Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Emmeloord of directe omgeving.

201 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Emmeloord:

Woonkamer behangen

Vliesbehang ca. 40m2 Geen patroon. Woonkamer. 3 kleine verwarmingen.

Douchewand plaatsen

Wij zouden graag willen weten wat het kost om de douchewand Get Wet inloopdouche AM A1 138x30x200 zwart van de Gamma te laten plaatsen. Het moet in ons nieuwbouwhuis geplaatst worden. Vermoedelijk is of net voor of net na de zomervakantie ons huis klaar.

Staand toilet plaatsen

Ik wil mijn bestaand duoblok-toilet laten vervangen door een compact duoblok type Livenza art. 106.

Monteren van een kast

Ik zoek een timmerman die een zweefdeur-kast kan monteren in mijn woning. De kast is 200 cm breed, 100 cm hoog en 70 cm diep. De kast moet nog besteld worden.

Oude schutting afvoeren

Oude schutting laten afvoeren/opruimen. Vier schuttingdelen liggen op de grond en twee staan nog, die moeten ook weg gehaald worden. Wat zijn de kosten om dat te laten uitvoeren? Het gaat om 6 delen van 180 bij 180 cm. Ik wil een gewone houten schuttingen. Er is een steeg met een poort, dus wij hebben een achterom.

Horizontale jaloezieën van Praxis ophangen

Ik wil bij Praxis 4 horizontale jaloezieën gaan kopen, allemaal met een verschillende maat. Ik hoor graag wat de vakman rekent voor de montage.

Nesten van vogels en airco verwijderen

Ik zou graag nesten onder de nok en schuinte van ons dak (tweekapper) laten verwijderen (hoogte tussen de 4 en 8 meter, circa 8 nesten) met preventiemaatregelen. Indien mogelijk ook meteen de airco installatie verwijderen welke aan de buitenkant is bevestigd.

Railsysteem vervangen en lood aanbrengen op carport

Ik wil graag bij een driedeurs linnenkast het railsysteem laten vervangen, de kast is voorzien van 3 schuifdeuren. Ook wil ik graag een loodrand laten aanbrengen aan de houten carport. De carport is ongeveer 5.50 meter breed.

Somfy motor vervangen

Motor van knikarmscherm 500/300 vervangen door Somfy motor. Inclusief levering motor.

Voortuin bestraten

Ik heb een voortuin van ongeveer 20 m2 en wil een deel bestraat hebben met klinkers. Dit deel zal ongeveer 10 m2 zijn. Wat kost het mij aan uurloon om dit te laten bestraten? Ik zorg zelf voor zand en stenen. Er ligt nu een rijtje tegels, deze wil ik graag laten verwijderen.

Betongaas voor een hek leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van betongaas in een hek. Het hardhouten frame staat al, het betongaas moet op maat gemaakt worden en gemonteerd worden in het hek rondom onze tuin. Het gaat om ongeveer 12 meter breed en 1 meter hoog.

Kantoor en hal opknappen

Ons kantoor en hal "moet" opgeknapt worden. De wanden van hal dienen te worden geschilderd. De oppervlakte van de hal is ongeveer 25 m2 en de wanden zijn 4 meter hoog. De wanden van het kantoor, ongeveer 55 m2 groot en 2.5 meter hoog, dienen ook te worden geschilderd. Verder moeten de stopcontacten worden afgewerkt en een groot tv scherm opgehangen. Graag ontvangen wij een offerte met het aantal uur wat u bezig zult zijn en een uurtarief.

Onderhoud in de woning

Ik wil een aantal zaken laten doen. Het gaat om het vervangen van het toilet in de badkamer, lampen ophangen, slot in de achterdeur vervangen. De lampen heb ik, de rest moet nog bij Praxis gekocht worden.

Rolluiken plaatsen

Het verwijderen van screen en het plltsen van rolluik op dakkapel

Keuken en toilet

Betegelen + voegen van circa 6 m2, aan 2 zijden 3 m2, keuken met standaard witte 15x15 cm tegels. Zelfde tegels in de toilet. Opdracht moet vrijdag einde dag klaar zijn. Plaats Emmeloord. Tegels zijn al in huis.

Diverse klussen

We hebben van allerlei kleine klusjes die nog afgemaakt moeten worden. Een balk bekleden zodat hij uit het zicht is en voorzien van inbouwspotjes. Trap schilderen en voorzien van inbouwspotjes, Boekenkast schilderen, In de aanbouw een aanrechtblad aan de muur enz enz enz.

Reparatie metalen tuinhek

Voor het repareren van een metalen tuinhek. Schade door derde veroorzaakt. Het werk omvat: Het demonteren van het bestaande hek werk, en het nazien van de hekken of er geen schade is mogelijk verwrongen delen, Het vervangen van een metalen staander door een nieuwe en het richten van de bestaande staanders wand het geheel is lichtelijk ontzet en het aan storten met beton van de vernieuwde staander. En het geheel weer monteren en in ordentelijke staat brengen. Montage materiaal bouten en moeren RVS zijn aanwezig, hergebruik. Het gaat om een stuk hek van ongeveer een meter lang, wegens aanrijding. Graag een preforma offerte voor de verzekering.

Stoeltjes laten stofferen

Twee klassieke stoeltjes stofferen

Goedemiddag, wij willen graag onze ...

Goedemiddag, wij willen graag onze badkamer voor een deel verbouwen. Dat wil zeggen dat: 1. We binnen de douchecabine de tegels willen vervangen en een douchebak met cabine willen plaatsen en een nieuwe thermostaatkraan met glijstang en douchekop. 2. Daarnaast willen we een wastafelmeubel laten plaatsen. 3. Mocht de prijs dusdanig zijn dat we kunnen overwegen ook de rest van de badkamer opnieuw te betegelen willen we dat overwegen. Vooral de doucheruimte is aan vervanging toe. Kunt u hier een indicatie voor afgeven? Wij zullen zelf zorgen voor tegels, douchecabine, douchebak, glijstang/douchekop en wastafelmeubel.

Toilet beneden moet geisoleerd worden en ...

Toilet beneden moet geisoleerd worden en ik wil graag een inbouw- of hangend toilet. Een verwarming is in de winter van harte aan te bevelen, nu vriezen je billen haast vast aan de bril

Het slopen van huidige gemetselde schuur ...

Het slopen van huidige gemetselde schuur (4.00 x 2.80 mtr.) inclusief puinafvoeren. Het uitbreiden van de huidge fundering (heien / boorpalen). Het storten van een betonvloer van ±6.00 x 4.00 x 0,15 mtr. Het glad afwerken van de oppervlakte hiervan om de bouw van een houten garage / schuur daarop mogelijk te maken (eventueel aangevuld met de bouw van een houten prefab-garage / schuur). Geplande periode: maart - april 2008.

Het behangen van twee kinderkamers, ...

Het behangen van twee kinderkamers, waarbij elke kamer twee zijwanden en een wand met een raam heeft. Ik heb een ruime schatting gemaakt van het aantal m2, dus ik ga er van uit dat het uiteindelijk minder oppervlakte is dan zojuist aangegeven.

tijdens een feestje is er iemand door de ...

tijdens een feestje is er iemand door de toiletpot gezakt. Help - nieuwe pot + nieuwe spoelbak nodig

NIEUWE WC EVENTUEEL MET URINOIR

NIEUWE WC EVENTUEEL MET URINOIR

het plaatsen van een schutting, met ...

het plaatsen van een schutting, met verticale planken, en verplaatsen van nog te gebruiken panelen