Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Flevoland.

454 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Flevoland:

woensdag 18 september 2019

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer laten verbouwen. Hier in moet komen ; toilet, douche + cabine, badkamermeubel nieuwe vloer- en wand tegels. Vloer + ombouw toilet beton grijs 60 x 60 cm rest vd muren mat wit 30 x 60 cm De afmeting van de badkamer is 230 x 200 cm. Alles mag op dezelfde plek blijven. Wij strippen de badkamer zelf en voeren ook zelf het afval af.
woensdag 4 september 2019

Laminaat schade herstellen of vervangen en plafond schilderen

Onlangs heb ik een lekkage gehad in de badkamer. Een leiding van de verwarmingsinstallatie lekte waardoor er water onder de badkamerdeur doorlekte naar de overloop waar laminaat is gelegd. Omdat dit enkele uren door heeft gelekt, is ook het plafond van de woonkamer en een aantal planken laminaat in de woonkamervloer beschadigd geraakt door het water. Ik zou graag een offerte willen voor herstel/vervanging van: - laminaat op de eerste verdieping (15 m2 kleedkamer, 16 m2 slaapkamer, 3 m2 overloop en 9 m2 wasruimte) - laminaat op de begane grond (48 m2) - plafond (opnieuw wit verven)
zondag 1 september 2019

Plaatsen van badkamer artikelen en pvc vloer leggen

Het betreft een appartement dat medio oktober wordt opgeleverd met een oppervlakte van ongeveer 80 m2. Ik zoek een vakman die een pvc vloer kan leggen. Er hoeft geen oude vloer gestript te worden. Overige klussen: Plaatsen van een badkamermeubel: wastafelkast inclusief wastafel en spiegel en een hoge kast ernaast Vervangen van huidige wc pot (geen inbouw) Plaatsen van een wand voor een inloopdouche
woensdag 28 augustus 2019

Slope of shower floor

The slope of our shower floor is towards the door instead of towards the sink. This needs to be repaired. The floor is made of stone tiles and we have extra tiles. De shower is probably 1,5 square meter. I have 2 extra tiles.
zondag 25 augustus 2019

Stompe deuren afhangen nieuwbouw (10 stuks)

Deuren moeten afgehangen en geplaatst worden 10 stuks in totaal.
vrijdag 23 augustus 2019

Behangen woonkamer

Ik heb Praxis behang besteld voor 1 muur in de woonkamer en zou het graag laten behangen. Het betreft een vliesbehang voor een oppervlakte van ong. 4.37 breed bij 2.40 hoog.
dinsdag 20 augustus 2019

Tuinhuis en overkapping reparatie

Door de storm en het weer heb ik schade geleden aan mijn tuinhuis en overkapping. De wanden van mijn tuinhuis zijn krom en is nu hol je kunt nu naar binnen kijken. Het dak is heel erg beschadigd. Ik wil dit graag in zijn geheel laten herstellen.
vrijdag 16 augustus 2019

2 koven inbouwen en sleuf frezen

In een nieuwbouw woning wil ik graag 2 koven inbouwen met ledstrips en spotjes (1 a 2,6 meter en 1 a 6 meter. In de buurt van waar de koven komen is een stopcontact. Graag wil ik dat er vanaf de stopcontact een sleuf gefreesd word naar de koof zodat de spotjes en ledstrips stroom krijgen. Graag ontvang ik offertes voor het frezen en afwerken, het mag ook een offerte inclusief de koven.
woensdag 14 augustus 2019

Lekkage probleem verhelpen en herstel aan de muur

Ik wil graag een lekkage aan de muur in de keuken laten herstellen welke inmiddels is gestopt. De oorzaak is niet bekend, waarschijnlijk komt het van de badkamer vandaan. Graag laten we iemand kijken naar waar de lekkage vandaan zou kunnen komen en hoe dit opgelost kan worden. Daarna graag de herstel reparaties uitvoeren. de muur moet weer wit geschilderd worden. de muur is 5 x 2,5 meter, waar een glasmuur inzit van 4,5 x 2,5 meter.
donderdag 8 augustus 2019

Zonnescherm ophangen

Ik wil graag een zonnescherm laten ophangen boven mijn balkon. Breedte van het scherm is tussen de 2,5 en 3,5 meter.
zondag 4 augustus 2019

Buitenkraan plaatsen

Er moet een gat in de keukenmuur geboord worden en dan 20 cm leiding want zit vlakbij het watertoevoer en dan het kraantje plaatsen.
woensdag 31 juli 2019

