Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Swifterbant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Swifterbant heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Swifterbant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Swifterbant of directe omgeving.

30 klanten uit Swifterbant bevelen een bij Casius in Swifterbant aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Swifterbant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Swifterbant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Swifterbant:

Keukenboiler aansluiten

Na 10 jaar is onze keukenboiler stuk gegaan. Wij hebben een nieuwe gekocht bij Praxis alleen de aansluiting is veranderd. Merk Plieger. HELP!

Hor monteren in houten kozijnen die naar buiten toe openslaan

Ik wil graag een hor zonder allerlei plaksystemen. Het moet eenvoudig naar boven of beneden te bedienen zijn.

Wasmachine verplaatsen

Ik wil graag een wasmachine opgehaald hebben in Dronten (beneden verdieping) en hem laten brengen naar Swifterbant waar hij op de 2 de verdieping moet staan.

Voordeurluifel monteren

Ik wil graag een deurluifel bij de voordeur. Er zijn aluminiumkozijnen en kunststof platen. Aan een zijkant zit een betonnen muur. Het wordt wat ingewikkeld met het plaatsen. Het moet echt door een vakman gedaan worden. Ik wil graag een foto bijsturen.

Reparatie multiplex boeidelen

Ik heb aan de regenzijde van mijn woning op een hoogte van ongeveer 5 meter enkele boeidelen, die zijn aangetast door houtrot. Ze zijn bij de overgang van de delen gaan rotten. Ik heb hier multiplex van 18 mm voorhanden. Dat kan mogelijk gebruikt worden voor de reparatie. Er zijn 2 plaatsen die gerepareerd moeten worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Zonnescherm monteren

Offerte van de kosten van het monteren van een zonnescherm met motor van 5 x 3 meter. Moet op de begane grond aan de gevel gemonteerd worden. Elektrisch zonnescherm. Zonnescherm is aanwezig. Graag op korte termijn.

Verbouwen zolder

Verbouwing zolder: Plaatsen van wanden en deuren. Tevens aan(ver)leggen van elektriciteit.

casco aanbouw, 5meter breed, 3 meter ...

casco aanbouw, 5meter breed, 3 meter diep en ong. 2,5 meter hoog. houten plat dak met twee lichtkoepels, gas water electra en afvoer. er moet geheid worden. tweegrote ramen van ong.2 bij 2,5 en een kleine haard in het midden. verdere afwerking als vloer en muur wordt zelf gedaan tevens casco aanbouw 3 meter breed, 2 meter diep en ong 2,5 meter hoog. plat dak hout en 1 lichtkoepel. alleen electra. er moet geheid worden. graag per item indicatie. verdere afwerking als vloer en muur wordt zelf gedaan

Het plaatsen van een hardhouten ...

Het plaatsen van een hardhouten schutting, in rechte lijn. Afmeting ca 11 meter lang en 2 meter hoog. Op zeer korte termijn (deze maand)