Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Friesland.

261 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Friesland:

vrijdag 22 mei 2020

Trap renoveren inclusief stootbord

Trap renoveren met overzettrede en stootbord met 13 treden.
woensdag 20 mei 2020

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik zou graag 4 meerpalen laten slaan voor de aanleg van mijn boot. Onze buren zouden dit ook willen wellicht kunnen we dit combineren. Kunt u mij een offerte sturen en op welk termijn zou u de palen kunnen slaan.
maandag 18 mei 2020

Vloeronderhoud

Lamelparket vloer schuren en in olie zetten. Grootte ongeveer 60 m2
dinsdag 5 mei 2020

Wc betegelen en nieuwe wastafel monteren

De wc van ca. 4 m2 moet betegeld worden. De vloer en de wand tot ca. 1,5 m hoogte. En een nieuwe wastafel moet gemonteerd worden. Mijn vraag is, kunnen de nieuwe tegels over de oude heen worden gezet of moet dit eerst worden gestript? De wastafel en tegels heb ik zelf aangeschaft.
dinsdag 28 april 2020

Reparatie aan zonwering uit laten voeren

Het lint van mijn rolluik (zonwering) is geknapt. Ik wil graag een prijsopgave voor reparatie van zowel het geknapte lint als evt. nieuwe haspel.
zaterdag 25 april 2020

Glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken

Ik wil in plaats van een normale deur een schuifdeur plaatsen voor mijn slaapkamer. Boven de huidige deur zit nog een gedeelte glas, zie foto. Ik wil graag dat het glas verwijderd word en de muur verder gedeeltelijk opvullen. Daarnaast moet het egaal gemaakt word boven de deur. (Eventueel ook de deur en de deurpost verwijderen en egaal maken voor de te plaatsen schuifdeur) zie de andere foto voor het idee dat ik heb, probleem is wel dat de railing niet aan de muur kan maar aan het plafond zal moeten worden bevestigd.
vrijdag 27 maart 2020

Wand opnieuw stucwerk,glasvezel, schilderwerk toepassen

Ivm lekkage is zowel het glasvezel als het stucwerk los gelaten. Graag zouden wij van u een offerte willen met betrekking tot de volgende werkzaamheden. Demonteren van kastenwand in de hal bgg, verwijderen van zowel het glasvezel als het los zittende stucwerk. Het opnieuw aanbrengen/Reperatie van wand met stucwerk. Het opnieuw aanbrengen van glasvezel en deze daarna voorzien van saus met bijpassende kleur. Afwerken met nieuwe vloerplint. Bestaande kastenwand weer terugplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt 3m2
zondag 15 maart 2020

Houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur

Ik zit te bedenken wat ik met mijn huidige oude houten schuur met een hellend dak moet doen. Of de huidige schuur volledig laten isoleren of een compleet nieuwe schuur op een betonnen vloer. Afmeting is 5 x 3 meter.
vrijdag 13 maart 2020

houten trap opnieuw bekleden

De trap opnieuw bekleden met houten traprenovatiedelen. 13 treden met linkse hoek. Betreft standaard dichte trap uit 1980. Met stootborden. Ik zorg er voor dat de trap kaal is als u begint.
dinsdag 18 februari 2020

Zwevend toilet instaleren

Zwevend Toilet plaatsen, het is de bedoeling dat de vakman het oude staande toilet verwijderd en afgevoerd. Er hoeven geen leidingen verlegd te worden voor deze klus.
zondag 9 februari 2020

Balkon afschermen met kattennet

Ik woon 11 hoog en wil mijn balkon van 9 meter lang en 2,60 meter hoog laten afschermen voor mijn katten. Voor het voorjaar realiseren.
zaterdag 8 februari 2020

Airco installeren

Qlima split airco SC5225 installeren. Ik koop de airco zelf bij Praxis
vrijdag 31 januari 2020

Muren isoleren

Heb net een jaren 30 woning gekocht. Ik wil alle muren aan de binnenzijde isoleren met minimaal rd 3.5. Hoop hier dunste oplossing en met prijs te vinden. Het gaat om denk ik 100 m2
maandag 20 januari 2020

