Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor terraszonwering bevestigen:

Terraszonwering bevestigen

Terraszonwering bevestigen
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terraszonwering bevestigen uit heel Nederland:

Terraszonwering bevestigen

Wij hebben een zonnescherm besteld bij de Praxis, van 4.5 meter breed. Uitval weet ik even niet. Het is een elektrisch scherm, een lichtschakelaar zit in de buurt, daar bij zetten. Onze achtergevel is 5.1 meter breed en wij willen deze graag laten bevestigen. Het komt aan een bakstenen gevel van een uitbouw.

Intensions terraszonwering bevestigen

Wij kopen binnenkort een Intensions terraszonwering bij Praxis en vragen u wat de kosten zijn om deze te bevestigen. De afmeting is lengte 200 en breedte 300.

Bevestigen van terraszonwering

Heden en tot zondag 5 juni is bij Praxis de optima terraszonwering met korting te bestellen. Alvorens dit te doen wil ik graag deze week weten of de uitvoering van 5 meter bij mij aan de gevel door u is te bevestigen en tegen welke prijs. Het hoeft niet deze week al geplaatst te worden. Wilt u een afspraak maken. Handmatig scherm.

aanbrengen terraszonwering

Bevestigen terraszonwering van 5 m.breed. aan achtergevel incl. bevestigen en aansluiten electromoter. Graag offerte incl. ophalen van de terraszonwering bij praxis Nieuwegein.( ik weet nog niet of de zonwering thuis bezorgt kan worden na bestelling bij praxis . Dus graag offerte met en zonder bezorgen.

Project op locatie van een bevriende ...

Project op locatie van een bevriende familie: - Verwijderen van 1 stuks aanwezige zonwering op de begane grond (handbediening) - Verplaatsen naar tuinhuisje en daar opnieuw plaatsen - Bevestigen van 1 stuks Optima Terraszonwering (maat 2,50 x 3,00 m) met motor op de plaats waar oude zonwering bevestigd was. Binnen 10 werkdagen wordt zonnescherm geleverd, dan wil ik het ook geplaatst hebben. NB Mevrouw is slechthorend.