Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Dronten of directe omgeving.

262 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen, slopen recreatiewoning, bestrating leggen, fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument), vervangen douchecabine en voegen met siliconen voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Dronten:

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Voor onze nieuwe keuken moeten er gaten geboord worden in de vloer waar vloerverwarming zit. Ten behoeve van een kookeiland.

Douchewand plaatsen

Douchewand die ik bij Praxis gekocht heb zou ik graag willen laten monteren. Moet in een hoek komen. Moet op 2 plekken in een tegelmuur geboord worden.

Muren behangen met vliesbehang

Ik wil mijn woonkamer, 3 slaapkamers, entree en overloop laten behangen met vliesbehang van de Gamma. Het huis is ongeveer 520 bij 955 cm.

Dakraam plaatsen

Betreft een nieuwbouwhuis, oplevering is 20 november. Het gaat om het plaatsen van een dakraam op zolder. Er is nu een klein dakraam hiervoor in de plaats moet een groter dakraam geplaatst worden.

Betegelen van de badkamer en het toilet

Ik zoek een tegelzetter die mijn badkamer kan betegelen. Het gaat om drie binnen wanden van elk ongeveer 2,5 m2. Daarnaast moet zowel de vloer van de badkamer als het toilet worden betegeld. Ook de wanden van de toilet moeten worden betegeld. De totale oppervlakte is ongeveer 20 m2 wat betegeld moet worden.

Horren plaatsen

Horren moeten geplaatst worden op 2 slaapkamerramen. Het gaat om inzethorren.

Hamstra rolhor laten plaatsen

Op dit moment heb ik een Hamstra rolhor van waar het gaas stuk is, ik weet nog niet wat mijn nieuwe rolhor wordt. Het ligt aan de prijs of ik er nog een extra laat plaatsen. De hoogte van het raam is 1.34 meter bij 80 cm. De hor is dezelfde maat.

Raamhor laten plaatsen

Afhankelijk van de prijs wil ik meerdere horren laten plaatsen. Op dit moment heb ik Hamstra horren waarvan het gaas kapot is. Daarom moeten er nieuwe horren komen. De afmetingen zullen spoedig komen. Op dit moment gaat het om 1 raamhor.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag 3 horren leveren en monteren op 1e verdieping en op zolder en opmeten, leveren en plaatsen van zonsverduistering rolgordijnen op een slaapkamer op de 1e verdieping. Deze moeten ook nagemeten worden.

Roljaloezieën opmeten, inkorten en ophangen

Ik zoek iemand voor 2 keer een roljaloezie opmeten, inkorten en ophangen.

Diverse zaken monteren en installeren

Drie gordijnrails ophangen; Twee rolgordijnen ophangen; Een lamp ophangen; Een deurketting bevestigen; Een nieuwe kabel leggen naar het buiten stopcontact.

Inhoud schuur verhuizen

Een schuur staat vol met spullen, die moet leeggehaald worden, de spullen gaan in een vrachtwagen die aanwezig zal zijn, die zal dan doorgereden moeten worden naar een andere locatie in Dronten, en daar zal de vrachtauto weer leeggehaald worden en een andere schuur gevuld worden.

Klusjes uitvoeren in en rondom een appartementencomplex

Wij zijn op zoek naar een klusjesman die op oproepbasis klusjes kan uitvoeren. De klusjes worden uitgevoerd bij een appartementencomplex waar mensen wonen met een verstandelijke beperking. De klusjes zijn over het algemeen klein van aard en kunnen variëren van het oplossen van lekkages, repareren van hang- en sluitwerk tot schilderswerkzaamheden.

Spanplafond vervangen

Ik heb sinds een jaar of 10 een badkamer met spanplafond. In deze badkamer staat een stoomcabine die we er uit willen halen. Doordat het plafond rond de douchecabine is gemonteerd zal het daar gewijzigd moeten worden. Ik hoop dat de bestaande profielen aanleiding kunnen zijn om slechts door de ontstane opening van ongeveer 2,5 meter ter hoogte van de huidige cabine in de hoek op te vullen met nieuwe profielen en dan nieuw doek en een lichtpunt aan te brengen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 2 x 4 meter, er zit een hoek in de badkamer.

