daarnaast nog 4 meter afscheiding schutting.

Boiler vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande (Daalderop close-in 15) boiler in een keukenkastje onder de spoelbak. Ergens zit momenteel ook een lekkage in de aansluiting waardoor bij opwarming van de boiler best veel water druppelt in het kastje waar de boiler geplaatst is, dat onderdeel voor de aansluiting zal dus ook vervangen moeten worden. De bestaande boiler is een ouder type en wil ik graag vervangen hebben voor een nieuw, energie zuiniger type. Liefst een vergelijkbare (15 liter? ) boiler van energie klasse A. Tevens moet eigenlijk de eengreeps mengkraan vervangen worden voor een nieuwe met hoge uitloop. Graag zou ik offertes ontvangen m.b.t. dit klusje.

Behangen en schilderen

Ik wil graag mijn slaapkamer behangen en schilderen. De materialen heb ik al geregeld.

Vensterbanken + rookmelder + kastplank monteren

Ik wil graag het volgende laten monteren: - 3 vensterbanken - 1 rookmelder - enkele kastroedes verplaatsen - kastplank monteren Ik beschik zelf over genoemd materiaal. Deze senior zoekt een betrouwbare klusser die mij aub hiermee helpen. Het is mij niet gelukt om iemand hiervoor te vinden. Heel hartelijk dank alvast!

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine plaatsen met kraan en douchekop en douchebak. Ook wil ik mijn zitbad verwijderen. De cabine is 90 bij 90 cm.

Parket leggen

Gaat om ongeveer 55 m2 laminaat wat op een gelijmde parketvloer gelegd moet worden (ligt helemaal vast). Het gaat hierbij om keuken, woonkamer, hal en bijkeuken er zijn geen drempels. De keuken plinten (6 meter) moeten ongeveer 1 cm verlaagd worden.

Installatie flexibel RVS rookkanaal

Het doortrekken van een flexibel rookkanaal van 150 mm en 9 meter lang door een bestaand gemetselde schoorsteen. Installatie vanaf houtkachel tot met de trekkap. Alle materialen zijn reeds met de kachel meegeleverd.

Ligbad repareren

Ik zoek een loodgieter die de draaiknop in ons ligbad (waarmee je de stop bedient) kan repareren. Nu is de buis van de overloop los en mis er een rubbertje hierom heen.

Roljaloezieën ophangen

Ik zoek een klusjesman die 2 roljaloezieën kan ophangen in mijn woning.

Plissé hordeur goed werkend maken

Onze plissé hordeur zit er in maar we krijgen deze niet goed werkend. De ene keer schuift hij niet goed, de andere keer rolt hij niet goed op en worden de touwtjes slap. Ook het vermoeden, ondanks dat we het instructieboekje strikt hebben opgevolgd, dat de plissé deur niet goed is afgeleverd (horgedeelte te lang). Kortom: het afstellen en of aanpassen van de deur is de taak.

Kast in elkaar zetten

Graag zou ik willen dat iemand twee garderobe kasten kim 3deurs voor mij in elkaar zet. Is dit mogelijk en wat zijn hiervan de kosten

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een tvbeugel laten ophangen aan een muur voor een 55" tv

Montageklusjes in huis

Ik wil graag 2 plafond (2.50 meter) lampen ophangen. Er zit elektra aansluiting, die verplaatst moet worden en er is een haak nodig om de lamp aan te hangen en een kabelgootje. Ook heb ik een medicijnkast die op tegels in badkamer gemonteerd moet worden.

Schutting verstevigen

Ik wil mijn bestaande schutting verstevigen met 2 houten palen 7x7 180 die ertussen geslagen moeten worden. Ook wil ik een extra onderplank bevestigen 14x300. Ook zou ik graag een aparte prijs willen van 1cup bestratingszand. De materialen wil ik graag door jullie geleverd krijgen bij aanvang van de klus. Wat kost mij dit totaal?

Kast en nachtkastjes monteren

Product nummer 511560 1x product nummer 511564 2x

Deurhorren monteren in het kozijn

Graag willen we weten wat het kost om twee deur horren (plissé) van bruynzeel te laten plaatsen, in het houten kozijn van de dubbele tuindeuren. Het kozijn is 165 bij 207 cm. De horren hebben we reeds besteld en worden deze week verwacht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lamellenhor laten monteren

Het plaatsen van een Bruynzeel schuifbare lamellen hor 700 serie. Breedte hoeft niet ingekort te worden, misschien de hoogte wel. De lamellen hor is al in huis.

Laten plaatsen van meerpalen

Plaatsen van twee meerpalen op ca 4 meter uit de kant. Doorgaand vaarwater. Bij goede prijs is een opdracht van meerdere bewoners mogelijk.

Velux rolgordijn plaatsen

Het betreft het laten plaatsen van een Velux rolgordijn in een raam van ongeveer 1.34 meter breed.

Buitenzonwering aanbrengen

Ik wil graag op drie hoog, twee zonneschermen laten plaatsen. Ik heb de schermen nog niet aangeschaft. Er is geen balkon, dus met een hoogwerker? Het gaat puur om een indicatie.

Reparatie aan tegels en afzuigkap

Onze keukenvloer heeft een aantal kapotte tegels onder het aanrecht, maatvoering 45 x 45. We hebben reserve tegels. Daarnaast hebben wij lekkage via de afzuigkap. Wij weten niet waar dit vandaan komt. Graag laten wij dit door iemand opsporen en repareren. Wij zijn het beste na 18.00 uur te bereiken.

Klussen in de woning laten uitvoeren

Werkzaamheden zijn als volgt: Stopcontacten plaatsen, 1 in meterkast; lampen ophangen, 5 stuks; boren in betonmuur om kast te plaatsen; lijsten ophangen.