Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plaatsen van douchedeur:

Plaatsen van douchedeur

Wij willen een douchedeur laten plaatsen in onze badkamer. Het gaat om een deur van 195 cm bij 100 cm. We kunnen de deur zelf extern aanschaffen, maar mocht het bedrijf een deur hebben liggen die aan deze maten voldoet dan zou dat ook een optie zijn.
Onze klant uit Dronten (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van douchedeur uit heel Nederland:

Douchedeur inmeten, leveren en plaatsen

Wij hebben op dit moment een open douche waarin wij graag een glazen douchedeur willen plaatsen. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het inmeten, leveren en plaatsen van de douchedeur. Bij voorkeur de kosten van de materialen (de douchedeur etc.) en de arbeid scheiden. Ter informatie: de deur moet in de breedte ca. 62,5 cm zijn. Bij voorkeur met een industriële afwerking. In de bijlage 2 foto's van de huidige situatie.

Compleet nieuwe douchecabine

De douchecabine is verouderd. Wij willen graag een nieuwe wandbekleding, een thermostaatkraan, een douchebak en een douchedeur laten plaatsen. Voor de wand hebben we wandplaten gezien die ons wel aanspraken maar tegelen kan ook.

Douchedeur plaatsen

Ik wil een nieuwe douchedeur laten leveren en plaatsen. Strakke maat is 870 mm. Hoogte 1900 mm. Deur matglas.

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.

Plaatsen douchedeur

Ik zou graag een offerte willen ontvangen met betreft vervangen van een bestaande douchecabine. Ik heb de oude deur al verwijderd.

Sanitair badkamer vervangen en stompe + opdekdeur inhangen

Ik wil 2 stompe deuren, een opdekdeur, een douchedeur, en een wastafel plaatsen. Verder een hangend toilet vervangen.

Douchedeur plaatsen

Douchedeur plaatsen, foto is oude situatie. Douchedeur vervangen. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Plaatsen hoekinstap douchedeuren Sealskin

In november is er bij ons douchedeur en wand geplaats van sealskin get wet I Am geplaatst. Helaas is bij het stellen van de deur, de douchedeur in duizenden stukjes gebroken. Wat een ravage. Douchebak beschadigt en we konden opnieuw beginnen. Inmiddels zijn er 2 nieuwe deuren besteld omdat we hebben gekozen voor een hoekinstap. Nu zijn we op zoek naar een klusbedrijf die de hoekinstapdeuren wil plaatsen. Graag zouden wij in contact komen met een klusbedrijf die bekend is met dit systeem, al ervaring heeft met plaatsen en stellen en een offerte ontvangen. De deuren zijn 2 meter hoog en 1 meter breed.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen

In bestaande badkamer met glazen douchewand een aansluitende deur van 2000 x 620 inmeten en plaatsen. Lastig punt hierbij kan zijn het kozijn van de badkamerdeur. We willen opties en prijzen bespreken. Zie foto.

Plaatsing van douchedeur

Plaatsing van een douchedeur. Het gaat om een 2-delige pendeldeur. De deur wordt geplaatst in een (betegelde) nis van 93cm breed. De douchedeur wordt direct op de tegels geplaatst, er is geen douchebak aanwezig. Er zit een klein verloop in de vloer; links is de vloer 5 mm lager dan rechts. Daar moet bij het plaatsen van de deur en met de afwatering rekening mee gehouden worden.

Partners

Partners van Casius