Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Lelystad of directe omgeving.

1467 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lelystad:

Aanleggen 150 m2 vloerverwarming

Via deze weg wil ik een offerte aanvragen voor de aanleg van circa 50 m2 vloerverwarming. De vloerverwarming moet als hoofdverwarming gaan dienen. De leidingen moeten op 10 cm van elkaar af komen te liggen. Ik twijfel of de buizen in de vloer gevreesd kunnen worden. De vloer is namelijk van beton en er is volgens mij geen zandcement ondervloer aangebracht. De woning is in de jaren '70 gebouwd. Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Ook vroeg ik mij af of het mogelijk is om in december de vloerverwarming te plaatsen?

Gat voor vaste trap zagen in beton +-20cm

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn betonnen zoldervloer een gat kan zagen met afmetingen 2,20 bij 1,98 meter. De vloer is 20 cm dik. Bovendien dient een gat dat er nu zit wegens een vlizotrap gedicht te worden.

Golfplaten dak op kippenhop plaatsen

Ik zoek een allrounder die een dak op een kippenhok kan plaatsen. De platen zijn aanwezig. Het gaat om een dak van 232 bij 272 cm. Daarnaast dient er een zware balk/plank aan een dikke betonnen muur bevestigd te worden.

Hoekkast in elkaar zetten op een slaapkamer

Ik zoek een timmerman die een hoekkast in elkaar kan zitten in mijn slaapkamer. De strekkende afstand van de hoekkast wordt 350 cm.

Waterschade plafond en muur begane grond

Ik heb waterschade opgelopen aan mijn plafond en muur op de begane grond in de woonkamer en de keuken. Dit door lekkage van de buren. De vochtplek loopt over de gehele lengte van het plafond over een afstand van ongeveer 5,6 meter en is verdeeld over er plekken van ongeveer 30 cm naar beneden langs de muur en tot wel 60 cm breed. Zie foto's. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Rolhor nakijken en een rolhor monteren

Graag laat ik een rolhor monteren en op maat maken. Een ander rolhor is al gemonteerd, echter klikt wel vast maar gaat dan niet meer naar boven. Hij is waterpas dus hebben we geen idee wat er mis is.

Plafondventilator ophangen

Mijn plafondventilator heeft het helaas begeven, nu wil ik een nieuwe kopen maar ik kan het niet zelf ophangen dus wil ik vragen of jullie dat willen doen. Ook moet mijn oude ventilator eerst verwijderd worden.

Metalen tuinhuisje monteren

Er moet een metalen tuinhuisje neergezet worden, afmeting 183 x 183 cm en hoogte 193 cm. U dient door het huis te gaan.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 4 ladekasten en 2 boekenkasten die ik graag in mekaar gezet wil hebben. Heb foto's bijgesloten van de ladekast en deboekenkast.

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Wij zouden graag montage hulp krijgen bij het plaatsen van de vaste hordeur (afmeting 100 x 215 cm) van Bruynzeel (700 serie).

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast in elkaar zetten.

Biels verwijderen en afvoeren

De biels is 2. 60 m lang en 30 cm breed. Hij is uitgegraven en ligt los. Hij moet uit de achtertuin weggehaald worden.

Plissé op maat maken en monteren

Wij hebben een plissé gordijn (top-down-bottom-up) die nog op maat gemaakt dient te worden en te worden gemonteerd. Wij zijn beide geen klussers en hebben dus ook niet al het benodigde materiaal voor deze klus.

Behang van de wand af laten halen

Behang afhalen in 3 slaapkamers. De hoogte is hoger dan normaal. Graag eerst komen kijken, dan pas offerte.

Schuifdeuren kledingkast afstellen

Ik heb lang geleden een kledingkast gekocht bij Gamma. Het betreft een zweefkast Delta met serienummer 509932 en daar gaan de schuifdeuren niet meer open of dicht op de een of andere manier komen ze tegen elkaar aan.

Kamer dicht maken met een muur en een deur

Het gaat om een behandelkamer in een tandartspraktijk en deze willen wij graag dicht laten maken met een deur en kozijn aan de ene kant en een muurtje aan de andere kant met afwerking. Heb 4 foto's bijgevoegd zodat de situatie al zo even bekeken kan worden. Het moet nog afgemeten worden.

TV repareren

Mijn TV is voorover van de kast gevallen, op het scherm. Er zit nu een grote pit in en het beeld bestaat voor 1/3 deel uit gekleurde strepen. Voor de verzekering heb ik een herstelofferte nodig. Het gaat hier om een TV van Philips, typenummer 43PFS5301 en serienummer FZ1A.

Hor afstellen

Graag laat ik mijn hoor afstelen

Gemetselde tuinpilaar en antiek hek repareren

Door een aanrijding is mijn tuinpilaar beschadigd en mijn antieke hek ontzet. Het hek stond tegen de pilaar aan. Dat is 2 cm uit elkaar komen te staan. Het hek kan niet meer sluiten. De pilaar staat niet meer stevig. De gemetselde pilaar heeft een gemetselde steen bovenop, die is losgekomen en moet worden vastgezet.

Zonnescherm buiten laten monteren

Er moet een zonnescherm van 195 gemonteerd worden.

Tuinhuis opnieuw plaatsen

Er is een metalen tuinhuis geplaatst door een persoon die de ondergrond niet goed egaal had gemaakt, zodat de deur niet goed dicht gaat en alles iets scheef staat. De klus die ik wil laten doen door jullie is het volgende: het metalen tuinhuis in grote delen uit elkaar halen en de ondergrond (stoeptegels) herstraten zodat het vlak ligt. Daarna het tuinhuis weer op zijn plaats in elkaar zetten. Het tuinhuis is 3 x 3 meter.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Ik wil graag aan de achterzijde van mijn huis over een lengte van ongeveer 5 meter een vogelschroot aan de dakpannenrand boven de goot hebben. Daarbij moeten ook de huidige en oude vogelnestjes verwijderd worden.

Tuin leeghalen en afvoeren naar grofvuil

Ik wil dat het houten schuurtje en tuinbak gesloopt wordt. Er is geen begroeiing in de tuin. Graag tegels uit de tuin halen en de tuin moet helemaal leeg. Al het afval uit de tuin (het hout en de tegels) moet meegenomen worden. De afmeting van de tuin is 8 meter lang en 6 meter breed.

Plissédeur uit de 900 serie monteren

Graag wil ik 1 Plissehordeur laten bevestigen. Ik woon in een flat op 1 hoog. De hor moet op 96 x 254 gemaakt worden

Zonnescherm plaatsen

Zonnescherm van 2.95 meter breed bevestigen aan een stenen wand en andere houten wand.