Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hekwerk plaatsen:

Hekwerk plaatsen

Ik hekken plaatsen in mijn achtertuin
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hekwerk plaatsen uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

In onze tuin staan drie boomstronken van ongeveer 40 & 45 cm in diameter graag verwijderen om een nieuw te plaatsen hekwerk.

Grenen hekwerk plaatsen

Een schutting zetten van 7 grenen schermen met verticale latten van 15 mm. Zo veel latten als nodig om inkijk van de buren te voorkomen. Daarbij 8 houten palen van 6,8 x 6 ,8 x 270 cm bevestigen. Graag uw offerte inclusief materialen en bevestiging. ook inclusief BTW. De oude schutting zal worden verwijderd door de beheerder van het park. Het park is in Moerkapelle.

Hekwerk van palen met gaas zetten

Het betreft het plaatsen van Gaas (op rol) aan palen. Gaas moet circa 2 meter hoog zijn. De lengte van het gaas is 20 meter. Graag voorafgaand advies hoeveel palen en wat verder te bestellen. Bevestigingsmateriaal en dergelijke schaffen wij aan bij GAMMA.

Hekwerk van harmonicagaas plaatsen

Harmonicagaas hekwerk plaatsen +/- 100 meter. Is een bestaand hekwerk dat we tijdelijk hebben verwijderd. Dit moet weer worden terug geplaatst. Het gaat om een harmonica gaas hekwerk met grondpalen, bovenbuis en prikkeldraad boven langs. Materiaal is er dus moet alleen terug geplaatst worden. Er staat nog een beukenhaag over de hele 100 meter, maar is niet hoog. Het terrein is goed bereikbaar.

Harmonicadeuren plaatsen

Wij hebben twee deuren die we graag willen laten vervangen. Een kozijn zal in totaal 3,2 meter breed zijn bij 2,9 meter hoog. We zouden dit graag willen vervangen met een harmonica pui uit 3 delen. Alle drie de delen slaan naar 1 kant open. Het andere deel zal uit 1 vast deel bestaan en 1 deur. Totaal is deze 1,9 meter breed bij 2,9 meter hoog. We vinden het belangrijk dat het geheel in dezelfde uitstraling doorloopt. Daarnaast zal er links bovenin van binnen gezien, ruimte moeten zijn voor een afzuiging. De kozijnen moeten op 1 hoog worden geplaatst aan de achterkant. Je zult een hijskraan nodig hebben hiervoor. Verder kan het balkon makkelijk worden vrijgemaakt van het hekwerk et cetera voor de plaatsing. Tot slot zijn we erg benieuwd of je bereidt bent een aantal jaar garantie te geven op het sluitwerk van vooral het harmonica kozijn.

Aanleggen van vlonder en plaatsen hekwerk

Onze voortuin is momenteel betegeld. Hier willen we deels een vlonder aanleggen. Het is circa 12 m2. Een strook van 6 x 0,75 m langs het huis en 2 x 4,75 m voor het huis. Eventueel kunnen ook nog andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Zoals plaatsing van het hekwerk, ongeveer 20 meter.

Hekwerk in de tuin plaatsen

Wij zijn van plan om van de zomer een houten tuinschutting plaatsen. Het betreft in totaal 8,50 meter breed en 12,50 meter lengte. Over de lengte staan coniferen en een vijver maar die zullen wij zelf eruit halen. En de breedte 2 appelbomen, deze blijven staan. Wij zijn benieuwd wat de kosten hiervoor zijn om een schutting te laten plaatsen door een vakman. Wij zullen zelf zorg dragen voor al het materiaal.

Dakterras aanleggen inclusief hekwerk

Wij denken om zelf een dakterrasvloer op 4e verdieping gaan aanleggen en als dit gedaan is aluminium hekwerk gaan plaatsen. Moet alles voldoen aan bouwbesluit. Dus Onderbalken plaatsen Hardhouten terrasvloer (18,5 m2) en vastmaken van hekwerk. Heeft u ervaring hiermee neem contact. Bedankt, Met vriendelijke groet

Buitentrap met bordes leveren en plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap; * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten; * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: een trap met bordes en de rest recht naar beneden. Inclusief hekwerk op bordes. Bordes 200 x 100 cm. Trap van 200 cm hoog. De oude trap zal verwijderd zijn. Graag een voordelige buitentrap aanbieden, mag ook met houten treden zijn. En eventueel in het zwart, afhankelijk van de meerkosten.

Tuinhek plaatsen op houten vlonder aan het water

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen op mijn houten vlonder. Vlonder is 9,60 lang, en 1 gaasscherm van 150 breed moet 90 graden de hoek om en er moet een openslaand hekje van 90 hoog worden gemonteerd. Palen moeten in verzinkte paalhouderplaten worden geplaatst die op de vlonder met vier schroeven vast geschroefd moeten worden. De gaasschermen van 1,52 breed en 1,02 meter hoog worden aan de vlonder en de palen vast gemaakt met gaaspaneelbeslag. In totaal moet het hekwerk gemaakt worden met zeven gaaspanelen van 152 bij. Ik kan foto's van de vlonder waarop het hek geplaatst moet worden appen. Er is een poort aanwezig. Ik zoek iemand die dit zo spoedig als mogelijk kan monteren.

Partners

Partners van Casius