Traprenovatie

Ik zoek iemand voor het realiseren van een eenvoudige binnentrap naar 1e verdieping d.m.v. overzetlaminaatdelen van de Praxis. Gaat om 12 treden en 13 stootborden. Materiaal al in mijn bezit. Oude materiaal moet worden verwijderd, afvoeren doe ik zelf.
woensdag 31 juli 2019

Kitwerk douche

Ik zoek iemand voor het dichtkitten van mijn douche. Hij lekt nu.
maandag 22 juli 2019

Kasten en rolgordijnen monteren

Ik wil graag: 1 Kleren kast met schuifdeuren in elkaar zetten. 3 rol gordijnen op hangen Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 18 juli 2019

Keukenvloer betegelen

Het gaat om de keuken, met een oppervlakte van 20-22 m². De vloer is klaar om betegeld te worden en egaal en glad gemaakt. Tevens zijn er marmeren vloertegels aanwezig, met 20 m² tegels met een maat van 100 bij 40 centimeter, vier m² tegels van 40 bij 60 centimeter en 2.5 m² tegels van 40 cm bij 40 cm.
woensdag 17 juli 2019

Tuin vlonders plaatsen

Huidige situatie is een zandvlakte van ca 15 m2. Daar willen we graag houten vlonders hebben. Ik zal de vlonders zelf aanschaffen.
woensdag 17 juli 2019

Gipsblokken onder douchebak plaatsen

De beschrijving van onze tegelzetter: Onze doucheafvoer is verplaatst en moest over andere leidingen heen. Hierdoor moet onze douchebak van ongeveer 5 cm hoog, opgehoogd worden met gipsblokken. De gipsblokken moeten ongeveer 2 cm onder de bak gehouden worden. De dikte kan worden bepaald met de afvoer en hoe ver die komt. Als het frame staat, deze rondom in de silicone kit zetten, dan de bak erop zetten en de afvoer aansluiten. Vervolgens moet er verdeelde gewicht op gezet worden. Het frame en de bak moeten waterpas zijn vanwege de douchedeuren die er in moeten.
vrijdag 12 juli 2019

Het installeren van een wandtoilet met inbouwreservoir

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn toiletpot in mijn badkamer kan vervangen. Ik wil graag dat er een wandtoilet met inbouwreservoir geïnstalleerd wordt en de bestaande pot wordt afgevoerd. De toilet pot en reservoir koop ik zelf.
donderdag 11 juli 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 lichtpunten verplaatsen. Hiervoor moeten 2 sleuven gefreesd worden in een betonnen plafond. Beide ongeveer 1 á 2 meter. Bouwjaar van de woning is 1987.
woensdag 10 juli 2019

nieuw toilet plaatsen plus tegels

Ik wil graag een nieuw toilet laten plaatsen en nieuwe tegels op vloer en op muur. Het huidige toilet zou moeten verwijdert worden. De vloer is ongeveer 1,30 x 1 meter dat betegelt moet worden. er zijn drie muren van ongeveer: 2 muren van 1,30 x 1 m en een van 1,30 x 1,30 meter. Er zijn kleine witte tegels aanwezig, misschien dat deze kunnen blijven zitten. Als het eraf moet, zouden we deze willen laten verwijderen, het afvoeren hoeft niet. Het materiaal willen we in overleg regelen, eerst zouden we dit in de praxis willen bekijken.
woensdag 10 juli 2019

Terras overkapping plaatsen

Ik wil een lamellen terrasoverkapping van douglas hout laten plaatsen van 6 bij 2 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.
vrijdag 5 juli 2019

Het monteren van een zonnescherm

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan monteren en installeren (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 550 cm breed. Dit moet op de begane grond gebeuren. Het scherm is al gekocht.
vrijdag 5 juli 2019

Hang WC plaatsen en monteren en de oude reservoirset afbouwen

Ik wil graag zo snel mogelijk een hangtoilet laten plaatsen. Ik heb al een complete hang WC Grohe inbouw reservoirset serel bij Praxis besteld. Graag ontvang ik van u een offerte.
woensdag 3 juli 2019

Schutting dichten met nieuw schuttingdeel

Ik ben op zoek naar een timmerman die de schutting van de buren aan het uiteinde kan dichten met een nieuw schuttingdeel, deze moet op mijn grond komen. Er dienen daarvoor nog wat Coniferen verwijderd te worden. Het schuttingsdeel moet stevig zijn, dat wil zeggen verankerd met ijzeren punten.
dinsdag 2 juli 2019

Binnendeuren aflakken en afhangen

Ik heb 5x 'gegronde' board binnendeuren gekocht bij Praxis. Ik zoek iemand dat de deuren kan aflakken en afhangen (met slot en deurbeslag). Het betreft opdek deuren.

Partners

Partners van Casius