Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking trap verwijderen:

Vloerbedekking trap verwijderen

Mevrouw wil graag van 4 vaste en 9 losse treden het tapijt laten verwijderen. De klant wil graag daarna worden geïnformeerd over mogelijke verfmogelijkheden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking trap verwijderen uit heel Nederland:

Trapbekleding aanbrengen

Trap bekleden met vloerbedekking 13 treden open trap helemaal rondom de trede. Betreft een draaitrap van hout.

Trap laten renoveren

Wij wensen graag rond 31 maart a.s. onze trap te renoveren. Op dit moment zit er vloerbedekking op de trap die wij zullen verwijderen. Bij diverse bouwmarkten hebben wij overzettreden gezien van laminaat en witte stootborden. Graag ontvangen wij een offerte voor het monteren van deze treden en stootborden. De trap bestaat uit 13 treden en heeft een kwart draai. Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op.

Trap laten renoveren

Wij wensen graag rond 31 maart aanstaande onze trap te renoveren. Op dit moment zit er vloerbedekking op de trap die wij zullen verwijderen. Bij diverse bouwmarkten hebben wij overzet treden gezien van laminaat en witte stootborden. Graag ontvangen wij een offerte voor het monteren van deze treden en stootborden. Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om 12 treden en 13 stootborden. Onze trap heeft een kwart draai erin. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Trap renoveren in overleg

Ik wil de trap graag laten renoveren. Momenteel zit er vloerbedekking op. Nieuwe bekleding in overleg (overzettredes, laminaat of eventueel schilderen). Trap met 13 treden en een halve draai.

Vloeren leggen en schilderwerk

Ik wil de beneden verdieping (entree, toilet, keuken, woonkamer) voorzien van laminaat met ondervloer. De bovenverdieping (trap, overloop, 3 slaapkamers) wil ik voorzien met vloerbedekking met ondervloer en op de trappen ook. Ook wil ik beneden laten schilderen. Er moet ongeveer 50-70 m2 geschilderd worden.

Nieuwe en extra badkamer bouwen

Wij willen een badkamer bouwen op 2e verdieping van 2 x 2 meter. Één grote kamer (5.6 x 3 meter) ombouwen naar 2 kinderkamers middels een muur. Een apart toilet renoveren. Een thermoskraan laten plaatsen en de vloerbedekking op de trap is oud en moet vervangen worden.

Lamimaat en tapijt leggen

Beneden laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. De klant wil tevens graag vloerbedekking op de trap, 3 slaapkamers en de overloop.

Trappenhuis renoveren in een VvE-complex

Onze VvE bestaat uit 1 (Amsterdams) huis van 4 verdiepingen. De begaande grond is 1,5 trap en vervolgens volgen 3 "normale trappen". Het trappenhuis moet volledig opgeknapt worden (muren stucen & verven, nieuwe vloerbedekking, leuningen schuren & verven). Het gaat dus om ongeveer 59 treden.

Trap schilderen

Wij hebben 2 dichte trappen met vloerbedekking. De zijkanten van elke trede en 1 maal de onderkant van een trap dienen geschilderd te worden. Boven aan de traphek op zolder en overloop is er nog een hekje en er zijn nog 2 koven van 40 cm breed die ook geschilderd moeten worden.

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Vloerbedekking gelijmd vsn de trap vereijderen

Partners

Partners van Casius