Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Almere of directe omgeving.

5742 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Almere:

Zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning die in 2021 gebouwd wordt. De klus betreft het plaatsen van een inloopdouche aan de schuine kant op zolder, leiding verplaatsen en doortrekken naar boven, ventilatierooster bij het schuine dak plaatsen, de elektriciteit aansluiting voor wasmachine en droger verplaatsen naar de andere kant van de zolder (waarschijnlijk kan dit naast de inloopdouche), en het plaatsen van 2 wanden. De zolder zal 30,3 m2 worden.

Plaatsen vlizotrap

Ik heb een tijdje geleden bij Formido een vlizotrap gekocht en wil deze nu laten plaatsen

Afvoer douchebak goed aansluiten en schade door lekkage aan plafonds herstellen

Onze verzekering vroeg mij om een offerte te laten maken van een professionele bedrijf die de schade kan herstellen. Zie foto's Wij hebben lekkage gehad aan de riool van de douchebak(gesprongen leiding) die moet helemaal los en de gesprongen leiding maken en kitten enz, daardoor is er lekkage aan de plafonds van de woonkamer en onder de aan en uit knop van de gang. De vochtschade in de woonkamer is aan de plafond het moet goed gerepareerde en gespoten worden en in de gang onder de aan en uit knop zit er scheurtje en vochtlekkage en dat is spachtelpoetz dus anders dan de plafonds, wij willen het graag netjes hebben dus wij vragen ons af of het alleen die plek gerepareerd kan worden mooi wordt of de hele plafond en de hele muur in gang! P.s ik probeerde een video te sturen maar het lukte mij niet, dus in de woonkamer zijn er 3 vochtschade plekken!

Aluminium serre plaatsen

Buitenmaat 6 meter breed, tuin is 15 meter lang. Wij zijn geïnteresseerd in een serre zo breed mogelijk en bijvoorbeeld 3 meter of 3.5 meter diep. Wij willen geen inkijk vanaf de zijkant of bovenkant. Met schuifdeuren. Er is geen fundering aanwezig. Graag willen wij ook hulp bij de aanvraag van de vergunning hiervoor.

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Oude keuken is al weg. Ik heb een tekening voor de nieuwe keuken. Meerdere stopcontacten komen erbij denk ongeveer 10 a 15 . Daarnaast moeten er mogelijk leidingen worden verlegd voor de afwasmachine.

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen, de schutting moet 2 meter hoog 12 breed. Ik wil een houten, maar wel een stevige.

Grote lamp ophangen

Wij willen een grote lamp laten ophangen in de huiskamer

Dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren

Graag willen wij de woning uitbreiden met een dakopbouw en ook vernieuwen van de badkamer en toilet plus wat isoleren en klimaatbeheersing.  Het gaat om het volgende: Dakopbouw met schuifpui achterzijde en balkon inclusief elektra, leidingwerk (cv doortrekken en vernieuwen, toilet met wastafel in washok) , stucwerk, enzovoort, het hele plaatje. Formaat woning: 5,50m bij 9,60m (buitenkant muur tot muur). Constructie kunststof met houtlook. Airco installatie en zonnepanelen dakopbouw. Badkamer 1e etage, toilet begane grond. Spouwmuur isoleren brandgang zijde. Zoals u ziet hebben wij flinke plannen, graag willen wij een offerte op maat en ook advies. Liefst op korte termijn, het gaat ook om het hele plaatje incl. architect en bouwkundig ingenieur, vergunningsaanvraag etc.

traprenovatie

Ik wil mijn traprenoveren met overzettreden en stootborden. De trap heeft 2 bochten en 12 treden.

Kruipruimte opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophogen van de kruipruimte met zand of iets dergelijks met circa 30 cm tegen de fundering aan. (kijk eronder nu). Lengte 12 meter en breedte 8 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar bij de voordeur).

Airco’s monteren

Ik wil een airco in de slaapkamer en in de woon kamer met 2 aparte units. Ik zou dan graag een offerte willen voor het plaatsen van deze 2 airco’s. De buitenunits wil ik op het dak van de woning of tegen de gevel gemonteerd hebben, afhankelijk van de prijs. Daar zal wel door de betonnenmuur moeten worden geboord.

