Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor betonvloer storten buiten voor serre:

Betonvloer storten buiten voor serre

Buiten betonvloer storten voor serre. +/_ 12 m2. Zie foto voor huidige situatie.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten buiten voor serre uit heel Nederland:

Woonkamer betonvloer storten en dekvloer zandcement

In een bestaand woonhuis een nieuwe betonnen vloer storten en later een zandcement vloer aanbrengen. Totale oppervlakte van vloeren benedenverdieping ongeveer 52m

Betonvloer aanleggen met vloerverwarming en isolatie

We hebben een ruimte van ongeveer 3,80 x 4,50 m. We hebben de houten vloer en balken al verwijderd, het is nu dus een zandvlakte. Wij willen graag een betonvloer laten storten met daarin vloerverwarming. Graag daarbij isolatie aanbrengen dat bij vloerverwarming past. Het betreft een huis uit 1910.

Nieuwe betonvloer storten in de kapschuur

Het gaat om het vervangen van de betonvloer in de kapschuur. Er zitten nu scheuren in de vloer en water loopt naar binnen. Ik zou dan ook een nieuw afschot willen hebben. Ik weet niet of de bestaand vloer eruit gehakt moet worden en daarna bewapening erin geplaatst moet worden, of dat het eroverheen aangelegd kan worden. Het gaat om 9 bij 6 meter. Ik zorg ervoor dat de schuur leeg is.

Betonvloer laten storten

37,5 vierkante meter 10 tot 12 cm. Afstand van straat tot in de tuin is zeker 20 meter. Moeilijk bereikbaar met kruiwagen. Spuitaanhanger is misschien een optie.

Betonvloer storten voor een schuur

Ik ontvang graag een prijs voor het storten van een betonvloer t.b.v. een schuur. Afmetingen zijn 9,45 x 4,85 x 0,15. Na storten graag vlinderen. Het is goed bereikbaar en wordt de eerste vloer dus u kunt direct beginnen. Ik zorg dat de bekisting er ligt.

Betonvloer storten

Betonvloer storten onder de overkapping. Ik wil onder de overkapping in de achtertuin beton laten storten en deze vervolgens betegelen. Ongeveer 25 vierkante meter. Er is geheid!

Betonvloer storten balkon

Ik zou graag een prijsopgave willen voor het storten van een betonvloer voor mijn balkon. Het betreft ongeveer 30 vierkante meter.

Betonvloer in een zwembad laten storten

De grootte van de de betonvloer is L 3,72 x B 3,72 x H 0,15 = 2,07 m3 beton. Dosering 350 kg/m3 (standaard type C125 430).

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 7 m2

De werkzaamheden betreffen: 1) het verwijderen en afvoeren van de huidige tuintegels binnen in schuur en eventueel enig afgraven van zand. 2) voorbereidende werkzaamheden en het storten van een (glad) betonvloertje van ongeveer 10 centimeter hoogte binnen in de schuur. De afmeting van het vloertje is ongeveer 3,0 x 2,20 meter. De vloer moet voldoende, het gaat om de schuur

Partners

Partners van Casius