Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor doek vervangen van een elektrisch zonnescherm:

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil een zonnenschermdoek (electrische ) laten vervangen kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het vervangen. Breedte is 4. 80 m Uitval 2. 50 m In afwachting van uw reactie
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doek vervangen van een elektrisch zonnescherm uit heel Nederland:

Kapot zonnescherm repareren

Ons zonnescherm is stuk gegaan. Het doek daarvan is kapot en moet vervangen worden. Het zonnescherm moet ook afgesteld worden. Gaarne een offerte maken. De afmetingen zijn 5 bij 2 meters. Het gaat om een elektrische zonnescherm. Het merk is van Reinbouw.

Grasmat vervangen door kunstgras

De grasmat moet verwijderd worden (4 x 8 meter) met de wortels, een paar cm afgraven lijkt dus noodzakelijk. Verder moet er geschikt wit zand voor kunstgras gestort worden (en aangetrild/aangerold) en de mat aangelegd. Deze mat is (foto) al aanwezig. Het werk is dus inclusief op maat snijden en afwerken door middel van pinnen zodat de mat blijft liggen. De grasmat heeft een doek dus extra doek is niet nodig. De tuin heeft een provisorische achterdoorgang die 1,5 meter breed gemaakt kan worden. De prijs moet inclusief materialen en afvoer van het gras/aarde zijn. De tuin is makkelijk te bereiken.

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil doek van zonnescherm laten vervangen, graag prijsopgave

Zonnescherm monteren

Wij willen graag weten wat het kost om een doek te vervangen van een knikarm zonnescherm. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed bij 2,50 meter uitval. Kunt U dit komen opmeten en plaatsen. Aanstaande vrijdag tot en met zondag in de aanbieding graag zo spoedig mogelijk bericht, zodat we het doek met korting kunnen bestellen.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Zonneschermdoeken vervangen

We willen 3 nieuwe zonneschermdoeken vervangen. Daarvoor moet het nieuwe doek op maat aangepast en gemonteerd worden. De maten zijn 300 bij 250 cm, en twee maal 400 bij 300 cm.

Houten rabatdelen door Keralit vervangen

Ik heb houten rabat delen welke ik wil laten vervangen door keralit. Net zoals de tengels en doek in verband met lekkage die naar boven kwam na plaatsing kunststof kozijnen en schuifpui. Dit omvangt het totale werk inclusief begin en eindprofielen en eventueel boeien. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 10-11 m2.

Doek van het zonnescherm vervangen

Vervangen gescheurde doek elektrisch zonnenscherm. 4 meter breed uitval 2,50. Motortechnisch met twee armen werken nog uitstekend.

Luifeldoek vervangen

Ik wil mijn luifeldoek vervangen voor een elektrische luifel van 3 bij 5 meter. Dit moet inclusief doek.

Complete dakrenovatie

Verwijderen oude dak, vervangen houtplaten, isolatie, en nieuw wortelwerend doek... het gaat om 50 m2. Plat dak en is bereikbaar via het dak van het naastgelegen schuurtje.

Partners

Partners van Casius