Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klussen in huis:

Klussen in huis

Planken opnieuw bevestigen aan een muur, oude bevestiging laat los. Kattenluikje voor een nieuwe vervangen. Dimmer repareren. Badkamerkraan repareren. Nieuwe lamp in de badkamer ophangen. Nieuw kattenluikje heb ik al, de rest van de materialen in overleg.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen in huis uit heel Nederland:

Plafond voorhal, gang, wc, keuken + <1m2 keukenwand

Ik wilde graag het plafond van mijn voorhal, gang, toilet en keuken + een klein stukje wand in de keuken gestuct hebben. Het is een ouder jaren 30 huis en de vorige eigenaren hebben het één en ander geprobeerd te klussen, maar het is niet helemaal goed gegaan. Graag zou ik deze doorn in het oog nu eens weggewerkt willen hebben. Het zou op vrij korte termijn kunnen, maar in het nieuwe jaar mag ook. Bijna overal zitten gipsplaten, maar door de bouw van het huis zal niet allen loodrecht zitten. Ik raad aan vantevoren langs te komen om het werkgebied te bekijken. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse onderhoudsklussen in een woning

Aan het interieur van het huis waar ik woon is al 20 jaar niets gedaan en ik wil het laten opknappen. Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het inmeten van de diverse klussen en met de uitvoering. Ik word momenteel behandeld aan een aandoening aan mijn ogen en kan derhalve de mail niet lezen. Daarom graag even bellen voor een afspraak. De klussen die ik wil laten uitvoeren zijn de volgende: - Ramen boven opmeten en ramen in de keuken opmeten voor raambekleding; - 80 m² laminaat leggen met ondervloer en hoge plinten; - Verlijmd tapijt verwijderen op de bovenverdieping; - Muren en plafond sausen; - Trap: lijmresten verwijderen, schuren en bekleden met overzettreden van JEWE en stootborden bekleden met lakboard; - Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Ik zal alle materialen zelf aanschaffen bij Praxis. Na inventarisatie van de klussen ontvang ik graag uw offerte.

Klussen in huis en laminaat leggen

Ik wil graag 1 wastafel laten monteren, 2 hanglampen vervangen en 62 m2 laminaatvloeren (2 kamers en de gang) leggen.

Egaliseren van een vloer en leggen van laminaat

Wij hebben een nieuwe woning en zijn daar nu druk aan het klussen. We willen op onze 1e verdieping in 3 slaapkamers en een gang/hal/vide ± 65 m² laminaat een één stuk laten leggen. De ondergrond moet eerst nog geëgaliseerd worden. De laminaat vloer, ondervloer en al het egalisatiemateriaal hebben we al in huis. We zoeken dus een vakman om letterlijk de klus te klaren. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave.

Ligbad vervangen door een douchecabine

Ik heb 2 klussen in huis. Ik wil ons ligbad laten vervangen door een douchecabine en daarbij het tegelwerk laten aanpassen. Verder wil ik de strip die als waterkering op de tuindeur zit, laten vervangen. De materialen kunnen in onderling overleg ook door u worden geleverd. Ik wil deze klussen hier even laten bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Inmeten en monteren van houten Luxaflex

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis en ben er nu aan het klussen. Ik zoek een vakman die voor mij houten Luxaflex kan inmeten en die na levering door de Gamma kan monteren. De levertijd is 15 dagen bij Gamma. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Diverse klussen in de toiletruimte en badkamer

We hebben vorige week de sleutel gekregen van ons nieuwe huis. We willen daar een nieuw toilet en fonteintje laten plaatsen in de toiletruimte. Ook willen we een badkuip in de badkamer. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te laten bekijken en alles te laten inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorsteen is slecht gemetseld en lekt. Deze moet gerenoveerd worden. Rond het huis zijn er ook andere klussen die gedaan moeten worden. Het metselwerk van de voorgeven zit namelijk ook los en in een tuinmuur mis ik wat stenen. Daarnaast zijn er nog wat andere kleine metselklussen.

Elektra klussen in huis

Omschrijving van de werkzaamheden: * 3 extra stopcontacten aan laten leggen, waarvan 2 voor wandlampjes; * bestaande plafondlamp laten vervangen door hanglamp boven de eettafel. De knop voor de lamp met dimmer is al geplaatst en lamp zal ik zelf aanschaffen; * de buitenlamp met sensor doet het niet meer. Deze dient gerepareerd te worden. Het liefst ontvang ik een gedetailleerde offerte, maar indien dit niet mogelijk is wegens te weinig informatie, dan is een globale indicatie gewenst.

Verschillende klussen in huis

Er zijn na het verhuizen vorige week een aantal klussen blijven liggen. Het gaat onder andere om luxaflex inmeten en indien mogelijk qua passende maten ook monteren in houten kozijnen. Het monteren van 1 plafonnière en 1 lamp en verwijderen van de bestaande lampen. Daarnaast het ophangen van 3 spiegels en een paar planken. Materiaal heb ik niet in huis. Ik zou graag ook advies willen over het schilderen van de houten kozijnen van het raam.

Partners

Partners van Casius