Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor laten monteren van split unit airco:

Laten monteren van split unit airco

Ik ga een split unit (airco) aanschaffen en wil deze graag laten plaatsen in de slaapkamer. De buiten unit zal beneden op de grond geplaatst moeten worden en dan zal de verdere buizen werk en bedrading naar boven moeten en dan door de muur naar binnen. (deze muur is van hout en isolatie) binnen airco aan de muur worden geplaatst deze is van beton. Voor verdere info is het denk ik verstandig om langs te komen en de situatie te bekijken.
Onze klant uit Marknesse (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laten monteren van split unit airco uit heel Nederland:

Airco installeren

Een split airco monteren in een slaapkamer

Het monteren van twee airco Qlima

Bij aanschaf van 2 Qlima split airco units (2,6 kw en 3,2 kw), zou ik graag willen weten wat het kost om deze te monteren en inbedrijf te stellen. Beide kunnen aan de buitengevel van het huis worden gemonteerd of op het dak van de carport. 1x unit (3.2 kw) is voor de 1e etage, de 2,6 kw is voor de 2e etage (zolder). De airco's zijn nog niet aangekocht.

Split airco monteren

Ik wil een split airco monteren op zolder. De buitenmotor komt aan de zijkant huis boven garage.

Airconditioning installeren

Ik wil een Tristar split unit airco AC5426 3,2kw kopen bij Praxis (1 buitenunit en 2 binnenunits) en deze laten monteren/ installeren.

Split airco monteren

Ik heb een split airco bij Praxis gekocht en zoek nu een montage service om deze te installeren.

Q lima split airco plaatsen

Ik wil graag een Q lima split airco sc5225, 2,6 kW laten monteren. Airco plaatsen in slaapkamer,hangend. Buitengedeelte kan op aanbouw dus geen steigers nodig. Vakman kan deze airco ook aanschaffen.

Montage split airco

Ik zoek iemand voor het monteren van een splitairco. Er zal een gat moeten worden geboord waardoor de leidingen erdoor kunnen.

Split level airco

Ik wil graag de split level airco van de Praxis laten monteren en afvallen door een erkende stek installateur. Monteren op eerste verdieping, koud op huis. Wat zijn daar de kosten van?

Airco demonteren en monteren op andere locatie

Mijn vader is overleden, en we moeten het huis op korte termijn leeg maken. Nu moet de split airco van de begane grond. Naar mijn woning op de begane grond gemonteerd worden. Wat kost dit?

Montage split airco

Wil graag weten wat het kost om een split airco te laten monteren.