Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lade dressoir repareren:

Lade dressoir repareren

1 lade krijg ik niet gerepareerd, de rails is kapot. Voor een pro ongetwijfeld maximaal 5 min werk maar ik kom er niet uit.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lade dressoir repareren uit heel Nederland:

Meubels Leen Bakker in elkaar zetten

Ik wil bij Leen Bakker een eettafel, salontafel met lade, een dressoir met deuren en laden en een boekenkast met 2 deuren kopen en in elkaar laten zetten.

Eethoek en dressoir wit schilderen

Ik heb een grenen houten eethoek en dressoir, ik wil deze meubels wit laten verven op het bovenblad na. De vier poten van de eethoek, zijn niet recht toe recht aan, onder het bovenblad is een 1 lade. Het dressoir is voorzien van vijf lades en twee kastdeuren ook niet vlak.

Wij willen graag een wandmeubel op maat ...

Wij willen graag een wandmeubel op maat laten maken. Het gaat om een dressoir met circa de volgende maten: 180 X 55 X 60cm (bxdxh) met daarboven een etagere met ongeveer de maten 135 X 25 X 200cm (bxdxh). De etagere bestaat uit 3 rijen met 5 vakken. Eén rij vakken rust op de linkerkant van het dressoir. (+/- 45 cm). Het liefst op metalen (rvs) poten van +/- 20 cm. In de deuren en de lade is het rvs doorgetrokken. Het dressoir graag met twee deuren en een grote lade in het midden. Het dressoir willen we in een kleur (waarschijnlijk hoogglans), de etagere willen we van massief eiken.(Of net andersom). Ik heb indien gewenst een impressievoorbeeld dat ik kan mailen.