Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor nesling pergola kit plaatsen:

Nesling pergola kit plaatsen

Plaatsing nesling Wall 2
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesling pergola kit plaatsen uit heel Nederland:

Complete Nesling pergola plaatsen

Ik wil een complete Nesling pergola laten plaatsen, type wall 1, buitenmaten 402 breed x 391 lang.

Aluminium pergola monteren

Graag zou ik een aluminium pergola willen laten monteren. De pergola van het merk Nesling is ongeveer 3 x 4 meter groot. Mocht dit handig zijn, dan kan ik eventueel zelf helpen met tillen en vasthouden et cetera. Datum van uitvoering kunnen we in onderling overleg bepalen.

Pergola monteren

Graag zou ik een aluminium pergola willen laten monteren. De pergola is ongeveer 3 x 4 meter groot. Van het merk Nesling. Datum uitvoering in overleg.

Nesling alu pergola monteren

Graag offerte voor het monteren van een Nesling aluminium pergola van 3 x 4 meter.

Nesling harmonicadoek monteren op pergola

Ik zoek een bedrijf die opmeet hoe groot het harmonicadoek exact besteld moet worden en het vervolgens monteert op een bestaande houten pergola (afstand tussen de palen is om en nabij 2.86 x 3.33 meter).

Harmonicadoek plaatsen

We willen graag een harmonicadoek van Nesling / Graviks laten plaatsen met de afmeting 440 x 220 cm. Er is al een pergola aanwezig waar deze in geplaatst kan worden.

Nesling schaduwdoek en pergola plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 4 palen met een pergola plus schaduwdoek. De maten moeten ongeveer 5 bij 4 meter worden. De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning.

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Nesling driehoek zonwering installeren

Wij willen graag een driehoek zonwering op laten hangen. Een ophangpunt aan het huis en 2 aan de (Eikenhouten) pergola. De pergola staat er ook al. Verder heb ik volgens mij alle benodigde materialen in huis, het gaat enkel om de montage. Als het u schikt, mag de klus zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Pergola met Nesling doek plaatsen

Ik wil een pergola los van het huis met 4 palen en doek bevestigd hebben. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius