Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv op muurbeugel plaatsen:

TV op muurbeugel plaatsen

Ik wil graag 65inch LG TV op geschikte muurbeugel laten plaatsen. Hoeveel kost het inclusief/exclusief beugel.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv op muurbeugel plaatsen uit heel Nederland:

TV met muurbeugel ophangen + kabelgoten en optioneel snoer

Ik wil graag mijn 65 inch TV laten ophangen aan mijn al aangeschafte muurbeugel. Daarbij wil ik ook graag kabelgoten laten leggen en eventueel een langer snoer voor de tv mocht hij te kort zijn. Houd ook rekening met eventuele schroeven voor mijn type muur.

Gordijnrails vervangen en tv aan muur bevestigen

- Boven in 2 slaapkamers moeten 4 gordijnrails weggehaald worden (zijn te kort) en 4 gordijnrails bevestigd worden. - Beneden moet een televisie bevestigd worden aan de muur. Rails + tv + tv-muurbeugel worden al gekocht

TV ophangen met muurbeugel

Graag willen wij onze tv laten ophangen in de woonkamer met een Vogel muurbeugel. We hebben de muurbeugel hier al liggen. Er is een boorhamer nodig om in de betonnen wand te boren. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Muurbeugel en televisie laten ophangen

Muurbeugel (Vogel's wall2245) bevestigen en televisie (37 inch) ophangen. Er moet eerst nog gezaagd worden in de achterwand van een boekenkast waarin de tv nu staat.

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.

TV met een muurbeugel monteren

Ik wil een 60 inch tv aan een muurbeugel in de woonkamer laten hangen. Ik denk dat het een betonnen muur is. Er zat al een beugel in vermoeden wij, omdat we de plekken van eentje kunnen zien. Een geschikte draaibare muurbeugel heb ik reeds in bezig. Ik wil daarnaast nog een 32 inch tv in een slaapkamer aan de muur hangen, voor deze tv heb ik ook al een muurbeugel in bezit. Ik weet niet wat voor muur daar zit. Het gaat enkel om de muurbeugel die aan de muur gemonteerd moet worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

TV op laten hangen

Ik wil graag een 49 inch LED TV ophangen met een muurbeugel die ik er bij heb. Ook een bijbehorende soundbar ophangen. En de kabels wegwerken met een kabelgoot bv. Graag ontvang ik prijsopgave.

Muur spuiten met latex

Ik heb een muur van 10.50 meter lang bij 2.50 meter hoog (zit een buitendeur in en klein raam) die ik graag opnieuw wil laten latex spuiten. Hij is 6 jaar geleden gestuct en gespoten ook. Er zitten gaten in van een tv-muurbeugel inmiddels/ en uitgang voor uitgefreesde snoeren wat dicht zal moeten en dan spuiten (RAL 9010). Wat zou dit kosten? Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 40 m2

TV met draaibare muurbeugel monteren

TV moet komen te hangen aan een gipswand. Punt is dat de TV ophangen wel lukt, alleen weet ik niet wat voor constructie ik moet maken aan de achterkant van de gipsmuur. Deze is bereikbaar die achterkant. Wie kan mij hiermee helpen?

TV op laten hangen in woonkamer

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verwijderen van de oude 42 inch pioneer plasma tv die ongeveer 20 kilo weegt en aan een Vögel beugel hangt. Vervolgens moet een nieuwe Pioneer plasma 50 inch tv van ongeveer 30 kilo opgehangen worden met de bijpassende orginele pioneer muurbeugel. De muur is van giboblokken.

Partners

Partners van Casius