Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor trapbekleding plaatsen op open en dichte trap:

Trapbekleding plaatsen op open en dichte trap

Hi Team, Sorry I speak English, very little Dutch I came across your website, actually I am looking to put carpets on my stairs in the house in a very neat/professional way to hide all the wood of the stairs. It's about 2 stairs (one open and one closed, around 15 steps or more each). Would like to explore the options/prices and proceed with this project.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapbekleding plaatsen op open en dichte trap uit heel Nederland:

Jewe trapbekleding plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van JEWE traprenovatie. De 2 trappen zijn dicht en hebben 13 treden.

Grotere verbouwing

Ik wil de badkamer, wc en het tweede toilet opnieuw laten betegelen. De badkamer is 6-7 m2 en de wc is 2 m2. Het bad moet eruit, er moet een nieuw toilet geplaatst worden, nieuw badkamer meubel komen en een inloopdouche komen. Ook moet het verlaagd plafond er ook uit. Ik heb nu een staand en een zwevend toilet, beide moeten zwevend worden. Ook moet de kunststof serre vervangen worden inclusief de dakplaten erop. De dakplaten moeten glas worden. De serre is 205 bij 365 cm. Vervolgens wil ik trapbekleding laten plaatsen voor twee trappen. Er moet pvc gelegd worden en er moet vloerverwarming komen. Ook moeten de muren gestuct worden. De vloer is 35 m2. De wanden weet ik niet.

CanDo traprenovatiesysteem monteren

Ik wil mijn bestaande trapbekleding vervangen door een cando trapsysteem. (Deze worden door Praxis verkocht). Wat kost het plaatsen van deze treden? (dichte trap 13 treden).

Verbouw werkzaamheden

Het gaat om een rijtjes pand van 4 etages. De volgende werkzaamheden dienen uitgevoerd te worden: Vervangen regenwaterafvoer, isolatie muren begane grond vanwege vochtproblemen, vervangen 2 HR Ketels, verwijderen 2 geisers en aansluiten op CV, vervangen 2 keukens, verbouwing 3 toiletten, plaatsen 1 douche cabine, nieuwe betegeling muren badkamer begane grond, trapbekleding hele woning, dakbedekking herstel in verband met lekkage, dakbedekking balkon herstellen, betegeling keuken op etage, vervangen trap leuningen gehele woning, vervangen 2 voordeuren incl. Schilderen. Schilderen alle deuren in de woning, Reparatie plafond keuken ivm lekkage. Sloop oude schuur en plaatsen nieuwe schuur. Daarnaast: vervangen riolering begane grond en nieuwe aansluiting op hoofdriool.

Gelijmd tapijt verwijderen van de trap

Wij laten graag het tapijt verwijderen van de open trap van de 1e naar de 2e verdieping. De lijm onder het tapijt is niet op waterbasis. Althans, het tapijt was beneden lastig te verwijderen. Het gaat om 13 treden tussen de 80 en 127 cm breed. De trap heeft 2 hoeken. Graag ontvangen wij een prijsopgave. Bij een interessante aanbieding willen wij ook nieuwe trapbekleding bij u afnemen en laten plaatsen. Het heeft onze voorkeur om de klus in week 52 te laten uitvoeren, omdat we dan vakantie hebben.

Tapijt op een trap vervangen door Flexxstairs

Wij hebben een lange dichte trap met 18 treden en bovenin een bocht. De hele trap is bekleed met tapijt, inclusief de zijkanten. Wij zoeken een vakman die voor ons al het tapijt kan verwijderen en er flexxstairs trapbekleding op kan plaatsen. We weten niet hoe de zijkanten eruit zullen zien na het verwijderen van het tapijt. Misschien moet daar ook een afwerking op worden aangebracht. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarbij graag uw plan van aanpak en offerte.

Trapbekleding plaatsen

Wij willen trapbekleding bij de Gamma kopen en via jullie laten plaatsen. Via deze weg vragen wij graag een offerte aan voor het monteren van de trapbekleding treden van een open trap (enkel de traptreden). - 13 Treden van een gesloten trap (traptreden met stootranden); - Het betreffen alleen CanDo traptreden van traptreden eiken fineer 100 x 30 cm.

Trap renoveren met PVC of laminaat

We hebben in onze woning 2 dichte trappen. Het is 1 rechte trap en 1 trap met 2 x een draai. We gaan het tapijt van beide trappen verwijderen en zoeken een vakman die op de treden en stootborden een trapbekleding kan plaatsen van laminaat of PVC. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Trapbekleding vervangen

De vloerbedekking op de dichte houten trap dient te worden verwijderd. Hierna wil ik of de trap bekleden met vinyl met anti slip. Een andere mogelijkheid is het schuren en schilderen van de trap en het plaatsen van anti slip. De trap heeft 13 treden.

Strakke trapbekleding aanbrengen

Graag zou ik mijn trap laten bekleden met een egale hout of pvc bekleding. Het gaat om een dichte trap met 12 treden. De treden, stootborden en zijkanten dienen aangepakt te worden en ik elke trede zou ik graag verlichting willen laten plaatsen. De trap is nu kaal.