Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor metalen tuinhuisje monteren:

Metalen tuinhuisje monteren

Er moet een metalen tuinhuisje neergezet worden, afmeting 183 x 183 cm en hoogte 193 cm. U dient door het huis te gaan.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen tuinhuisje monteren uit heel Nederland:

Fundering leggen en tuinhuisje plaatsen

Er moet een fundering gelegd worden voor het tuinhuisje in de achtertuin (nu gras). Vervolgens moet het metalen tuinhuisje in elkaar gezet worden en verankerd aan de fundering. Tuinhuisje: Duramax Metalen berging lessenaarsdak Pent 8x6 (inclusief Duramax Bodemframe Titan 8x6) Afmetingen van het tuinhuisje: 263 x 184 cm.

Zadeldak op een tuinhuisje vervangen

Graag prijsopgave voor: A. ) verwijderen vangen van bestaande dak circa 30 m2, leveren, monteren dakplaten en metalen dakpanplaten, nok en windveren en anti condens doek B. ) reparatie van circa 15 m bakgoot omkleding (hout) C. ) vervangen van 15 m2 rabatdelen wand (hout) Materialen en arbeid separaat aangeven. Afvoer van materialen incl.

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

Het betreft een offerteaanvraag voor het in elkaar zetten van een metalen tuinhuis van Praxis in de tuin op een tegelvloer. Het gaat om een tuinhuisje met spits dak inclusief fundering met een inhoud van 5.3 m3.

Aansluiting voor de houtkachel maken

In tuinhuisje op de Bergse Achterplas (eiland) in Rotterdam een aansluiting voor de houtkachel maken. De kachel is al aanwezig. De doorvoer maken door het dak. Het is geisoleerd en gedekt met metalen pannen, de hoogte is circa 300 cm.

Schutting en tuinhuis vervangen

1. 18 meter omgewaaide houten schutting afbreken en afvoeren, 2. Tuinhuisje van ongeveer 5 m2 met rieten dak afbreken en afvoeren, 3. Grond egaliseren (370 x 535) voor het plaatsen van een metalen tuinhuis (321 x 242) 4. Bestraten. 4. In elkaar zetten van nieuw gekochte hekwerk en tuinhuis.

IJzeren schuifdeur herstellen

Achter in de tuin staat een metalen groen tuinhuisje. De schuifdeur werkt niet meer goed, omdat het ophangsysteem in de pui los zit. Wens een zo eenvoudig mogelijke en goedkope oplossing om deze te herstellen. Het ophangsysteem zit dus los en het kan zijn dat er wat onderdelen verbogen zijn, de deur kan nu niet meer dicht. Bel even en kom langs dan kunnen we mogelijk snel een deal maken.

Tuinhuis monteren

Ik wil een metalen tuinhuisje op 4-balken laten monteren. Huisje staat op Azalp.nl: Yardmaster Geyz. Afmeting inclusief dakoverstek: 242 bij 280. Exclusief dakoverstek: 225 bij 264. De nokhoogte is :193. Wandhoogte is: 163. Met 2 schuifdeuren van: 91 bij 159. Inclusief bodemverankering! De plaatsingsruimte is beperkt maar kan wel door inventieve plaatsing! De nieuwprijs: E479,-. Bezorgtijd: ongeveer 3-weken! Ik ben benieuwd of het laten plaatsen haalbaar is! Volgens Azalp met 2-man in 2 a 3 uren al kan dat mogelijk tegenvallen. Enige ervaring lijkt me een groot voordeel.

Metalen tuinhuisje monteren

Compleet afmonteren metalen tuinhuisje op 4-balken. Dit als verhoging zodat huisje niet rechtstreeks op tegels staat. Huisje staat op Azalp.nl: Yardmaster Geyz. Afmeting inclusief dakoverstek: 242+280. Exclusief:225+264. Nokhoogte:193. Wandhoogte:163. Met 2-schuifdeuren:91+159. Inclusief:Bodemverankering! De plaatsingsruimte is beperkt maar kan wel door inventieve plaatsing! Staat op Azalp.nl met technische plaatsingvolgorde! De nieuwprijs: E479,-. Bezorgtijd: ongeveer 3-weken! Ik wil niet enorme kosten gezien de nieuwprijs! Ik ben benieuwd of het laten plaatsen haalbaar is! Volgens Azalp met 2-man in 2 a 3 uren al kan dat mogelijk tegenvallen. Enige ervaring lijkt me een groot voordeel.

Dakpanplaten tuinhuisje

Over bestaand schuin dak aanbrengen van metalen dakpanplaten op tuinhuisje. Huisje meet 4.5 x 3 meter. Leveren en plaatsen van de dakpanplaten.