Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Lelystad of directe omgeving.

1459 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lelystad:

Waterschade plafond en muur begane grond

Rijtjeshuis, waterschade plafond en muur begane grond door lekkage buren. In woonkamer en keuken In de lengte op het plafond ongeveer 5,6 m, schade op sommige plekken +/- 30 cm naar beneden langs de muur en tot +/- 60 cm in de breedte op het plafond. Ik beschik over foto’s.

Rolhor nakijken en een rolhor monteren

Graag laat ik een rolhor monteren en op maat maken. Een ander rolhor is al gemonteerd, echter klikt wel vast maar gaat dan niet meer naar boven. Hij is waterpas dus hebben we geen idee wat er mis is.

Plafondventilator ophangen

Mijn plafondventilator heeft het helaas begeven, nu wil ik een nieuwe kopen maar ik kan het niet zelf ophangen dus wil ik vragen of jullie dat willen doen. Ook moet mijn oude ventilator eerst verwijderd worden.

Metalen tuinhuisje monteren

Er moet een metalen tuinhuisje neergezet worden, afmeting 183 x 183 cm en hoogte 193 cm. U dient door het huis te gaan.

Kasten in elkaar zetten

Ik heb 4 ladekasten en 2 boekenkasten die ik graag in mekaar gezet wil hebben. Heb foto's bijgesloten van de ladekast en deboekenkast.

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Wij zouden graag montage hulp krijgen bij het plaatsen van de vaste hordeur (afmeting 100 x 215 cm) van Bruynzeel (700 serie).

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast in elkaar zetten.

Biels verwijderen en afvoeren

De biels is 2. 60 m lang en 30 cm breed. Hij is uitgegraven en ligt los. Hij moet uit de achtertuin weggehaald worden.

Plissé op maat maken en monteren

Wij hebben een plissé gordijn (top-down-bottom-up) die nog op maat gemaakt dient te worden en te worden gemonteerd. Wij zijn beide geen klussers en hebben dus ook niet al het benodigde materiaal voor deze klus.

Behang van de wand af laten halen

Behang afhalen in 3 slaapkamers. De hoogte is hoger dan normaal. Graag eerst komen kijken, dan pas offerte.

Schuifdeuren kledingkast afstellen

Ik heb lang geleden een kledingkast gekocht bij Gamma. Het betreft een zweefkast Delta met serienummer 509932 en daar gaan de schuifdeuren niet meer open of dicht op de een of andere manier komen ze tegen elkaar aan.

Kamer dicht maken met een muur en een deur

Het gaat om een behandelkamer in een tandartspraktijk en deze willen wij graag dicht laten maken met een deur en kozijn aan de ene kant en een muurtje aan de andere kant met afwerking. Heb 4 foto's bijgevoegd zodat de situatie al zo even bekeken kan worden. Het moet nog afgemeten worden.

TV repareren

Mijn TV is voorover van de kast gevallen, op het scherm. Er zit nu een grote pit in en het beeld bestaat voor 1/3 deel uit gekleurde strepen. Voor de verzekering heb ik een herstelofferte nodig. Het gaat hier om een TV van Philips, typenummer 43PFS5301 en serienummer FZ1A.

Hor afstellen

Graag laat ik mijn hoor afstelen

Gemetselde tuinpilaar en antiek hek repareren

Door een aanrijding is mijn tuinpilaar beschadigd en mijn antieke hek ontzet. Het hek stond tegen de pilaar aan. Dat is 2 cm uit elkaar komen te staan. Het hek kan niet meer sluiten. De pilaar staat niet meer stevig. De gemetselde pilaar heeft een gemetselde steen bovenop, die is losgekomen en moet worden vastgezet.

Zonnescherm buiten laten monteren

Er moet een zonnescherm van 195 gemonteerd worden.

Tuinhuis opnieuw plaatsen

Er is een metalen tuinhuis geplaatst door een persoon die de ondergrond niet goed egaal had gemaakt, zodat de deur niet goed dicht gaat en alles iets scheef staat. De klus die ik wil laten doen door jullie is het volgende: het metalen tuinhuis in grote delen uit elkaar halen en de ondergrond (stoeptegels) herstraten zodat het vlak ligt. Daarna het tuinhuis weer op zijn plaats in elkaar zetten. Het tuinhuis is 3 x 3 meter.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Ik wil graag aan de achterzijde van mijn huis over een lengte van ongeveer 5 meter een vogelschroot aan de dakpannenrand boven de goot hebben. Daarbij moeten ook de huidige en oude vogelnestjes verwijderd worden.

Tuin leeghalen en afvoeren naar grofvuil

Ik wil dat het houten schuurtje en tuinbak gesloopt wordt. Er is geen begroeiing in de tuin. Graag tegels uit de tuin halen en de tuin moet helemaal leeg. Al het afval uit de tuin (het hout en de tegels) moet meegenomen worden. De afmeting van de tuin is 8 meter lang en 6 meter breed.

Plissédeur uit de 900 serie monteren

Graag wil ik 1 Plissehordeur laten bevestigen. Ik woon in een flat op 1 hoog. De hor moet op 96 x 254 gemaakt worden

Zonnescherm plaatsen

Zonnescherm van 2.95 meter breed bevestigen aan een stenen wand en andere houten wand.

Inbouwtoilet plaatsen

Ik wil een inbouwtoilet laten plaatsen, aftimmeren en betegelen tot 1.1 meter hoogte. Inclusief verwijderen oud toilet en afvoeren afval. Een complete klus.

Kraan repareren en schuurdeur vervangen

Keukenkraan blijft druppelen. Moeten waarschijnlijk nieuwe rubbertjes in. En de schuurdeur moet worden vervangen. Dit moet denk ik gebeuren door een timmerman. De schuurdeur is een buitendeur.

Beamerscherm en beamer ophangen

Ik wil graag een beamer scherm van 3 meter breed laten ophangen en de beamer laten ophangen met een beugel. Kabelplinten monteren en kabels weg werken, 2 stopcontacten doorlussen naar beneden op de plint. Het meeste materiaal is aanwezig.

Hulp in de huishouding

Aangezien dat ik rug patient ben en dus niet op een trap kan staan ben ik op zoek naar een niet al te dure betrouwbare persoon liefst vrouwelijk die voor mij mijn ramen van binnen kan lappen zowel beneden als boven eens in de twee maanden.