Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm laten stellen:

Zonnescherm laten stellen

Ik wil graag hulp bij het stellen van mijn zonnescherm. Het is bij Praxis gekocht en hangt nu scheef.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm laten stellen uit heel Nederland:

Zonnescherm afstellen

Het gaat om het stellen van een buiten zonnescherm.

Zonnescherm stellen

Mijn zonnescherm hangt scheef, waarschijnlijk door de wind. Ik heb dit scherm bij jullie gekocht. Ik zoek iemand, die het voor mij recht kan maken bv door te d.d. dtellen.

Zonwering afstellen

Wij hebben een zonnescherm met knikarm-systeem aan onze woning op de begane grond hangen. Het scherm hangt echter scheef en wij willen dit graag af laten stellen zodat ie weer recht hangt.

Aanbouw op en aan de keuken bouwen

We willen onze huidige keuken uitbreiden met een aanbouw zodat we de keuken vergroten. De bestaande kunststof pui met deur en raam dienen verwijderd te worden. De draagbalk erboven en de muren naast het raam en de deur willen we deels intact laten om voldoende draagkracht te houden. De aanbouw, zoals wij die bedacht hebben, heeft 3 muren en een schuin aflopend aluminium dak met dubbel zonwerend glas. We kiezen voor een schuin aflopend dak aangezien er een zonnescherm aanwezig is met een vaste constructie. De stand palen van dit scherm willen we ophogen naar 2,40 meter om ruimte te maken voor het schuine dak. We hebben reeds een offerte liggen voor het ophogen van de palen maar stellen advies hier in op prijs. De muren zijn als volgt opgebouwd: 1] de scheidingsmuur met de buren. Huidige hoogte is 1,80 meter, dit dient opgehoogd te worden naar 2,20 meter met daarboven een schuin kunststof gedeelte met dubbelglas er in. Tegen deze muur willen we een keukenblok plaatsen. We kiezen voor een schuin kunststof gedeelte boven de muur met glas erin om zo meer licht in de keuken te creëren en zodat de buren niet tegen een massieve muur aan kijken, dit is reeds besproken met de buren. In de hoek van de buitenmuur en de scheidingsmuur zit een regenpijp. Deze kan in overleg met de buren op een hoog punt afgetakt worden naar de buren of via een dakconstructiegoot naar een regenpijp leiden tegen de achtermuur. De bijgevoegde schets geeft een beeld van de binnenkant. 2] een dwarsmuur, 2.32 meter, van baksteen waar eveneens een keukenblok komt en waar de verwarmingsketel geplaatst wordt. Een klein deel van deze muur is reeds aanwezig maar dient afgebroken te worden en opnieuw opgebouwd te worden. 3] een muur waar de deur en de ramen in komen van 3.15 meter. Deze muur is deels van baksteen voor de zijkant van het keukenblok en deels bestaat hij uit baksteen en een deur. Er zijn foto's en tekeningen beschikbaar.

Zonwering beter monteren en afstellen

Knikarm zonnescherm met motor, komt wat van de muur af (lijkt te zwaar voor huidige bouten) en hangt scheef; het gaat om het beter monteren en stellen van het zonnescherm.

Zonnescherm afstellen

Het gaat om een kap van 5 meter lang en een uitval van 3 meter elektrisch. Het probleem is dat de kap met ophalen met een klap in de cassette verdwijnt. Hier is al eens naar gekeken door de fabrikant omdat de leverancier failliet was. Het blijkt het stellen van een schroefje te zijn wat wel vaker moet gebeuren vanwege de uitval van 3 meter maar aangezien wij niet precies weten hoe dit moet is de vraag of jullie dit doen en wat de kosten hiervoor zijn.

Zonnescherm afstellen

Hierbij wil ik vragen wat het kost en of het mogelijk is om mijn nieuwe elektrische zonnescherm af te stellen. Het is een nieuw zonnescherm, gekocht bij karwei en zelf opgehangen. Afmeting 600 cm bij 360 cm uitval. Nadat hij is opgehangen sluit de cassette net niet goed meer, hij steekt een ruime cm uit aan een kant. Waarschijnlijk dat dit aan de afstelling ligt. Kan deze afgesteld worden en wat kost dit?

Zonnescherm aan buitenmuur plaatsen

Niet electrisch, heeft u nadere vragen, dan kunt u deze stellen per email van 5,5 meter lengte aan buitenmuur

Plaatsen van een zonnescherm

Heeft u nadere vragen, dan kunt u deze stellen per email van 5,5 meter lengte aan buitenmuur

Somfy zonwering probleem verhelpen en goed installeren

We hebben een somfy zonnescherm aangeschaft bij Hornbach. We hebben hem zelf geinstalleerd maar nu rolt hij scheef in en uit. Hornbach kan/ wil ons niet helpen. Somfy verwijst naar Hornbach. kortom, we kunnen het scherm zo niet gebruiken en zijn opzoek naar iemand die dit probleem kan verhelpen om hem vervolgens goed in te stellen.