Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Friesland.

240 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Friesland:

zondag 17 juni 2018

Pergola met waterdicht harmonicadoek plaatsen

Wij willen graag een pergola met waterdicht harmonicadoek op ons dakterras laten plaatsen. Het doek komt op een bestaande constructie van een houten raster met breedte 2,90 meter, lengte 4,19 meter en hoogte 1,19 meter.
woensdag 13 juni 2018

Plissegordijnen in dakramen laten monteren

Ik wil graag 4 dakramen laten opmeten in verband met het bestellen van Bruynzeel plissé gordijnen (zonwering). Met eigen meting kom ik uit op 2 ramen van 67 cm breed en 2 cm lang plus 2 ramen van 66 cm breed en 2 meter lang. Maar in verband met bestellen en op maat laten maken, moet ik het zeker weten. Hoogte van de ramen is met een keukentrap te bereiken. Daarnaast graag prijsopgave voor monteren van bovengenoemde plissé gordijnen.
woensdag 13 juni 2018

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren aanbrengen: 3 horren voor 3 dakramen met een afmeting van 77 x 80 cm. Als het kan ook met een zonnescherm. En dan is er nog een inzethor voor een raam met een afmeting van 80 x 40 cm. Graag voor de zomer de klus starten.
dinsdag 12 juni 2018

Houten schuur verwijderen uit achtertuin

In onze tuin hebben we een houten schuur staan van ongeveer 3 bij 2 meter. Het dak bestaat uit asbest golfplaten, dus willen we de hele schuur verwijderd hebben. Graag ontvangen wij een offerte voor 2 mogelijkheden: 1: wij laten het asbest dak verwijderen door een professioneel asbestsaneringsbedrijf. De rest van de schuur moet verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. 2: de asbestgolfplaten worden door u in landbouwplastic gewikkeld, waarna wij ze zelf kunnen afvoeren. Vervolgens moet de rest van de schuur verwijderd en afgevoerd worden. De elektriciteit moet afgesloten worden. Het overige afval dient te worden afgevoerd. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
donderdag 7 juni 2018

Hor in elkaar zetten en monteren

Ik heb een hor online besteld en die moet nu op maat gemaakt worden, in elkaar gezet en gemonteerd op een draaikiep-raam (eerste verdieping) van 135 x 91 cm.
maandag 14 mei 2018

Plisséhordeur monteren op houten kozijn

Ik wil een bij de Gamma te kopen hor monteren op een houten kozijn van 200 x 83 cm op een klein balkon (onvoldoende ruimte voor deur hor).
woensdag 9 mei 2018

Schutting laten zetten

Ik wil een schutting laten leggen 5 meter lang. Materiaal heb ik in mijn bezit.
maandag 7 mei 2018

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een tvbeugel laten ophangen aan een muur voor een 55" tv
woensdag 25 april 2018

Gordijnrails opmeten en monteren

Ik wil graag kamerhoge gordijnen ophangen voor de tuindeuren en raam in de woonkamer. Ik zou graag het inmeten en het ophangen van de gordijnrails door een vakman willen laten doen. Het gaat hierbij om het ophangen van overgordijnen en in-betweens.
zondag 22 april 2018

Klussen na een waterschade

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren in huis in verband met waterschade. De offerte zal bij de verzekeringsmaatschappij aangeboden worden en hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Het gaat om het volgende: - 3,50 meter bij 3,40 meter vloer laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen. - 3,55 meter bij 7,05 meter vloer laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen. - 3,50 meter bij 3,40 meter plafond laten sauzen. - 4,85 meter bij 2,30 meter plafond laten sauzen. - 3,50 meter bij 2,50 meter muur laten behangen en sauzen. - 3,40 meter bij 1,05 meter muur laten behangen en sauzen.
woensdag 11 april 2018

Zonwering laten ophangen

Ik wil graag een zonwering van 2.40 m laten op hangen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.
donderdag 5 april 2018

