Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor linnenkast in elkaar zetten:

Linnenkast in elkaar zetten

Ik zoek iemand die een linnen/kledingkast voor mij in elkaar kan zetten. Afmeting ongeveer 2 x 1 meter. Belangrijkste vraag: kunt u de kast op 3 hoog leveren?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor linnenkast in elkaar zetten uit heel Nederland:

Houten kasten schilderen

Het betreft het schilderen van één 2-deurs linnenkast en één 2-deurs servieskast, zowel binnen-als buitenkant. De kasten kunnen wij uit elkaar halen en bij u brengen. De geschilderde delen dienen dan daarna wel gebracht te worden naar het nieuwe adres in Haarlem.

Slaapkamermeubels in elkaar zetten

Ik heb even een vraag. Ik heb een nieuwe slaapkamer ingepakt in de garage staan. Die bestaat uit een vijfdeurs linnenkast een twee persoons ledikant van 180 bij 200 cm. Twee nachtkastjes met lade en een kast waar veel opgeruimd kan worden. Dat alles moet in elkaar gezet worden. Mijn vraag is wat gaat dat ongeveer kosten? En wanneer heeft U daar tijd voor? Met vriendelijke groeten I. Veenema

Linnenkast in elkaar zetten

In elkaar zetten kast Alpha / Delta 2.06 meter hoog bij 1.50 meter breed zweefdeurkast met 2 planken + 2 roetjes en ladenblok 3 laadjes. Het geheel is besteld en met ongeveer 14 dagen zal het worden geleverd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor deze werkzaamheden.

Linnenkast monteren

Ik heb een linnenkast bij Gamma gezien die ik ga kopen. Alleen zal met mij niet lukken om deze in elkaar te zetten. Het gaat om een zweefdeurkast Delta artikelnummer 509932. Graag ontvang ik 3 offertes van u zodat ik een keuze kan maken. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Linnenkast in elkaar zetten

Het betreft een offerte aanvraag voor het in elkaar laten zetten van een Alpha zweefdeurenkast van de Gamma. De kast heeft twee zweefdeuren.

Kast in elkaar zetten en douchegordijnstangen monteren

Ik wil graag een driedeurs kast in elkaar zetten (linnenkast). Ook wil ik stangen voor een douchegordijn monteren aan de muur (het gaat om plaatsing in een hoek van 90 bij 90 cm).

Kast in elkaar zetten

De klus betreft het monteren van een Kim linnenkast.

Linnenkast monteren

Ik wil eventueel een zweefdeur linnenkast in elkaar laten zetten. De kast is 1.50 breed, 2.06 hoog en 0.63 diep.

Linnenkast en bed demonteren en monteren, laminaat leggen

Het gaat om een verhuizing binnen Rotterdam. We zouden een linnenkast en een Hemnes 2-persoonsbed uit elkaar willen laten halen en weer in elkaar laten zetten. Vervoer zouden we zelf kunnen verzorgen. Daarbij zou ik een prijsopgave willen voor het leggen van ongeveer 40 m2 laminaatvloer. Materiaal schaffen we zelf aan. Het nieuwe pand kan niet bezichtigd worden omdat er nog geen sleutel beschikbaar is. Het gaat dus om een globale indicatie van de kosten.

Kasten monteren

Ik wil graag een linnenkast van 1.80 meter breed en 2 meter hoog 2 meter laten monteren. Tevens dient er een ladenkastje van 70 cm in elkaar gezet moet worden. De meubels worden morgen gebracht. NB: graag deze week nog in te plannen in verband met een verhuizing.