Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plissé deurhor monteren:

Plissé deurhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeuren laten plaatsen voor openslaande tuindeuren het gaat om 2 hordeuren. De maat is 180 cm breed bij 209 cm hoog. Wellicht dat deze nog op maat gemaakt moeten worden. Wat gaat dat kosten?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plissé deurhor monteren uit heel Nederland:

Bruynzeel plissé raam- en deurhorren plaatsen

Ik wil graag een aantal plissé raam/deur horren laten inmeten en en plaatsen. Dit moet ook ingekort worden. - 4 Bruynzeel plissé raamhorren 500 series voor Velux dakramen op maat maken en monteren; - 1 Bruynzeel plissé deurhor 700 series op maat maken en monteren.

Plissé deurhor plaatsen

Ik wil een plissé deurhor plaatsen. Deze is 199 bij 100 cm. Deze moet iets ingekort worden.

Deurhor monteren in houten kozijn

Graag laat ik 1 plissé hordeur monteren in een houten kozijn. De hordeur heb ik al in huis, maar moet nog wel op maat gemaakt worden.

Plissé deurhor plaatsen

Plissé hordeur plaatsen van het merk Bruynzeel. Er hangt momenteel ook een plissé hordeur in maar die is versleten. We hebben de deur nog niet gekocht omdat we eerst willen weten wat het plaatsen kost.

Deurhor plaatsen

Ik wil graag een plissé hordeur laten monteren in een kunststofkozijn. De buitendeur slaat naar buiten toe open. De hordeur is 2,09 meter hoog en het kozijn is 2.05 meter hoog. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deurhor monteren in houten schuifpui

Het plaatsen van een hor in houten schuifpui. Deze moet in de hoogte en breedte iets korter gemaakt worden. Dus graag inmeten, op maat maken en monteren in houten schuifpui. Maat wordt ongeveer 140 x 230 cm. Materiaal is aanwezig: plissé hordeur voor schuifpui / deuren Bruynzeel S700. Maat 150 x 240 cm.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 5 horren monteren. Vier raamhorren (rolhorren) op de eerste verdieping en 1 plissé deurhor op de begane grond. Kunt u mij laten weten wat hiervan de kosten zijn? De rolhorren moeten nog op maat gemaakt worden. Graag het plaatsen van de hordeur en de vier horramen apart offreren. Aan de achterzijde van het huis kun je op het platte dak staan en aan de voorzijde zal u gebruik moeten maken van een ladder. De raamhorren moeten namelijk aan de buitenkant worden geïnstalleerd. Alle kozijnen zijn van hout. De horren zijn nog niet aangeschaft.

Deurhor monteren

Ik heb een deurhor nodig van c.a. 82 cm breed en 2 meter hoog. Wat kost bij de Gamma een plissé hor of een rolhor inclusief inmeting en montage.

Deurhor plaatsen

Graag zie ik een prijsopgaaf tegemoet voor het plaatsen van een plissé hordeur (90 x 200 cm) in een hardhouten kozijn. De hor zelf moet ik nog kopen.

Plissé deurhor inmeten en monteren

Ik wil graag een plissé deurhor laten monteren in mijn schuifpui maar ik kan niets zelf. Ik zoek een vakman voor: - inmeten van de hor; - bestellen van de hor; - ophalen van de hor; - monteren van de hor. NB Klant heeft geen email, graag telefonisch contact opnemen.