Parket leggen in visgraat

38,5m2 parket in visgraat leggen. Parket hebben wij zelf. De ondervloer zal beton zijn, met lijm kan dit worden bevestigd. Graag in de offerte de legprijs en materiaalkosten (denk lijm e.d.) specificeren.

Tegels zetten in de keuken

Tegen de achterwand van een nieuwe keuken moet ongeveer 3 m3 tegels gezet van 12x24 cm. Achterwand is kaal beton en gips. De tegels hebben we al uitgezocht, als het goed is komt u langs om te kijken of ze direct gezet kunnen worden?

Vloer egaliseren

Ik wil de vloeren van de woon- en eetkamer egaliseren met egaline of vergelijkbaar product. Totaal oppervlak circa 43 m2. Het huidige vloeroppervlak is een plavuizenvloer van 30 x 30 cm. Op het nieuwe oppervlak komt een nader te kiezen pvc of kunststofvloer. Ik neem aan dat u de materialen hiervoor meeneemt.

Poort en schutting

Ik wil een kleine schutting plus poort laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 1.30 breed x 80cm.

Lampen ophangen

Ik heb een achttal led-plafonnières die moeten worden opgehangen (ter vervanging van bestaande plafonnières). 1 plafonnière komt op 3.20 meter te hangen, dus neem zelf een geschikte ladder mee.

Behangen kinderkamer

De kamer van mijn dochter dient deels afgestoomd en behangen te worden Het gaat om een kamer van 4,5 bij 2,10 m Behang en lijn is al aanwezig. Vrijdag 20-12 wordt bed, kasten geplaatst De klusjesman is ziek geworden, dus ik zoek met spoed een vervanger

Plafond lamp ophangen

We hebben een plafondlamp gekocht en moet opgehangen en aangesloten worden.

Kruipruimte opvullen met zand

Onze riolering polderstuk was kapot hierdoor was een lekkage ontstaat, dit hebben we laten repareren. In de kruipruimte kwam er vies water, waardoor het nu in huis stinkt. Wij willen graag de kruipruimte met zand laten ophogen oppervlakte 40 vierkante meter, en daar moet ongeveer een laag van 15-20 cm op. Ons kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil graag vragen wat de kosten zijn om de kruipruimte te laten ophogen met zand.

Aanrechtblad snijden en plaatsen en kasten plaatsen

Ik heb een nieuwe keuken van Ikea. Ik kan deze zelf plaatsen. Heb hulp nodig met het plaatsen van het aanrechtblad. Betreft een U keuken. Tevens advies over de ophanging van 3 kasten. Keuken is nu gestuct, volgende week gaan we plaatsen. De aanrechtbladen moeten worden gesneden en geïnstalleerd.

Lambrisering (Stockhol) laten plaatsen

Ik heb een vraag als ik door jullie de lambrisering (Stockhol laat plaatsen aan de muur in de woonkamer wat gaat mij dat dan kosten? Het is een muur van bijna 12 meter in totaal er is een rechte muur en een paar kleine delen. Hoor graag van jullie terug wat de kosten zijn als ik dit door jullie laat uitvoeren

Thermostaatkraan vervangen

De thermostaatkraan van bijgevoegde foto is defect. Deze moet vervangen worden. Graag een offerte voor de nieuwe kraan en voor het vervangen van de kraan.

Betegelen achterwand aanrecht keuken

Ik wil de achterwand boven het aanrecht laten betegelen ongeveer 4m2. De tegels ga ik zelf aanschaffen bij de Praxis.

Inbouwkast maken

Ik wil in mijn bijkeuken een vaste kast laten maken. De kast moet worden gemaakt met een hoek van 90 gr. De ene kant is ongeveer . 1.60 de andere kant is ongeveer 1.70 breed. De totale hoogte is ongeveer 2.50 (grond tot plafond. Diepte kast ongeveer 0,45 Indeling kast: planken, sluiting met schuifdeuren . Materiaal: degelijk Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten, materiaal en plaatsing

Het realiseren van een glazen dak op de patio

We willen een glazen plafond in onze patio van 4.80 x 4.80 meter. Op dit moment zijn er 4 muren van beton. Het is de bedoeling dat hier dus een dak op komt wat volledig uit een glazen plafond bestaat. Het is ook de bedoeling dat hier ten minste 1 raam in terugkomt dat open kan.