Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor nesling pergola kit plaatsen:

Nesling pergola kit plaatsen

Plaatsing nesling Wall 2
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nesling pergola kit plaatsen uit heel Nederland:

Harmonicadoek plaatsen

We willen graag een harmonicadoek van Nesling / Graviks laten plaatsen met de afmeting 440 x 220 cm. Er is al een pergola aanwezig waar deze in geplaatst kan worden.

Nesling schaduwdoek en pergola plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 4 palen met een pergola plus schaduwdoek. De maten moeten ongeveer 5 bij 4 meter worden. De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning.

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Nesling driehoek zonwering installeren

Wij willen graag een driehoek zonwering op laten hangen. Een ophangpunt aan het huis en 2 aan de (Eikenhouten) pergola. De pergola staat er ook al. Verder heb ik volgens mij alle benodigde materialen in huis, het gaat enkel om de montage. Als het u schikt, mag de klus zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Pergola met Nesling doek plaatsen

Ik wil een pergola los van het huis met 4 palen en doek bevestigd hebben. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Nesling schaduwdoek met pergola monteren

Nesling schaduwdoek inclusief pergola monteren

Nesling Pergolawall 2B monteren

Ik wil graag de Nesling Pergola Wall 2B laten monteren. Deze wordt bevestigd aan 3 palen in de grond en op 2 plekken aan de woning. De afmeting is ongeveer 3.90 bij 5 meter.

Nesling pergola laten plaatsen

Ik zoek iemand die een stand alone Pergola met schaduwdoek 4,00 - 3,90 kan plaatsen compleet met palen in beton indien nodig. Allereerst wil ik zeker weten dat dit bij mij ook geplaatst kan worden dus als iemand van te voren langs wilt komen dan graag. Materialen in overleg.

Nesling pergola laten monteren

Graag een offerte voor het plaatsen van een Nesling Pergola 5 x 3 meter inclusief harmonicadoek. Tevens willen wij daarboven op polycarbonaat platen van 16 mm helder. Graag een totaalprijs.

Nesling Pergola Wall 1 monteren

Graag een overkapping plaatsen in de tuin. Ik wil graag een nesling pergola wall 1 plaatsen. De maten zijn 290x300 cm. Graag tegen de schuur monteren en op stenen betegeling.

Partners

Partners van Casius