Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor terraszonwering laten plaatsen:

Terraszonwering laten plaatsen

Ik wil graag een terras zonwering laten plaatsen. Deze moet op de 1e verdieping op het balkon. Deze is 4 meter. De gevel is van steen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terraszonwering laten plaatsen uit heel Nederland:

Armen van terraszonwering vervangen

Een arm van onze zonwering is door storm beschadigd geraakt. Ik heb een nieuw arm aangeschaft. Ik zoek een vakman die deze kan komen plaatsen.

Terraszonwering plaatsen

Ik wil een terraszonwering plaatsen in me tuin van een afmeting van 250 x 500. Ik had een vraag hoeveel dit mij zal kosten

Terraszonwering plaatsen

Ik zou graag de prijs willen weten van het plaasten van een terraszonwering, Ik hoor graag van jullie.

Terraszonwering monteren

Ik wil een zonwering scherm van breedte 395 cm met een uitval van 250 cm van Praxis (die nu in de aanbieding is) laten plaatsen.

Terraszonwering vervangen

Mijn terraszonwering vervangen. De bestaande, oude afvoeren en dan de nieuwe plaatsen. Het scherm is 300 cm breed en 250 cm diep, een handmatig bediend scherm. Kunt een prijs geven hiervoor?

Elektrische terraszonwering plaatsen

Aan de achterzijde woning wil ik graag een elektrisch bedienbaar zonnescherm van 500 x 300 centimeter laten monteren. Het scherm moet op de begane grond geplaatst worden.

Terraszonwering plaatsen

Plaatsen en afstellen van een Praxis Optima elektrisch knikarmscherm aan de achterkant van een woning op de begane grond. Afmetingen: 350 cm breed, uitval 250 cm. Gemetselde gevel waaraan het opgehangen moet worden. Het is ter vervanging van het oude scherm, de schakelaar binnen kan blijven zitten en hergebruikt worden. Het bevestigingsmateriaal komt met het nieuwe scherm mee.

Terraszonwering plaatsen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een een harmonica doek op ons terras en ook het daarvoor benodigde raamwerk van hout. Afmeting breedte 4 meter. Voor informatie over het doek en de montage: http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Terraszonwering plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een Praxis terras zonwering van 4 meter breed bij 3 meter uitval, met elektrische moter en 2 steunen in verband met een platdak, inclusief vooraf graag opmeten en situatie bekijken en binnen alles netjes afwerken.

Terraszonwering plaatsen

Terrasscherm van 5 meter breed en met een uitval van 3,5 meter, van Praxis merk Optima, willen we laten plaatsen.