Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor armen van zonnescherm vervangen:

Armen van zonnescherm vervangen

Terras knikarmscherm moeten de armen vervangen worden. Uitval 250cm Kleur wit Merk Floris
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor armen van zonnescherm vervangen uit heel Nederland:

Doek van het zonnescherm vervangen

Vervangen gescheurde doek elektrisch zonnenscherm. 4 meter breed uitval 2,50. Motortechnisch met twee armen werken nog uitstekend.

Kapot zonnescherm repareren

De beide armen (denk ik) van het zonnescherm zijn kapot. Ik heb tot het einde opengedaan en nu kan ik niet oprollen. Hoeveel zal dit ongeveer gaan kosten? Het scherm hangt op een muur in mijn achtertuin.

Reparatie aan een zonwering

De knikarm die je op de foto ziet is flink verbogen doordat ik dat houten paneel dat je op een foto ziet er tegen aan heb gezet en toen het scherm uit liet rollen. Dat houten paneel ging naar voren en kwam klem tegen de tafel, het zonnescherm rolde door tot het dienst weigerde. Het scherm kan niet meer in en uitgerold op dit moment. Ik ben bang dat die knikarm flink beschadigd is. Ik weet niet hoe de andere armen er voor staan. Het doek is nu ook niet meer volledig gespannen. Ik kon nergens een merk van het scherm vinden, wij wonen hier pas een half jaar. Het is een heel breed scherm, misschien wel 7 meter, met 3 knikarmen. We horen graag wanneer jullie langs kunnen komen (ook ivm slecht weer en het feit dat we hem niet meer in kunnen draaien) en of jullie enige indicatie van de kosten kunnen geven.

Zonnescherm demonteren

Ik heb een vraag over een zonnescherm. De beide armen van het zonnescherm zijn kapot en daarom zouden wij deze willen laten demonteren. Het gaat om een elektrisch zonnescherm van ongeveer 4 meter breed. Hoeveel zal dit ongeveer gaan kosten? Wij hoeven geen nieuw zonnescherm terug gemonteerd te krijgen. Het scherm hangt op een balkon op 3 hoog.

Zonnescherm repareren

We hebben bij Praxis 8 jaar geleden een Optima knikarm zonnescherm gekocht. Nu is 1 van de armen stuk gegaan, ik denk dat het staaldraad kapot is. We kunnen bij Praxis een nieuwe arm kopen, en die moet dan gemonteerd worden. Ik wil graag een offerte voor de reparatie ontvangen.

Kabel van een zonnescherm repareren

Ik heb een winkel en de kabel in 1 van de armen is gesprongen. Kunt u dat repareren?

Motor en arm van een zonnescherm vervangen

Van het grote uitvalscherm boven het balkon, is er een onderdeel kapot in de arm, waardoor de gehele arm moet worden vervangen. Waarschijnlijk beide armen vervangen. Van een ander kleiner zonnescherm, die elektrisch werkt, moet waarschijnlijk de motor worden vervangen. Er is stroom maar het scherm werkt niet. Ik kan foto's sturen naar mailadres.

Zonnescherm hermonteren

Binnenkort moeten beide zonneschermen worden weggehaald wegens werkzaamheden op het balkon. Na gereedkomen van het werk moeten ze weer teruggeplaatst worden. De schermen kunnen in die tussentijd op het dak worden gestald. De armen kunnen eventueel blijven hangen, omdat alleen het plafond geschilderd moet worden. Eventueel kan ik u een foto sturen van de situatie ter plaatse.

Zonnescherm plaatsen

Toen wij ons huis vorig jaar kochten zat er al een knikarmzonnescherm aan de achtergevel. Voor renovatie van die gevel moest het scherm eraf. Nu is de renovatie klaar en willen we het weer laten plaatsen. Hier zijn echter 2 uitdagingen: - het is een knikarmscherm met 3 armen en dus behoorlijk zwaar - we willen het zo hoog mogelijk plaatsen, zodat het niet voor het raam hangt. Hiervoor hebben we aluminium of stalen panelen nodig om het gewicht te verdelen, maar die hebben we niet en ik weet niet waar ik die kan bestellen. Hopelijk kunt u mij helpen?

Armen van zonnescherm vervangen

Zonnescherm is afgebroken er moet waarschijnlijk een stang vervangen worden aan beide kanten.