Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Urk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Urk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Urk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Urk of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Urk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Urk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Urk:

Knikarm zonnescherm ophangen

Oude scherm verwijderen, nieuwe (exact hetzelfde) ophangen. Praxis zonneknikarmscherm. 4 meter breed, 2,5 meter uitval. Drie bouten in de muur. Half uurtje werk.

Bankstellen reinigen

2x bankstel reinigen

Diverse klussen

rolgordijn ophangen plank ophangen deurrail vervangen

de boeidelen om de dakgoot en aan de ...

de boeidelen om de dakgoot en aan de zijkant van het huis moeten vervangen worden door hardhout het gaat om ong 21 meter Het gaat om een hoekwoning. Alles in de grondverf. Ook moet er een uitzetraam vervangen worden in de zijgevel. Ook van hardhout met dubbelglas ong 90 bij 120 cm