Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv ophangen aan de muur:

TV ophangen aan de muur

Ik wil mijn TV aan de muur laten ophangen. Dat lukt ons niet zelf.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv ophangen aan de muur uit heel Nederland:

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- in elkaar zetten Ikea bureau en kast - maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - vervangen inbouwoven - maken planken in garderobekast - ophangen schilderij - ophangen basketbalnet in buitenmuur - wegwerken diverse kabels - controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden al dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Diverse zaken monteren in huis

Ik wil graag: 3 hanglampen laten ophangen 8 plafoniéres laten bevestigen 1 muurdecoratie laten ophangen 1 tvmeubel en 1 kast (beiden ikea) in elkaar laten zetten 1 lange tvmeubel laten monteren aan de wand 1 tv beugel laten ophangen Misschien zijn er nog wat schroefjes en boutjes nodig.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een tvbeugel laten ophangen aan een muur voor een 55" tv

TV ophangen aan betonnen muur

Ik wil mijn smart tv van philips 43inch laten ophangen op mijn betonnen muur en heb ook nog het ophangstukje van de tv naar de muur nodig en ik zou graag willen weten hoeveel dit gaat kosten voor mij. Met vriendelijke groet,

TV-beugel monteren

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en de tv er op monteren. Dit is een beugel voor kantelen en draaien van de tv. Graag een reactie via de mail.

Montageklussen door het hele huis heen

Verlichting bevestigen 9x Kapstok ophangen shampoo rekken ophangen Spiegel slaapkamer ophangen Plinten op maat bevestigen (2 muren) Bel voordeur Snoeren tv verbergen Kast aan muur vastzetten en deuren rechtzetten

Televisie laten ophangen

Ik wil graag mijn tv laten ophangen.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een 65 inch LG Oled laten ophangen aan mijn betonmuur. De beugel zou ik in de muur willen, waardoor er dus eerst een deel uit de muur moet en dan de beugel erin en dan de tv eraan hangen.

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.

TV aan muur ophangen

Ik wil een tv aan de muur laten ophangen van 81cm.

Partners

Partners van Casius