Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kalk badkamer verwijderen:

Kalk badkamer verwijderen

2 douchecabines, inclusief vloer en2 wastafels zit hardnekkige kalk op. Graag offerte om dit te komen verwijderen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kalk badkamer verwijderen uit heel Nederland:

Badkamer laten reinigen

Graag zou ik onze badkamer professioneel willen laten reinigen. Het gaat om hier en daar wat schimmel en veel kalk waaronder op de vloertegels veel witte plekken die ik niet weg kan krijgen. Het gaat om een badkamer met aparte douche, wastafel, toilet. De badkamer is goed bereikbaar en bevindt zich op de 1e verdieping.

Badkamer professioneel reinigen

Graag zou ik onze badkamer professioneel willen laten reinigen. Het gaat om hier en daar wat schimmel en veel kalk waaronder op de vloertegels veel witte plekken die ik niet weg kan krijgen. Het gaat om een badkamer met aparte douche, wastafel, toilet en bad. De badkamer is goed bereikbaar en bevindt zich op de 1e verdieping.

Douchecabine reinigen en opknappen

Wij willen/gaan binnenkort verhuizen. We zijn nu bezig met de laatste puntjes op de I te zetten, waaronder de badkamer een goede schoonmaakbeurt te geven. Het gaat om de douchebak 90*90 kwart rond met een schuif douchescherm. Zowel de deuren als de douchebak zitten onder de kalk en gele randen. Ook zit er naast een disign radiator die wat geroest is, deze moet vervangen worden incl een stukje radiatorbuis ( ong 30cm) Dus globaal gezien. Doucheruimte professioneel laten reinigen + vervangen/vernieuwen disign radiator.

Huis grondig laten reinigen

Bijkeuken grondig laten reinigen. Kasten binnen en buiten. Koelkast en vriezer. Badkamer zeer grondig laten reinigen. Kalk verwijderen en desinfecteren. Douchedeur weer helder maken. Eventueel aantal silicone kitranden vernieuwen. Door hele woning ventilatieroosters boven ramen reinigen. Hele woning binnen en buiten ramen bewassen.

Badkamer professioneel laten reinigen

Ik wil graag 2 doucheruimtes (4 open douches in 1 ruimte) bij een sportvereniging laten reinigen. Het idee is om dit 1 of 2 keer per jaar uit te besteden voor een grondige reiniging, met name kalk aanslag verwijdering. De doucheruimte is 2,5 x 2,5 meter, de 4 douchekoppen zijn bevestigd aan het plafond.

Badkamer professioneel laten reinigen

Wij hebben in once doucheruimte hardnekkige zeep/kalk resten die wij graag eens goed willen reinigen. Het betreft een volledig betegelde ruimte (mxm) tot aan plafond met glazen deur.

Schimmel verwijderen en badkamer grondig schoonmaken

Graag wil ik mijn badkamer grondig laten reinigen, kalk en schimmelvrij. Schimmel op tegels en op kunststof plafond. Maat ca 2. 50 x2. 50

Leemstuken

Graag zouden wij de bovenverdiepingen van onze woning laten leemstuken, de buitenwanden, 30 m2, met een basislaag, 3 cm ivm wandverwarming, en leemfinish, gevels met de buren + achtergevel, 20 m2, met en basislaag en leemfinish de binnenwanden met leemfinish, 70 m2, de plafonds met leem of een ander duurzaam materiaal, 90, de badkamer met kalk, 12 m2, en natte deel, 8,5 m2, waterbestendige duurzame oplossing. Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: leemstuc Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer geheel verbouwen

De badkamer geheel verbouwen: - de oude wand- en vloer tegels verwijderen en nieuwe wand- en vloer tegels plaatsen. De wandtegels tot halverwege zetten; - boven het tegelwerk op de wanden en het plafond stuken. - de oude douchedeur verwijderden en een nieuwe douchedeur plaatsen (anti kalk variant). - een nieuwe toiletpot plaatsen en reeds gekochte wasbak monteren. - tevens nieuwe verlichting in de gehele badkamer. De badkamer is 1.85 x 2.50 meter. De hoogte is 2.40 meter. Kunt u op vrijdag komen kijken. De materialen wil ik bij Gamma

Badkamer van schimmel en kalk ontdoen

Het plafond van onze badkamer en ook voor een gedeelte de muren zijn helemaal zwart van de schimmel. Graag laten wij deze schoonmaken en behandelen zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. De oppervlakte is ongeveer 3 bij 4 meter groot.