Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Almere of directe omgeving.

4921 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Almere:

Ophangen uitvalscherm

Bevestigen uitvalscherm 3. 50 meter aan voorgevel huis

Binnendeuren

Ik wil mijn binnendeuren vervangen: maat laten opmeten, monteren en hierna overgaan tot bestellen van de deuren.

Elektrische knikarm zonnescherm rolt niet in.

Elektrische knikarm zonnescherm rolt niet in, alleen met hulp, en kan dan wel uitrollen met veel geratel en lawaai van de motor (in de buis waar doek omheen oprolt). Wil dit graag gerepareerd hebben. Gaarne een max-min prijsindicatie ? Liefst zo snel mogelijk, ivm overlast zon.

Schutting en poort plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Het betreft alleen de achterzijde van de tuin, tussen de schuur en de al staande schutting. Hierbij moet ook een poort geplaatst worden. Een idee van de situatie vindt u in bijgevoegde foto. M.h.g. ,

Hordeur plaatsen

Gekocht bij de Praxis Almere,rolhordeur. Graag info; wat de kosten zijn voor het plaatsen,daarvan! Type rolhordeur, Ral 910 hoogte 235 cm.

Hor in de schuifpui plaatsen

Graag plaatsen in schuifpui van aluminium.

Hor plaatsen in een schuifpui

Graag laat ik 1 hor plaatsen in schuif puil van aluminium. De afmetingen weet ik niet. Ik regel zelf het materiaal.

Rolhordeur deïnstalleren en installeren

Een rolhordeur deïnstalleren en opnieuw installeren. De rolhordeur zit helemaal scheef.

Klussen in huis

Ik heb in mijn woning 2 klussen en zoek hiervoor een vakman. Ik wil bij Gamma een douchecabine kopen van 90 x 90 cm met een draaideur. Ik wil die rechtstreeks op de tegelvloer in mijn badkamer laten monteren. Verder wil ik in mijn open keuken een klein wandje laten maken van 120 cm hoog en 2 meter breed. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarbij dan uw advies en een prijsopgave.

Lampen ophangen in huis

We zijn net verhuisd en er moeten nog 6 lampen in huis worden opgehangen. Kunnen jullie helpen en wat zijn de kosten?

Tegels laten vervoeren

Goedenmorgen ! Ik wil graag weten wat het kost om vanaf almerehaven naar lelystad +- 3 a 4 pallets met bestrating te vervoeren

Lamellen monteren

Ik wil mijn lamellen van 3.94 breed en 2.32 meter hoog laten monteren en wil graag weten wat de montagekosten hiervoor zijn.

Bruynzeel hor in schuifpui plaatsen

Betreft het plaatsen plissé hordeur van Bruynzeel. De hordeur moet nog op maat gemaakt worden en is voor een schuifpui van kunststof.

Gleuven frezen in plafond

Gleuven frezen betonnen plafond 2 x 1 meter en 2 x 1 meter kalksteen muur.

Waterschade in de keuken herstellen

Er is langdurige waterslaglekkage geweest bij onze Amerikaanse koelkast die op een parketvloer staat in de keuken. Viel aanvankelijk niet op totdat de tussenmuur naar de woonkamer bruin werd. Parketvloer onder de koelkast is behoorlijk aangetast en zelfs een stuk weggerot in de hoek. Lek heb ik ondertussen gedicht met een nieuwe pakking in de aansluiting. De verzekering vraagt een offerte voor het vervangen van het vloerdeel onder de koelkast en het herstellen van de kleur wit van de tussenmuur. Mijn vragen zijn: Wat kost een offerte als er geen vervolgopdracht tot reparatie komt? Wat kost de offerte met een vervolgopdracht tot reparatie?

Keramisch fornuis laten aansluiten

Ik heb een nieuwe keramisch fornuis dat aangesloten moet worden. Mijn vorige fornuis was ook keramisch.

Kasten in elkaar zetten

In onze nieuwbouwwoning die eind dit jaar opgeleverd zal worden wil k graag 3 dezelfde kasten laten maken. De buitenmaat van de kast zal 96 cm breed worden en 2.40 meter hoog exclusief 15 cm zwenkwielen. Er moet een leggedeelte van 8 planken op 30 cm hoogte elk geplaatst worden en de onderste plank zal over de gehele lengte moeten komen. Aa de rechter zijde zal er een hanggedeelte komen.

Gordijnrails ophangen

Ik wil twee standaard kunststof gordijnrails van elk 2 meter aan de plafond laten ophangen. Ik heb een boormachine, maar ik weet niet of dit de juiste is. Twee aparte kamers.

Knikarm zonnescherm laten monteren

Ik wil graag een Gamma knikarm zonnescherm met de maat 3.50 m breed laten monteren. Er zit momenteel geen oud scherm bevestigd. Wat zijn de kosten hiervoor? Ik heb nog een opmerking ook neemt uw service dan het door mij gewenste zonnescherm mee, of moet ik dat afzonderlijk bestellen en laten bezorgen door Gamma?

Verwijderen van vloerbedekking van de trappen

Ik wil de vloerbedekking van de trappen en het reinigen daarna laten doen.

Praxis zonwering monteren

Ik heb bij praxis een zonwering gekocht van 5 meter breed en die 2,5 meter ver kan uitsteken. Ik zal graag de zonwering laten monteren in de achtertuin. Het is een handmatig zonwering (zonder motor). De zonwering komt deze week binnen.

Schoorsteen verwijderen

Het verwijderen van een schoorsteen op een schuin dak.

Rolluiken laten monteren

Ik wil graag 2 rolluiken met een bedieningsband binnen op 1 hoog in een rijtjeshuis laten ophangen. De rolluiken zijn van de Gamma en zijn 1,70 meter hoog en 1,10 meter breed.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil een plisséhordeur voor een naar binnen draaiende deur met kunststof kozijnen. Een deur van ongeveer 95 cm breed en 235 cm hoog. De kozijnen zijn niet helemaal haaks. Ik wil de hordeur laten inmeten, maken en monteren. Graag even komen kijken.

Kast reparatie

Van de vouwdeur van een linnenkast is de bevestiging van de deur aan de rail (onderzijde) afgebroken. Kunt u vervangende onderdelen leveren en aanbrengen? De originele onderdelen zijn niet meer te verkrijgen. Van een andere linnenkast is de bovenzijde op één hoek verzakt, de bovenste spaanplaat is daar stuk. Ook dat wil ik graag gerepareerd hebben.