Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeewolde of directe omgeving.

334 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, nieuwe keuken bouwen, serre vervangen door kunststof variant, elektrische boiler installeren, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, rolgordijnen, hordeuren, plint monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeewolde:

Buxus rooien in de voortuin

Ik heb een buxus in mijn voortuin, die ik wil laten verwijderen en laten afvoeren. Volgens mij is die ziek. De buxus is ongeveer 190 cm hoog en 200 cm breed. De plek waar die staat, moet achteraf misschien geëgaliseerd worden.

Stacaravan laten slopen

Mijn stacaravan moet afgevoerd worden en gesloopt. Daarnaast wil ik ook graag een offerte om de stacaravan plek te schoon op te leveren. Hierop staan nog twee houten schuurtjes, tegels en beplanting.

Diverse klussen in huis

Het hor in het dakraam (60 x 90 cm) is misschien verkeerd gemonteerd. Hij is dicht, maar gaat niet meer open. Daarnaast hebben we een openslaande deur die niet meer op slot kan. Waarschijnlijk door de hitte uitgezet. Ik zou graag willen dat hier iemand naar kan komen kijken.

Lade dressoir repareren

1 lade krijg ik niet gerepareerd, de rails is kapot. Voor een pro ongetwijfeld maximaal 5 min werk maar ik kom er niet uit.

Montage van een hordeur

Betreft een rolhor Bruynzeel voor deuren 600 Serie, 105 x 235 cm. Deze moet worden ingekort naar 101 x 220 cm. Bij voorkeur contact via telefoon.

Wieltjes van een schuifpui vervangen

De aluminium schuifpui loopt stroef en daarom wil ik hem graag laten kamen. De klant denkt dat het aan de wieltjes ligt.

Tuindeur en stukje schutting plaatsen

Ik heb een tuindeur en een stukje schutting die geplaatst moet worden. De afmeting totaal is 3,35 meter, waar de deur dus in moet komen te vallen. Ik hoor graag uw beste prijs.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Ik wil graag een prijsopgaaf voor het verwijderen van tapijt en lijm, trap 12 treden inclusief 1 zijkant en stootborden.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Graag ontvang ik uw prijsopgave voor het verwijderen van het tapijt en de lijm van de trap. Het gaat om 12 treden inclusief de zijkanten en stootborden

Hor op maat maken en monteren

Betreft het plaatsen van een schuifhordeur. Deze moet aan buiten kant van een kunststofkozijn worden geplaatst, ook hier zit in een schuifdeur. Betreft een deur richting de tuin, ongeveer 1 meter breed 1,90 m hoog. De hordeur moet nog op maat worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Poot van de bijzettafel opnieuw bevestigen

Van onze glazen tafel heeft de staande zitplaat losgelaten van de bovenplaat.

Kras in voorruit auto

Op de voorruit heeft de ruitenwisser een boog van ongeveer 2 cm breed en ongeveer 50 cm lang gemaakt van dunne krsjes naast elkaar. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen om deze weg te polijsten. De krassen zijn zo ondiep dat je nagel er niet op haakt of voet als je er overheen gaat. Omdat het een auto betreft kan ik ook even langskomen en wachten op het werk. Het postcode nummer is dus mjn huisadres maar hoeft niet de plek te zijn waar ik met de auto naartoe kan om de krassen te verwijderen.

Verf-, vloer- en trapbekleding aanbrengen

In de woonkamer van ongeveer 45 m2 groot wil ik graag de houten vloer opnieuw laten leggen. Deze vloer is te strak gelegd en er is waterschade geweest. Verder wil ik de lambrisering tegen de muur laten verwijderden, de lijmresten verwijderen en daarna de wanden laten schilderen. Eventueel wil ik graag de trap bekleden. Hiervoor ontvang ik graag advies over de mogelijke bekledingen.

Defecte afzuigkap repareren

De afzuigkap van Gutmann en de verlichting doen het niet meer. Wat kost het ongeveer om een monteur te laten komen?

Elektrisch rolluik monteren op de begaande grond

Graag ontvang ik een geheel vrijblijvende offerte voor het monteren en werkend maken van een elektrisch rolluik op de begane grond. Het rolluik zal 2.60 meter hoog worden en 2.20 meter breed.

Kasten uit en in elkaar zetten

Het betreft 2 Pax kasten van ikea. Het uit elkaar halen in verhuizen een paar straten verderop weer in elkaar zetten. Een pre is dat klusser bekend is met dit type kast. De kasten zijn 2.20 meter hoog. Elke kast heeft twee schuifdeuren en is 2 meter breed.

Schilderijen ophangen

Ik wil graag schilderijen op laten hangen, voor de muur is een betonboor noodzakelijk, Ik kan er met de normale boor niet inkomen. Graag plugjes en schroeven meenemen, schilderijen zijn vrij licht en zeker niet topzwaar. Tot ziens.

Gipsplaten vervangen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 4 oude gipsplaten te verwijderen, en deze te vervangen voor 4 nieuwe. De hoogte is 2. 60 m, en de breedte ongeveer 2. 2m)

Vloerbedekking verwijderen van de trap

Ik wil graag de vloerbedekking laten verwijderen van de trap. Zoals gebruikelijk zijn het 13 treden. Zowel de op- als aantreden zijn bekleed met vloerbedekking.

Betondakpannen vervangen voor dakpanplaten

Betondakpannen vervangen voor dakpanplaten (kleur grijs Antraciet) Budget: Roofing Timing: Het betreft een het dak van een woonhuis van circa 250 m2. Betondakpannen vervangen voor dakpanplaten, moeten mosvrij blijven en duurzaam zijn/ lang meegaan. Graag ontvang ik een offerte en eventuele vragen via de e-mail.

Een "klapplankje" maken

Voor de training met apporterende honden wil ik graag een "klapplankje" gaan gebruiken, dit ter vervanging van het alarmpistooltje. Op de twee bijgevoegde foto's zijn de plankjes te zien. Er zit ook nog uitleggende tekst bij. Behoudens de lak en de kleine schroefjes zijn alle materialen aanwezig. Graag hoor ik zo spoedig mogelijk iets.

Reparatie knikarm zonnescherm

Ik heb een elektrische cassette zonnescherm waarvan de rechter knikarm veer/staalkabel is gebroken. Nu zoek ik een specialist die de knikarm kan repareren.

Windschermen voor terras monteren

Wij hebben hier 8 windschermen van 1.30m een aantal zijn losgerukt door storm. Nu moeten ze allemaal losgemaakt worden en opnieuw in de grond gemonteerd worden. Bedrijven die hier meer dan €200 voor rekenen hoeven niet te reageren.

Winsdschermen terras opnieuw monteren

Door storm zijn een paar windschermen van de grond afgerukt. Alle 6 de schermen, ongeveer 1,5 meter breed, moeten losgemaakt worden en opnieuw in de bakstenen gemonteerd worden. Kunststof schermen.

Klussen na verhuizing

In eengezinswoning: Schilderen. Behangen. Vloerbedekking leggen. Rails voor gordijnen aanbrengen. Lampen; schilderijen; kastjes; boekenplanken e.d. ophangen. Eventuele andere klussen die zich aandienen.