Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Friesland.

256 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Friesland:

donderdag 19 september 2019

Monteren hordeur in schuifpui

Wij hebben een nieuwe hordeur nodig in de schuifpui (kunststof). Wat kost de montage hiervan. De vakman mag zelf ook met een aantal opties komen, de afmetingen weet ik niet dus ik nodig de vakman uit een kopje koffie te drinken en hem op te meten.
donderdag 12 september 2019

Plaatsen schutting deur

Graag een offerte voor het volgende. Ik ben opzoek naar een nieuwe schuttingdeur plus paal waar hij aan hangt en montage? Mijn huidige schuttingdeur is namelijk verrot en kan niet meer dicht. Het mag een op maat gemaakte deur worden of een prefab deur.
dinsdag 3 september 2019

Elektra werkzaamheden

Groepenkast plaatsen in de meterkast. 6 groepen van 16 A 1 kookgroep 2x230v 1 aardlekautomaat 16A tbv zonnepanelen
dinsdag 27 augustus 2019

Polycarbonaatplaten vervangen

Wij willen 3 polycarbonaat platen van een overkapping laten vervangen in verband met lekkage. De platen zijn ruim 3 meter lang. 1 plaat is 1.23 m breed, 2 platen zijn 0.88 m breed en zitten allen in aluminiumprofielen.
donderdag 8 augustus 2019

Electrisch zonnescherm smaller maken

Zonnescherm 4.5 m inkorten naar 3.9 meter.
woensdag 7 augustus 2019

Badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen

Bestaande plafonds in badkamers verwijderen en nieuwe systeemplafonds monteren. Het betreft in totaal 70 appartementen. Afmetingen 8 m2. Opname ter plekke gewenst.
donderdag 25 juli 2019

Schutting plaatsen

Ik wil graag een grenenhouten schutting van ongeveer 5 a 6 meter met een poort. Daarnaast nog 4 meter afscheiding schutting.
zondag 14 juli 2019

Handgrepen voor toilet en badkamer plaatsen

Voor bij mijn oma zou ik graag van die handgrepen willen hebben voor op het toilet en badkamer.
woensdag 10 juli 2019

Deur plaatsen

Wij willen binnenkort een nieuwe zwarte houten deur met glas erin bestellen bij de praxis. Het betreft hier een stomp deur. Het is een huiskamer deur. Er hoeft geen slot in, maar wel een kruk en drie zwarte scharnieren. Hoeveel kost het plaatsen van een deur?
maandag 8 juli 2019

Montage split airco

Ik zoek iemand voor het monteren van een splitairco. Er zal een gat moeten worden geboord waardoor de leidingen erdoor kunnen.
woensdag 3 juli 2019

Geluidsisolatie vanwege burengeluiden

Graag kijken naar mogelijkheden voor geluidsisolatie muur slaapkamer(klein) met schuin dak en ruimte onder het schuine dak. Wij weten zelf niet waarom de contactgeluiden van buren zo hard doorklinken vooral s'nachts last van. Graag professioneel advies. Liever geen offerte op basis van m2 want dat zegt niks, een ervaren oog die weet waar de lekken kunnen zitten is nodig. En dan hulp bij het aanbrengen van de isolatie.
maandag 17 juni 2019

Plaatsen meerpalen voor woonboot

Onze woonboot ligt aan de Kleine Potten in Offingawier en is over land niet goed bereikbaar. We willen 2 meerpalen laten plaatsen om de woonark opnieuw te bevestigen. De oude bevestiging voldoet niet meer. De woonark moet daarvoor mogelijk van zijn plek gehaald worden. Daarnaast moet er een bevestiging komen tussen de meerpalen en de ark (betonnen bak).
dinsdag 11 juni 2019

Boiler vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande (Daalderop close-in 15) boiler in een keukenkastje onder de spoelbak. Ergens zit momenteel ook een lekkage in de aansluiting waardoor bij opwarming van de boiler best veel water druppelt in het kastje waar de boiler geplaatst is, dat onderdeel voor de aansluiting zal dus ook vervangen moeten worden. De bestaande boiler is een ouder type en wil ik graag vervangen hebben voor een nieuw, energie zuiniger type. Liefst een vergelijkbare (15 liter? ) boiler van energie klasse A. Tevens moet eigenlijk de eengreeps mengkraan vervangen worden voor een nieuwe met hoge uitloop. Graag zou ik offertes ontvangen m.b.t. dit klusje.
zondag 19 mei 2019

