Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor horren installeren / monteren:

Horren installeren / monteren

Dear sir or madam, Today we bought 2 horren from Gamma: Bruynzeel plisséhor schuifpui 700 serie wit 150 x 240 cm Bruynzeel rolhor dakraam 700 serie aluminium 78 x 155 cm And we still need to buy another 4 pieces of this horren from Gamma Bruynzeel rolhor dakraam 700 serie aluminium 78 x 155 cm So in total 6 horren to install for us, we want to install them as soon as possible, please tell us the montageservice price to install them, thanks.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horren installeren / monteren uit heel Nederland:

Bruynzeel horren installeren

Installeren Bruynzeel plissé hordeuren S700 op dubbele openslaande deuren. Moet op het kozijn worden gemonteerd door middel van opbouwkader. Tevens 2 rolhorren aan de buitenzijde van slaapkamerraam monteren (circa 3.50 meter hoog). Waarschijnlijk moeten de horren nog wel op maat gemaakt worden. Materialen zijn aanwezig.

Hor opmeten en monteren

Graag laat ik de maten voor de horren opmeten, deze idealiter bestellen (of indien niet mogelijk vanwege de maat, deze op maat maken) en vervolgens installeren. Het gaat om 1 hor voor een openslaande deur en 1 hor voor een schuifraam met een aparte vorm (lastig om op te meten).

Horren voor zolderramen monteren

Ik wil voor op zolder 3 horren: een hor aan de voorkant (1 raam, naar binnen toe) en 2 horren aan de achterkant voor twee ramen, raam naar buiten toe. Het gaat om het opmeten en installeren. Plus voor een schuin dakraam wil ik een rolgordijn laten installeren.

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?

Horren laten inmeten en installeren

Graag willen wij voor 2 deuren schuifbare horren laten plaatsen en inmeten. Deze moeten in het kozijn worden gemonteerd, 1 deur heeft een kunststofkozijn en bij de andere deur is het kozijn van hout. Graag ontvang ik een indicatie indicatie van de kosten.

Aantal horren monteren

Graag laat ik een aantal horren installeren: 3 x schuine dakramen (Luxaflex) met houten omlijsting op de 1e verdieping, 2 x kleine kiepramen in de bovenhoek van een raam met houten kozijnen en 2 x tuindeuren die naar buiten openen in een kunststof kozijn van 180 cm breed x 205 cm hoog. Ik laat de horren hier graag inmeten en ontvang daarbij uw advies over de soort hor die het meest geschikt is. U mag ook een aanbieding doen voor zowel de levering als de montage.

Muggenhorren plaatsen in het gehele huis

Wij willen alle kiep-kantel ramen voorzien van oprolbare (muggen)horren. Plus rolhordeuren voor onze openslaande deuren. Het inmeten en installeren van horren besteden wij graag uit. Het gaat om 5 ramen en dubbele openslaande deuren. Alle kozijnen zijn van kunststof.

Timmer- en montagewerk in de woning

Maken en installeren van kledingkast onder schuine wand in kamer. Iets van 2 tot 2.5 meter breed. Hoogte ook zoiets. Met schuifdeuren, in hout of een ander materiaal dat overschilderbaar is. Verder wat klein werk ter afronding: plinten aanbrengen, 3 horren op maat maken met als gevolg sluitwerk op ramen aanpassen en aanbrengen van veiligheidssloten. Mogelijk ook hangen van nieuwe voordeur.

We willen graag vier horren voor de ...

We willen graag vier horren voor de ramen laten maken (kunstoframen). En afhankelijk van de kosen eentje voor de keukendeur. Daarnaast willen we vijf kinderhekjes laten installeren boven en onder aan de trap en van en naar de keuken. Alleen voor de onderste trap dient een klein aanvullend hekje te worden gemaakt waar het hekje (allen van Prenatal) aan vastgezet kan worden. In verband met kruipende baby hebben, en naderende zomer hopen we binnen een week een klusjesman te mogen ontvangen. Maar voor 4 april hopen we drie offertes te ontvangen.