Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Almere of directe omgeving.

5802 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Almere:

Plaatsen badkamermeubel

Het plaatsen van een badkamermeubel inclusief aansluiten van afvoer en kraan. Het badkamermeubel bestaat uit een spiegel met verlichting, kastje en een kolomkast. Zie bijgevoegde foto. Ik zorg ervoor dat het huidige badmeubel wordt verwijderd zodat de nieuwe direct geplaatst kan worden. Alles komt weer op dezelfde plek terecht dus er hoeft geen leidingwerk worden omgelegd.

Knikarmscherm

Bevestigen elektrisch zonnescherm ( knikarm) aan gevel breedte 5 meter en 3 meter uitval , met afstandsbediening

Buitenkraan aan de voor- en achterkant van de woning

Ik wil graag in de voor en achtertuin een buitenkraan hebben. Hier hebben nog geen kranen gezeten, dus de leidingen moeten waarschijnlijk worden doorgetrokken. Het gaat om een kraan uit de gevel.

Nieuwe keukenkraan

Installeren nieuwe keukenkraan.

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.

Zonwering monteren

Zonnescherm elektrisch monteren 5m breed en 3M uitval

Verwijderen tegelvloer

Verwijderen stenen tegelvloer 3 x 3 meter en een keuken van 4 x 3. Daarnaast wil ik een herstel van houten kozijnen van de tuindeur, die lijkt rot te zijn.

Zonwering lichtkoepel

Ik wil zonwering aan de binnenkant van mijn lichtkoepel laten monteren. (70x70 cm) De lichtkoepel zit boven een trappengat, dus op 2 verdiepingen hoog. Er zou dan schuin op de trap een ladder geplaatst moeten worden om erbij te kunnen. Ik wil de zonwering bij de Praxis kopen

badkamer renoveren

afmeting is 300 cm bij 140 cm graag nieuwe vloertegels en wandtegel inleggen, kan eventueel over de oude tegels, weghalen oude wastafel en installeren nieuwe wastafel met meubels, vervangen douche kraan. Om het opnieuw te betegelen zullen de leidingen wel eerst weggehaald moeten worden om dit goed te doen.

Verbouwing van een kamer en stucwerk

Het plafond 3 centimeter verlagen dmv stucplaten zodat het aansluit op aangrenzende kamer, tevens beide plafonds stucen 33 m2. In mijn huis zit een garage, waar ik 1x afscheidings wand van ongeveer 4 meter lang, met een deur maken ivm verkleinen schuur [in huis]. Beide kamers de muren verfklaar stucen 45 m2. Ik heb er geen verstand van, dus graag ook het benodigde materiaal meenemen in de offerte. Graag nodig ik u uit om het ter plekke te bekijken.

Inloopdouche plaatsen

We willen graag een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een douchecabine. deze heeft een opstap van 15 cm. Er moet een douche cabine met een inloop zonder opstap voor in de plaats komen. Graag leveren en monteren van nieuwe douche. Ook oude douchecabine afvoeren. Onder huidig douchecabine zit een gat van 20 cm diep. Badkamer gelegen op begane grond.

Zonnescherm repareren

Staalkabel knikarm zonnescherm is kapot het is een handmatig zonnescherm graag prijsopgave

Kraan vervangen

De kraan in de badkamer moet vervangen worden

Verwijderen oude radiator en plaatsen nieuwe radiator op nieuwe plaats

ik wil een oude radiator verwijderen, en een nieuwe radiator laten plaatsen op een ander plaats. Hij staat onder de vensterbank, hij komt 20cm verderop te staan. De radiator gaan wij zelf aanschaffen, wel graag advies over het type die wij willen aansluiten.

Tuinsscherm plaatsen

De oude tuinschermen verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een hoekwoning, in totaal 11 meter lang verdeeld over een hoek. Ik ben echt opzoek naar een partij die de oude ook kan verwijderen en afvoeren en vervolgens de nieuwe komt installeren.

Doek zonnescherm vervangen

Het doek van mijn zonnescherm laat los op de zomen, en is al vrij oud. Het mechanisme is echter nog prima. Graag wil ik een offerte voor het laten vervangen van het doek, 2m42x4m85.

Inloop douche maken

Huidige douchecabine (hoek, 90x90) vervangen voor een inloopdouche met vlakke vloer. tegels zijn aanwezig. Zodra de oude douchecabine weg is zal u dit gedeelte moeten betegelen. Vervolgens moet er een wandje worden geplaatst die wij aanschaffen.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Frezen van kabelgoot in het plafond tbv verplaatsen lichtpunt, op zo een manier dat het de integriteit en draagkracht van de betonnen platen niet aantast. Het gaat om een lengte van ca. 3 a 4 meter.

Huidige wc-pot vervangen

Ik wil graag mijn huidige wc-pot laten vervangen voor een lager model. Mijn huidige wc-pot is te hoog.

Balkonvloer repareren

Ik wil mijn balkon/terrasvloer van ongeveer 15 m2 van de bovenste verdieping van het appartementen gebouw repareren, egaliseren en waterdicht maken. Het is beton. Er zitten wat gaatjes in, na het schoonmaken met een hogedrukspuit. Dat moet gerepareerd worden: gaatjes opgevuld en voorkomen dat er lekkage ontstaat.

Douchecabine van Praxis vervangen

Douchebak en -deuren verwijderen en nieuwe bak en deuren plaatsen. De bestaande douchebak heeft een hoogte van 27 cm, de breedte van de deuren is 85cm.

trappen renovatie

Mijn project is om mdf platen leggen op de dichte trap 13 treden (Trappen renovatie) en zij kanten ook met een kantboorden. Op dit moment heb ik tapijt, ik zou graag in de prijsopgave zien wat het kost als u dit weghaalt zodat ik kan overwegen of dit zelf weghaal. Ik ga zelf al het materiaal aanschaffen, maar ik wil wel graag dat u langskomt om in te schatten wat ik allemaal nodig zal hebben.

Deur afhangen

Verwijderen van de voordeur en afhangen van de nieuwe. De nieuwe ga ik zelf aanschaffen.

Het monteren douchecabine

De douchecabine moet gemonteerd worden en dat kunnen en willen wij niet zelf, daar er al een keer een scherm uit elkaar geknald is. de cabine is 90x90 en betreft een zijwand en een swingdeur, beiden van glas.

Het van binnenuit isoleren van de buitenmuren

Graag informatie over thermisch isoleren van binnenkant buitenmuur. Huis is uit jaren 80. Ik wil graag weten, wat het zou kosten, aan voor- en achterkant van de 1e verdieping de binnenkant van de buitenmuur te laten renoveren. Het huis ongeveer 5 meter bij 3 meter, per zijde van de woning dus. Het gaat om drie verschillende kamers die apart verhuurd worden, het lijkt er op dat de buitenmuur verschoven is waardoor er onevenheden zijn bestaan. Ik laat graag een vakman de situatie ter plekken bekijken om daar wat meer advies over uit te brengen.