Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor doek vervangen van een elektrisch zonnescherm:

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil een zonnenschermdoek (electrische ) laten vervangen kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het vervangen. Breedte is 4. 80 m Uitval 2. 50 m In afwachting van uw reactie
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doek vervangen van een elektrisch zonnescherm uit heel Nederland:

Motor van het knikarmscherm vervangen

Betreft vervanging Somfy buismotor. Doek 585 cm breed. Uitval 300 cm.

Armen en doek van elektrisch zonnescherm vervangen

Wegens hagelschade beide armen gebroken en vervolgens het doek doorboord door de armen. Vervangen van beide armen en het doek dus. Motor werkt prima. 5,20m breed + 2,50m uitval.

Doek van knikarmscherm vervangen

Doek is versleten, moet vernieuwd worden maten zijn br 440 *uitval 200

Zonneschermdoek vervangen

Wij hebben ongeveer een jaar of 16 een een Praxis zonnescherm hangen. Nu zijn wij bezig het doek na al die jaren te vervangen,maar dat lukt niet wij willen er graag iemand er bij hebben die dit voor ons kan doen. Er is haast bij want het boek hangt nu voor onze raam.

Zadeldak op een tuinhuisje vervangen

Graag prijsopgave voor: A. ) verwijderen vangen van bestaande dak circa 30 m2, leveren, monteren dakplaten en metalen dakpanplaten, nok en windveren en anti condens doek B. ) reparatie van circa 15 m bakgoot omkleding (hout) C. ) vervangen van 15 m2 rabatdelen wand (hout) Materialen en arbeid separaat aangeven. Afvoer van materialen incl.

Kapot zonnescherm repareren

Ons zonnescherm is stuk gegaan. Het doek daarvan is kapot en moet vervangen worden. Het zonnescherm moet ook afgesteld worden. Gaarne een offerte maken. De afmetingen zijn 5 bij 2 meters. Het gaat om een elektrische zonnescherm. Het merk is van Reinbouw.

Grasmat vervangen door kunstgras

De grasmat moet verwijderd worden (4 x 8 meter) met de wortels, een paar cm afgraven lijkt dus noodzakelijk. Verder moet er geschikt wit zand voor kunstgras gestort worden (en aangetrild/aangerold) en de mat aangelegd. Deze mat is (foto) al aanwezig. Het werk is dus inclusief op maat snijden en afwerken door middel van pinnen zodat de mat blijft liggen. De grasmat heeft een doek dus extra doek is niet nodig. De tuin heeft een provisorische achterdoorgang die 1,5 meter breed gemaakt kan worden. De prijs moet inclusief materialen en afvoer van het gras/aarde zijn. De tuin is makkelijk te bereiken.

Doek vervangen van een elektrisch zonnescherm

Ik wil doek van zonnescherm laten vervangen, graag prijsopgave

Zonnescherm monteren

Wij willen graag weten wat het kost om een doek te vervangen van een knikarm zonnescherm. Het zonnescherm is ongeveer 3 meter breed bij 2,50 meter uitval. Kunt U dit komen opmeten en plaatsen. Aanstaande vrijdag tot en met zondag in de aanbieding graag zo spoedig mogelijk bericht, zodat we het doek met korting kunnen bestellen.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Partners

Partners van Casius