Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lelystad:

Alarm van Tiger aansluiten

Ik heb een alarm systeem van Tiger aangeschaft bij jullie met camera en alarm maar krijg het met geen mogelijkheid aan de praat. Heb anderen gevraagd dit te doen maar ook die komen ondanks het filmpje online er niet uit. Wil graag weten wat het kost om iemand te laten komen om dit voor mij te regelen.

Terras ophogen

Het ca 12 cm ophogen van bestaande aansluitende terrassen Totaal ca 42 m2 en het verwijderen van twee oude bielzen die door kantafsluiters vervangen moeten worden

Monteren douche

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine schaf ik zelf aan.

Betonvloer storten buiten voor serre

Buiten betonvloer storten voor serre. +/_ 12 m2. Zie foto voor huidige situatie.

WC-fontein vervangen

Ik wil voor mijn fontein (WC) kraan en waterafvoer vervangen.

Toilet en fonteintje vervangen

Het toilet en fonteintje op de benedenverdieping vervangen. Waterleiding moet aangepast worden. Het oude en nieuwe toilet hebben beide een bodemafvoer. voor de fontein moet er wel een pijpje worden verlengd, de waterleiding moet verplaatst worden. Het gaat om het compact duoblok livensa, afmeting 59.5 x 37 x 79. Hoekfonteinset keramiek type mido

Vloertegels in badkamer verwijderen en opnieuw tegelen

Graag laat ik de vloertegels in de badkamer (7 m2) verwijderen en opnieuw tegelen. De oude tegels kan ik eventueel zelf afvoeren. Vloertegels regel ik zelf.

Vloer legger gezocht

Wij zoeken iemand die een laminaat vloer kan leggen in een nieuwbouwappartement. Het gaat om 50 m2. Ik ontvang graag een offerte exclusief de vloer. Op 28 oktober ontvang ik de sleutel en 11 november wil ik de woning betrekken.

Behanger gezocht

Het gehele nieuwbouw appartement moet worden behangen. Het gaat om 50 m2. Ik ontvang graag een offerte exclusief het behang.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. Hier in moet komen ; toilet, douche + cabine, badkamermeubel nieuwe vloer- en wand tegels. Vloer + ombouw toilet beton grijs 60 x 60 cm rest vd muren mat wit 30 x 60 cm De afmeting van de badkamer is 230 x 200 cm. Alles mag op dezelfde plek blijven. Wij strippen de badkamer zelf en voeren ook zelf het afval af.

Behangen woonkamer

Ik heb Praxis behang besteld voor 1 muur in de woonkamer en zou het graag laten behangen. Het betreft een vliesbehang voor een oppervlakte van ong. 4.37 breed bij 2.40 hoog.

Tuinhuis en overkapping reparatie

Door de storm en het weer heb ik schade geleden aan mijn tuinhuis en overkapping. De wanden van mijn tuinhuis zijn krom en is nu hol je kunt nu naar binnen kijken. Het dak is heel erg beschadigd. Ik wil dit graag in zijn geheel laten herstellen.

Monteren van een airconditioning

Graag wil een offerte. Ik heb een airconditioning die geplaatst moet worden in de slaapkamer. Ik deze al een tijdje aangeschaft, het betreft een binnen- en buitenunit.

Muur in de doucheruimte bouwen en douchecabine verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur van 2,10 bij 1,20 meter in de badkamer kan bouwen en een douchecabine kan verwijderen.

Laminaat vloer leggen, behangen en schilderen

Door waterlekkage moet een laminaat vloer opnieuw gelegd worden van 28m2. Het plafond opnieuw gewit worden ook 28m2, en een muur opnieuw behangen worden 5.10 breed en 250 hoog. Alle materialen graag opnemen in de offerte.

Meerpalen aanleggen

Wij willen 2 extra meerpalen 20x20 en 5 of 6 meter lang (waterdiepte is 2 m) laten aanleggen vanaf het water

Badkamer betegelen

We willen de badkamer tegels laten zetten. De muren zijn totaal 6.0 x 2.20 meter De vloer is 2.0 x 1.4 meter. Deze vloer moet nog geëgaliseerd worden. Het enige wat we tot nu hebben zijn de tegels de rest moeten we nog aanschaffen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag mijn douchecabine laten plaatsen. Het gaat om een Aurlane van 115 x 90 cm er hoeft niks afgebroken te worden. het gaat dus alleen in elkaar en plaatsen en aansluiten op de bestaande kraan en afvoer.

Mogelijk betonrot herstellen

Ik wil een gedeelte van de kruipruimte met een kwaaitaal vloer met mogelijke betonrot laten herstellen. Ook wil ik graag info over de isolatie mogelijkheden voor de kruipruimte.

Dakraam plaatsen

Het huidige dakraam 45 x 55 cm moet vervangen worden door een Velux dakraam, type CK02 55x78 cm. Raam is al aanwezig, gaat dus alleen om het plaatsen.

Douchecabine laten plaatsen

ik heb en douchecabine van praxis gekocht, heb ik proberen te installeren maar is herlaas fout gegaan en èèn van de glazen wanden is stuk gegaan, nu heb ik de nieuwe glaswand gekregen en wil ik het niet meer doen omdat ik bang ben dat het weer gebeurd, deze klus kan je beter met 2 man doen, ik heb alle leidingwerk al gedaan dus het is alleen nog in elkaar zetten en aansluiten. https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/badkamer/douche/douchecabines/douchecabine-indus-aurlane-115x90cm/5647000 deze link ziet u welke douchecabine ik heb alleen dan in een hoekvorm. gelieve zo snel mogelijk want wij willen graag douche.

Kraan van wasbak in de keuken vastmaken

Kraan in de keuken vastmaken en voorkomende kabels in de woonkamer wegwerken.

Balterio impressio laminaatvloer herstellen

We hebben op 4 augustus 2017 een balterio impresio laminaatvloer laten leggen. Echter bleek al snel dat de laminaatdeken op de kopse kant wijken. Ook de lage en hoge plinten zijn slordig gelegd. Op verzoek van onze advocaat ontvangen we graag een offerte om de vloer te herstellen. De intentie is dan ook dat na goedkeuring offerte de vloer door het herstelbedrijf herstelt wordt. Het gaat om een balterio impressio vloer van 55 m2. Hier onder ligt nu een blauwe ondervloer. Volgens de schade expert zit hier in het probleem. De vloer in de keuken is niet 100% egaal.

Behangen slaapkamer

We willen graag één slaapkamer netjes laten behangen. Het betreft een wat kleinere kinderkamer. We hebben reeds 7 rollen behang (vlies) aangeschaft. Indien mogelijk inclusief plafond sierstrip. (Nog niet aangeschaft). Bij elkaar gaat het om circa 27 m2. Indien het een aantrekkelijke offerte, willen we wellicht tevens de zolder laten doen. Graag zien we offerte tegemoet.

Douchewand en douchedeur installeren

Wij hebben 2 maanden geleden van het merk Impact een glazen douchewand met een glazen douchedeur (tot de vloer) gekocht bij Praxis, Palazzo, Lelystad. Afmeting. 90 x 90 cm. Deze moet nog geplaatst worden.