Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Biddinghuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Biddinghuizen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Biddinghuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Biddinghuizen of directe omgeving.

41 klanten uit Biddinghuizen bevelen een bij Casius in Biddinghuizen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Biddinghuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Biddinghuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Biddinghuizen:

Installeren wastafel en onderkast en douche monteren

Goederen worden thuisbezorgd bij de klant. Installatiedetails: wastafel en onderkast inclusief aan- en afvoer van water moet aangelegd en gemonteerd worden. Oude wasmeubel moet nog gedemonteerd worden (alleen wastafel en onderkast) wastafel en onderkast wordt bij klant thuisbezorgd. Kraan is reeds aanwezig en kan hergebruikt worden. Douche moet gemonteerd worden excl. Leidingwerk. Douchewand en swingdeur wordt bij klant thuisbezorgd.

Complete badkamerrenovatie

Er wordt 16 en 17 oktober een dakkapel geplaatst over de huidige badkamer, hierna moet deze gerenoveerd worden. Het kan zijn dat de indeling veranderd moet worden, maar ook de vloer moet opnieuw gestort worden. Verder moet er betegeld worden en het sanitair geplaatst. De badkamer is ongeveer 8 m2.

Terraszonwering plaatsen

Ik zou graag de prijs willen weten van het plaasten van een terraszonwering, Ik hoor graag van jullie.

Sentimo radiatorbekleding aanbrengen

Opmeten en plaatsen van 3 maal Sentimo - radiatorbekleding, graag iemand aan huis in verband met overleggen en adviseren. Tweede klus: het verwijderen van oude vensterbanken en het plaatsen van nieuwe (graag ook in overleg, te denken valt aan kleur et cetera.)

Tv-meubel monteren

Tv kast in elkaar zetten.

Ik wil een hangtoilet in mijn ...

Ik wil een hangtoilet in mijn toiletruimte van ongeveer 1 bij 1 meter. Hierbij moet ook een andere afvoer geboord worden. Verder met tegelwerk voor vloer en wand (tot ongeveer 1.40 meter)