Delta schuifdeurkasten in huis plaatsen

Gaarne zou ik een prijsopgave van u ontvangen voor het plaatsen van een 3-tal Delta schuifdeurkasten van 222 centimeter hoog en 200 centimeter breed. Ik overweeg namelijk deze aan te schaffen.

Jaloezie op maat maken en ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie op maat laten maken en ophangen. Wellicht is het handig dat er iemand vooraf een en ander komt beoordelen?

Wc en fonteintje vervangen

Ik heb u gebeld, al eerder gemaild en ik hoop dat ik u via deze weg te pakken krijg. Wij hebben een verstopte wc boven, de wc beneden moet naar voren worden geplaatst of vervangen worden. Een fonteintje kan worden geplaatst en een wc rol houder. Ook groeien er planten in de dakgoot en loopt het water op het platte dak van de aanbouw niet weg. Ik hoop dat u ons van dienst kan zijn bij deze klus. Groeten,

Diverse klussen in huis

Ik heb een aantal klussen in huis die ik wil laten uitvoeren: - Ik heb openslaande deuren maar deze sluiten niet goed; - de keukenvloer van 12 m2 wil ik graag laten egaliseren, hier liggen nu tegels. - in de badkamer heb ik vloerverwarming, deze is kapot. Het gaat om ongeveer 2.5 bij 2 meter. Graag telefonisch contact opnemen.

Motor in een knikarmzonwering vervangen

Breedte/lengte ca 5,- m. / begane grond achtergevel. Het betreft de el. Motor danwel het aandrijfmechanisme

Vlakken van een eettafel

Het blad van onze eetkamertafel heeft een erg onregelmatig oppervlak. De maat is 200 x 80 cm. Graag laten wij het blad door een meubelmaker of timmerman vlak maken. De tafel is in Zuid-Amerika gemaakt, maar we weten niet welke houtsoort het is. De tafel staat nu nog in opslag. Het werk kan na half november in onze nieuwe woning worden uitgevoerd.

Diverse onderhoudsklussen

Er zijn diverse klussen die moeten gebeuren in ons huis. Dakraampje lekt (uitzet raampje), 3 kranen druppen, deurkastje keuken scharnier geeft speling, woonkamer deurkruk vervangen. Woonkamer en aangrenzende keuken plafond en muren sauzen - ongeveer 40 m2 . Buiten de bestrating opnieuw leggen en ophogen - ongeveer 19 m2. In de garage een aantal tegels opnieuw leggen.

Jaloezieën laten inkorten en ophangen

Ik heb 3 jaloezieën gekocht bij Gamma. Twee daarvan moeten ingekort worden op 90 cm. in plaats van 100 cm. De 3e op 175 cm. in plaats van 180 cm. Alle jaloezieën moeten erna worden opgehangen. De jaloezieën zijn al in mijn bezit.

Rolluik op de dakkapel repareren

Ons rolluik van de dakkapel werkt opeens niet meer. Hij loopt op electriciteit. Als de schakelaar wordt overgehaald hoor je alleen een licht brommende toon. Graag allereerst contact via de mail.

Roljaloezie inkorten

In onze bouwmarkt zag ik de opmerking staan van inkorten. Kon dit helaas niet via de servicedesk bestellen. Graag zou ik willen bestellen: - 1 x roljaloezie 4312, structuur wit/grijs 1800 x 2100 mm -> inkorten met -/- 180 mm = 1620 x 2100 mm - 1 x roljaloezie 4312, structuur wit/grijs 1200 x 2100 mm -> inkorten met -/- 230 mm = 970 x 2100 mm Verneem graag of dit mogelijk is en wat bijbehorende kosten in totaal dan zijn.

Kledingkast in elkaar zetten

In elkaar zetten van kledingkast KIM van de Gamma.