Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor sloten vervangen:

Sloten vervangen

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van mijn 3 cilinderslot van de buitendeur. Separaat zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het aflakken van de deur.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sloten vervangen uit heel Nederland:

Schuurdeur inmeten en plaatsen

De schuurdeur dient vervangen te worden. Graag maak ik een afspraak met de vakman, zodat hij de deur in kan meten, bestellen en plaatsen. Ook dient hij alle benodigdheden zoals glas, scharnieren en sloten te leveren en te plaatsen.

Beveiliging op voordeur

Ik wil wat aanpassingen doen in verband met de beveiliging van mijn voordeur: 2 pensloten plaatsen 1 inbraakstrip voor de voordeur plaatsen 1 slot vervangen voor een veiligheidscilinderslot Sloten en strip in bezit

Sloten vervangen

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het vervangen van de sloten van de huisdeur en van de brievenbus. Ik heb nog geen idee wat er mogelijk is dus hier ontvang ik graag advies over.

Jaloezieën ophangen en sloten vervangen

Ik wil jaloezieën in de keuken laten hangen (lengte: 125 cm breedte 80 cm). Daarnaast zijn de sloten van zowel de wc als douche aan vervanging toe. Kunnen jullie dit regelen?

Garagedeur repareren

Het terugzetten van 2 ijzeren kantelgaragedeuren welke ontzet zijn door inbraak. De deuren weer netjes laten sluiten. Op dit moment sluiten ze niet meer goed en de relingen zijn verbogen. Vervangen van de sloten.

Deurklinken en sloten maken

In ons pand beginnen de deurklinken losser te zitten. Dit is niet te maken door ze beter/opnieuw aan te draaien. Naast speling van de klink is er ook speling in het slot te zien. We hebben reeds sloten aangeschaft (Geen nieuwe klinken). Wat zijn de kosten van het maken/vervangen hiervan.

Cilindersloten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen (of repareren) van een voordeurslot en twee sloten in metalen schuifdeuren van een serre (1 van deze sloten heeft een afgebroken sleutel in zitten).

Buitendeur vervangen

Buitendeur moet vervangen worden, sloten overzetten en glas erin plaatsen. Deur moet geplaatst worden in een houten kozijn. De nieuwe deur is een van het merk CanDo (type 559 plus glas nr. 557). Deze deur is 201 cm hoog en 83 cm breed. De deur zal waarschijnlijk iets smaller gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Sloten en anti-inbraakstrip bevestigen

Op de voordeur willen we een anti-inbraakstrip bevestigd krijgen. Daarnaast op 3 binnendeuren een goedgekeurd slot, er zijn 2 deuren waar een oud slot in zit, en 1 deur waar nog helemaal geen slot in zit. Tevens op de naar buiten openslaande deuren moeten oplegsloten geplaatst worden. Als laatste moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.

Deurbeslag vervangen en extra sloten plaatsen

Ik zou graag twee deeloffertes willen aanvragen voor de volgende klussen: 1) vervangen van het oude beslag voor kern trekbeslag voor 3 deuren (beslag is al in huis) 2) het inzetten van 3 extra pinsloten (sloten nog niet in huis) Alle deuren zijn houten deuren. Dank alvast voor uw reactie.

Partners

Partners van Casius