Zonnescherm ophangen

Zonnewering met een lengte van 5 meter ophangen hoogte ongeveer 3 meter
zaterdag 18 mei 2019

Trampoline ingraven

Wij willen graag de trampoline ingraven. De trampoline heeft een hoogte van 75 cm en een diameter van 240 cm. Graag de afgegraven grond afvoeren.
zondag 12 mei 2019

Raamhorren plaatsen

Ik wil graag twee raamhorren laten maken en laten plaatsen. Ik kan dit niet zelf. Ik woon 3 hoog in een flat. De ramen zijn vrij klein. Als het mogelijk is wil ik graag ook een hordeur. Bij de voordeur die naar binnen toe open gaat. De raamhorren moeten denk ik, aan de buitenant worden bevestigd. Tenzij er een andere mogelijkheid is. De ramen draaien ook naar binnen toe open. Ik wil vrij sterke horren, want ik heb een kat, die niet mag ontsnappen. Kan er eventueel kippengaas met horgaas tegelijk worden gebruikt? Ik hoor het graag.
zondag 5 mei 2019

Elektrische boiler plaatsen

We hebben nu een geiser en willen nu informatie over een elektrische boiler. Mogelijkheid om overdag op te warmen ivm zonnepanelen. Maar ook bij meer gasten in huis niet te lange opwarming. Uitgaan van capaciteit voor over 24 uur 1 bad en 2 tot 4 x douche.
donderdag 2 mei 2019

Behangen en schilderen

Ik wil graag mijn slaapkamer behangen en schilderen. De materialen heb ik al geregeld.
dinsdag 23 april 2019

Nesling pergola monteren

Montage en plaatsing van Nesling pergola met schaduwdoek.
zondag 24 maart 2019

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap renoveren. Het gaat om 13 treden die ik wil laten vervangen door nieuwe. Ik koop de nieuwe treden zelf dus ze moeten alleen geplaatst worden.
zaterdag 23 maart 2019

Badkamer renoveren

Verfraaien van de badkamer van 6,3 m2. Nieuwe vloertegels (eventueel oude vervangen), inloopdouche met eventueel een regendouche set plaatsen. De oude tegels en spullen moeten afgevoerd worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
dinsdag 19 maart 2019

Geluidsisolerende voorzetwand

De tussenmuur van mijn rijtjeshuis moet voorzien worden van geluidsisolatie (7.2 x 2.6 meter) i.v.m. geluidsoverlast van de buren. Maximale geluidsisolatie is vereist! Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 6 maart 2019

Vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming

Ik wil de volgende klussen medio april graag uitbesteden aan de vakman: -realiseren van een nieuwe meterkast -uitbreiding van groepen inclusief krachtstroom en waar nodig vervangen huidige elektra in jaren '30 woning. -daarnaast ketel verplaatsen naar zolder -aanleggen vloerverwarming in woonkamer op schuimbetonnen vloer van ongeveer 55m2.
donderdag 14 februari 2019

Badkamer vernieuwen

We hebben een oud boerderijtje en willen graag de badkamer vernieuwen. Deze is in de jaren 80 gerenoveerd. We willen een grondige renovatie, we willen de badkamer verruimen door een muur te verplaatsen, alles opnieuw te betegelen, verwarmingen opnieuw installeren en een stoomdouche + wasbak te installeren. We willen deels in de stijl van het oude huis werken (stenen wasbak), maar ook modernere (stoomdouchecabine) zaken aanbrengen. De badkamer is ongeveer 9 m2 maar we willen de badkamer wat groter hebben. Ik wil dat er tot aan het plafond betegeld wordt.
vrijdag 1 februari 2019

Velux Insectenhor plaatsen

Ik wil graag een Velux Insectenhor laten plaatsen. Ik heb hem zelf al gekocht. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Partners

Partners van Casius