Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kattenluikjes plaatsen:

Kattenluikjes plaatsen

Ik wil graag 2 kattenluiken laten plaatsen in houten deuren. De luiken heb ik al.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluikjes plaatsen uit heel Nederland:

Kattenluikjes plaatsen

Er moeten twee kattenluikjes geplaatst worden. Een kattenluikje moet worden geplaatst in een deur waar al een luikje in heeft gezeten, de andere in een houten buitendeur die vrij dik is. Het uitgezaagde deel moet later teruggeplaatst kunnen worden. De kattenluikjes heb ik. Afmetingen 22,5 x 22,5 cm.

Kattenluikjes plaatsen

We willen graag twee kattenluikjes laten plaatsen door een timmerman. Het gaat om een voordeur en een binnendeur. Het moet zo min mogelijk opvallen. Dit is vooral voor de buitendeur van belang. We horen daarom graag hoe u het van plan bent om te doen.

Kattenluikjes in merbau deuren plaatsen

Ik zoek iemand zo snel mogelijk 1 kattenluikjes kan plaatsen in 1 Merbau deur. Graag iemand die bekend is met dit materiaal en er de gereedschap voor heeft, zodat het kattenluikje er snel in gezet kan worden. Het kattenluikje wordt door mij aangeschaft. Het wordt de Swing 3 en/of de Swing 5 van het merk Ferplast. De maten kan ik u doorgeven. De deur is 4 a 5 cm dik. Wellicht dat u aan mij door kunt geven welk type kattenluik van Ferplast ik het beste kan nemen, gelet op de dikte van de deur ? Het kattenluikje gaat in 1 balkondeur. Ik zal graag de totaalprijs willen weten van wat het mij gaat kosten, behalve het kattenluikje zelf.

Balkons afschermen en kattenluiken plaatsen

Ik heb een klein en een groot balkon. Beide balkons moeten worden afgeschermd met gaas of een ander materiaal, zodat de katten niet van het balkon kunnen vallen. Eén van de katten wil graag klimmen, dus er moet een kat van maximaal 5 kilo aan kunnen hangen. Verder moeten er 2 kattenluikjes worden geplaatst in beide balkondeuren. Hopelijk kan iemand voor een redelijke prijs mijn balkon afschermen? Ik weet niet wat voor materiaal ik nodig heb. Er zijn wel systemen te koop(bv. Nettenlijn.nl). Alternatieven en advies is altijd welkom. Ik zal graag zo spoedig mogelijk de balkons klaar willen hebben, want één van de katten heb ik al bij het asiel gereserveerd. Het kattenluikje zal ik zelf aanschaffen! ( Bij mijn kleine balkon hoeft er maar een klein stukje ( schuin ) te wo