Houten walbeschoeiing vervangen

Het betreft het vervangen van 23 meter houten walbeschoeiing en ontstane eventuele ruimte opvullen met zand. De situatie bevindt zich aan de waterkant van mijn woning. Het is goed toegankelijk. In de offerte mag het afvoeren van het oude materiaal worden opgenomen.
vrijdag 17 januari 2020

Vloerbedekking van 2 trappen verwijderen

Ik zoek een trappenspecialist die 2 dichte trappen kaal kan maken en netjes kan opleveren. Het gaat in totaal om 28 treden.
maandag 6 januari 2020

Geluidsisolatie wand tegen buurvrouw

Ik ben mijn garage tot een muziekkamer aan het ombouwen, en ik wil de wand naar de buurvrouw met geluidsisolatie dichtmaken. Wand is ongeveer 6 meter lang en 3 meter breed. Ik dacht zelf aan steenwol en een zwevend voorzetwand.
zaterdag 28 december 2019

Deurpost verwijderen en dichtmaken

We willen een deur van de gang naar de huiskamer verwijderen en dichten. In de gangzijde een spiegel en in de woonkamer naadloze overgang in de muur.
dinsdag 10 december 2019

Een gat boren en aansluiten van een afzuigsysteem

Ik wil graag een afzuigkap geplaatst hebben in de keuken. Er moet een gat in de muur komen voor de afvoer.
woensdag 4 december 2019

Voordeur afhangen en lakken

Voordeur afhangen, hang en sluitwerk monteren. Bij de deur die wij gaan bestellen zit ook een glasplaat die gemonteerd dient te worden, het is ook de bedoeling dat hierbij het glas in de deur wordt geplaatst. Verder willen wij de deur laten aflakken.
maandag 25 november 2019

Betonplaten voor oprit realiseren

Het betreft een oprit in combinatie met een deel onder de carport. De oprit is ca. 80 m2 en onder de carport ca. 20 m2. Ik wil de mogelijkheden bespreken om betonplaten met tussenruimte voor opvullen tegels of klinkers te plaatsen.
zaterdag 26 oktober 2019

Installatie pelletkachel + realiseren rookkanaal

We hebben interesse ineen pelletkachel. Helaas hebben we daar geen aansluiting en afvoer voor, deze zou dus gemaakt moeten worden. De pelletkachel zouden wij zelf kunnen regelen, al het overige materiaal zouden we graag uitbesteden aan u. Wat is hier voor nodig en wat zijn de kosten om dit te realiseren?
zaterdag 12 oktober 2019

Reparatie tuinhuis

Sinds afgelopen week blijft de vloer vochtig in mijn schuur. Waarschijnlijk ergens lekkage, zowel via de grond als via de rand van het dak. Het stinkt ook. Kan iemand komen en kijken of dit te repareren valt? Ik hoor het graag.
zondag 29 september 2019

Ruimte brand traag maken

Het betreft een verfopslagruimte van ca 6x6 m bij een straal- en coatingbedrijf Nadat er een inspectie is geweest is er geconcludeerd dat de ruimte brand traag moet worden gemaakt.
dinsdag 24 september 2019

Gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp

Grote elektrische boiler ter vervanging van gasketel voor cv van een bungalow met 8 platte en 3 geribbelde radiatoren, alle dus op 1 verdieping. Huidig gasverbruik 2500-3000 m3 per jaar (incl. gastoestel 10%). Netto ca. 2200-2700 m3. De boiler kan op de plaats van de oude gasketel komen. Op het platte dak met kunststof bedekking kunnen meer dan 10 extra zonnepanelen komen. Warm water t.b.v. badkamer en keuken (+ kleine wastafel). Dak moet eerst gecontroleerd worden of het plaatsen van zonnepanelen mogelijk is en wil graag goed geïnformeerd worden over het plaatsen van een grond warmtepomp.
donderdag 19 september 2019

Monteren hordeur in schuifpui

Wij hebben een nieuwe hordeur nodig in de schuifpui (kunststof). Wat kost de montage hiervan. De vakman mag zelf ook met een aantal opties komen, de afmetingen weet ik niet dus ik nodig de vakman uit een kopje koffie te drinken en hem op te meten.

Partners

Partners van Casius