Luxaflex rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 3 rolgordijnen (luxaflex) laten ophangen, inclusief rails. Het gaat om 2 ramen en 1 deur. Gewoon basiskleur wit is goed. Het opmeten moet ook gedaan worden omdat ik niet weet hoe dat moet.
vrijdag 30 maart 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zou ik 4 raamhorren willen laten monteren. Horren zijn aangeschaft, moeten alleen nog worden gemonteerd. Betreft 4 horren in slaapkamer.
woensdag 21 maart 2018

Rolhorren vervangen

Graag laat ik 4 rolhorren monteren. De oude rolhorren moeten nog verwijderd worden. De nieuwe horren moet ik nog aanschaffen. Deze moeten dan ook nog op maat gemaakt en gemonteerd.
maandag 19 maart 2018

Gordijnrail bevestigen aan plafond

Gordijnrail is 440 cm lang, dient bevestigd te worden aan een betonnen plafond.
dinsdag 27 februari 2018

Lamp bevestigen in galerij

Ik woon op 1 hoog en mijn lamp in de galerij doet het niet meer. Ik heb een andere lamp gekocht die aangaat als het gaat schemeren. De bevestiging is onder een lichtkoepel. Hoeveel kost het om een nieuwe lamp te bevestigen?
maandag 26 februari 2018

Rolgordijnen monteren

Ik wil graag op onze onder verdieping voor en achter nieuwe rolgordijnen laten monteren. Dit betreft in totaal 5 rolgordijnen. De rolgordijnen moeten op de houten kozijnen worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zondag 18 februari 2018

Meerpalen plaatsen

Ik wil 2 of 4 meerpalen laten slaan. Diepte van het water is ongeveer 0,60 meter. Hoogte van de palen boven water 1,50 meter. De palen moeten een sloep van ongeveer 1400 kg kunnen houden. Optie 1: slaan van 2 palen 2,5 meter uit wallekant. Optie 2: slaan van 2 palen 2. 5 meter uit wallekant + slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Optie 3: slaan van 2 palen 0,1 meter uit wallekant. Ook de noodzakelijke dikte palen en lengte en prijs opgeven voor alle opties apart. Is er een vergunning nodig?
zondag 21 januari 2018

Montageklusjes in huis

Ik wil graag 2 plafond (2.50 meter) lampen ophangen. Er zit elektra aansluiting, die verplaatst moet worden en er is een haak nodig om de lamp aan te hangen en een kabelgootje. Ook heb ik een medicijnkast die op tegels in badkamer gemonteerd moet worden.
woensdag 17 januari 2018

Reparatie wastafel

Er is een stukje uit de wastafel gebroken. Kan dit gerepareerd worden? ( zie foto )
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer professioneel laten reinigen

Wij hebben in once doucheruimte hardnekkige zeep/kalk resten die wij graag eens goed willen reinigen. Het betreft een volledig betegelde ruimte (mxm) tot aan plafond met glazen deur.
woensdag 10 januari 2018

Schimmel op muren behandelen

Ik wil graag enkele stukken muur laten behandelen en verwijderen van schimmel. Het betreft een erker. De schimmelplekken zijn circa 10 cm breed bij 1 meter hoog en bevinden zich aan de zijkanten van de erker.
dinsdag 9 januari 2018

Asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren

Ik heb een huis op het oog met een asbest pijp en asbest dakbeschot in het oude woongedeelte van circa 11 x 11 m. Wat kost het om dit asbest dakbeschot en de asbest pijp te verwijderen en af te voeren en nieuw dakbeschot en een nieuwe pijp te laten plaatsen?
vrijdag 8 december 2017

Rolgordijn inkorten en ophangen

Ik wil een rolgordijn (+- 2 meter breed) in laten korten en op laten hangen.
woensdag 29 november 2017

Schutting verstevigen

Ik wil mijn bestaande schutting verstevigen met 2 houten palen 7x7 180 die ertussen geslagen moeten worden. Ook wil ik een extra onderplank bevestigen 14x300. Ook zou ik graag een aparte prijs willen van 1cup bestratingszand. De materialen wil ik graag door jullie geleverd krijgen bij aanvang van de klus. Wat kost mij dit totaal?

Partners

Partners van Casius