Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bestaand tuinhuis verplaatsen:

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Verplaatsen van bestaand tuinhuis. Het betreft een enkele en een dubbele blokhut (1 geheel). Totale afmeting ongeveer 7 meter breed en 2 tot 2,5 meter diep. Staat nu achter in de tuin en moet 4 a 6 meter verplaatst en gekanteld worden. De tuin is goed toegankelijk.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaand tuinhuis verplaatsen uit heel Nederland:

Tuinhuis verplaatsen

Ik heb een houten schuurtje met aansluitend overkapping, totaal 3 bij 6 meter, die ongeveer 10 meter verplaatst moet worden. Vloer moet ook nog geëgaliseerd worden.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een bestaand tuinhuis van hout. Er liggen stoeptegels onder. Als het mogelijk is zou ik deze 3 meter naar achter willen verplaatsen. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Tuinhuis verhogen en verplaatsen

Mijn tuinhuisje is verzakt en moet worden opgehoogd met 30 cm, en de fundering moet worden aangevuld met stoeptegels. Er is ook schilderwerk en gevelreparatie nodig welke optioneel ook gedaan mogen worden. Het tuinhuisje is 20 m2.

Staand tuinhuis verplaatsen en fundering leggen

Ik wil een tuinhuis van 5 x 2,25 meter verplaatsen naar een andere locatie binnen Franeker. Ik zoek iemand die het uit elkaar kan halen, verplaatsen en opnieuw in elkaar kan zetten. Er zal ook een fundering gelegd moeten worden. De huidige locatie is goed toegankelijk, de toekomstige locatie is omringd door coniferen.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

In de achtertuin heb ik een houten tuinhuisje van 2.50 bij 1.50 meter en 2.50 meter hoog. Het huisje wil ik graag 2 meter naar achteren laten plaatsen. De tuin is goed te bereiken.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik zoek een vakman die een houten tuinhuisje van 3 bij 8 meter kan verplaatsen in mijn achtertuin. Het gaat om een tuinhuisje wat staat op betonbandjes. Daarnaast heeft het huisje een bitumen dak. Of er een fundering of bestrating moet komen ten behoeve van de nieuwe locatie voor het huisje graag in onderling overleg.

Bestaand tuinhuis verplaatsen

Ik heb een tuinhuisje (8-hoekig) dat ik graag verplaatst wil hebben het huisje bestaat uit een houtgedeelte (2 meter hoog) en een dak gedeelte (1,5 meter) het huisje is schat ik 4 x 4 meter en niet uit elkaar te halen. Ik hoor graag of iemand deze klus wilt komen dien!

Betontegels verplaatsen

Verleggen van betontegels 60 x 60 cm, 18 m2 In dezelfde tuin, 3 meter verder, als fundering voor een tuinhuis. Zand ligt er. Het moet alleen aan getrild worden en wellicht een m2 erbij in verband met zakken door aantrillen. Het moet wel voor of op donderdag gebeuren (3 mei)

Tuin- schutting, fietshuis en grote struiken verwijderen

We zijn verhuisd en hebben een prima onderhouden tuin, maar willen wel wat opknappen. De belangrijkste klussen zijn: Een deel van de schutting verplaatsen (8 meter) en verbreden. We willen een parkeerplek voor het tuinhuis/garage bij de tuin trekken. Dit is een afmeting van ongeveer 2 x 3 meter. Verder moet er nog een fietsenhuis komen. Dit moet worden uitgegraven en gebouwd (2 x 1 meter). En er moeten een aantal grote struiken (Dit gaat niet handmatig) weggehaald worden. Daarnaast staan we open voor tips voor een nieuwe indeling en willen we de tuin op termijn opnieuw betegelen.

Tuinhuis en kas verplaatsen

Een tuinhuis van ongeveer 6 m2 van aluminium en een tuinkas van glas van ongeveer 8 m2 moeten worden verplaatst. Het zal deels gedemonteerd moeten worden. Het is van een tuin naar een andere tuin niet heel ver daar vandaan (1,5 km). De fundering (tegels) wil ik ook laten verplaatsen. Het huisje bij voorkeur zo snel mogelijk, de kas kan nog even wachten, maar moet wel dit jaar zijn gebeurd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.