Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Flevoland.

444 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Flevoland:

vrijdag 12 juli 2019

(binnen) deur dichtmaken, andere doorgang maken

Een binnendeur (met kozijn) moet weggehaald worden en onzichtbaar opgaan in de muur (stucwerk). In een andere muur moet een doorgang gemaakt worden van 1 m 70 breed, kamerhoog. Netjes afgewerkt. Hier komen later schuifdeuren voor.
vrijdag 12 juli 2019

Het installeren van een wandtoilet met inbouwreservoir

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn toiletpot in mijn badkamer kan vervangen. Ik wil graag dat er een wandtoilet met inbouwreservoir geïnstalleerd wordt en de bestaande pot wordt afgevoerd. De toilet pot en reservoir koop ik zelf.
donderdag 11 juli 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 2 lichtpunten verplaatsen. Hiervoor moeten 2 sleuven gefreesd worden in een betonnen plafond. Beide ongeveer 1 á 2 meter. Bouwjaar van de woning is 1987.
woensdag 10 juli 2019

nieuw toilet plaatsen plus tegels

Ik wil graag een nieuw toilet laten plaatsen en nieuwe tegels op vloer en op muur. Het huidige toilet zou moeten verwijdert worden. De vloer is ongeveer 1,30 x 1 meter dat betegelt moet worden. er zijn drie muren van ongeveer: 2 muren van 1,30 x 1 m en een van 1,30 x 1,30 meter. Er zijn kleine witte tegels aanwezig, misschien dat deze kunnen blijven zitten. Als het eraf moet, zouden we deze willen laten verwijderen, het afvoeren hoeft niet. Het materiaal willen we in overleg regelen, eerst zouden we dit in de praxis willen bekijken.
woensdag 10 juli 2019

Terras overkapping plaatsen

Ik wil een lamellen terrasoverkapping van douglas hout laten plaatsen van 6 bij 2 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.
vrijdag 5 juli 2019

Het monteren van een zonnescherm

Ik zoek een zonweringsspecialist die een zonnescherm kan monteren en installeren (elektrisch scherm). Het scherm is ongeveer 550 cm breed. Dit moet op de begane grond gebeuren. Het scherm is al gekocht.
vrijdag 5 juli 2019

Hang WC plaatsen en monteren en de oude reservoirset afbouwen

Ik wil graag zo snel mogelijk een hangtoilet laten plaatsen. Ik heb al een complete hang WC Grohe inbouw reservoirset serel bij Praxis besteld. Graag ontvang ik van u een offerte.
woensdag 3 juli 2019

Schutting dichten met nieuw schuttingdeel

Ik ben op zoek naar een timmerman die de schutting van de buren aan het uiteinde kan dichten met een nieuw schuttingdeel, deze moet op mijn grond komen. Er dienen daarvoor nog wat Coniferen verwijderd te worden. Het schuttingsdeel moet stevig zijn, dat wil zeggen verankerd met ijzeren punten.
dinsdag 2 juli 2019

Binnendeuren aflakken en afhangen

Ik heb 5x 'gegronde' board binnendeuren gekocht bij Praxis. Ik zoek iemand dat de deuren kan aflakken en afhangen (met slot en deurbeslag). Het betreft opdek deuren.
vrijdag 28 juni 2019

Spuiten van gestucte binnenmuren

Vanwege een recent geplaatste keuken, wil ik een offerte mbt spuiten van gestucte muren, rond 30 m2 meter.
donderdag 27 juni 2019

Toiletpot en fonteintje vervangen

Ik wil een verhoogd toiletpot in mijn wc beneden hebben. Deze wil ik bij Praxis aanschaffen en dan zou het fijn zijn als die ook geplaatst kan worden door jullie. Het kleine fonteintje had ik al gekocht. Wat gaat het mij kosten?
donderdag 27 juni 2019

Monteren van een airconditioning

Graag wil een offerte. Ik heb een airconditioning die geplaatst moet worden in de slaapkamer. Ik deze al een tijdje aangeschaft, het betreft een binnen- en buitenunit.
maandag 24 juni 2019

Split airco unit plaatsen

Ik heb bij Praxis een split airco unit gekocht. Ik kom graag in contact met installateurs die deze unit voor mij thuis willen plaatsen.
woensdag 19 juni 2019

Serre bekijken, repareren of anders slopen

Hallo, Ik heb een serre waar de grond is doorgezakt, wellicht is de grond niet goed gelegd(materiaal). Graag wil dat er iemand komt en kijk of de serre nog te redden valt, zo niet of dit gesloopt kan worden. Daarbij ook het afvoeren van materiaal en grond storten indien de serre gesloopt wordt. Foto's kan ik sturen.
dinsdag 18 juni 2019

Maken van uitsparing (gat) in betonnen vloer voor toegang kruipruimte

In de garage willen wij een uitsparing (van ongeveer 40 cm x 60 cm) in de betonnen vloer laten zagen, zodat we toegang tot de kruipruimte hebben. In de hal hebben we al een luik, dat zal worden gesloten en betegeld.
dinsdag 28 mei 2019

Planken in box ophangen

Ik wil in de box hoog in een hoek twee planken laten ophangen. De achterwand is 1.59 breed en de zijwand 2.40. Ik heb geen vervoer om hout te halen en wel wat bevestigings materialen in huis. Ik wil een constructie met steunbakjes onder de plank zoals op de foto.
woensdag 22 mei 2019

Praxis kast in elkaar zetten

Wij hebben via praxis een kast besteld voor onze inloopkast en hebben iemand nodig die deze na levering in elkaar kan zetten. Ik wil graag weten wat dit kost.
woensdag 8 mei 2019

PVC klik laminaat leggen in meerdere kamers

Ik wil graag: 25 m2 PVC klik laminaat leggen in 2 slaapkamers in de periode 15 t/m 21 mei 2019. 43 m2 PVC klik laminaat leggen in woonkamer, gang en washok in de periode 22 t/m 27 mei 2019 Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 2 mei 2019

Muur in de doucheruimte bouwen en douchecabine verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een muur van 2,10 bij 1,20 meter in de badkamer kan bouwen en een douchecabine kan verwijderen.
woensdag 1 mei 2019

Hele nieuwbouwwoning behangen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gehele nieuwbouw woning kan behangen. Het gaat om 1 woonkamer, 1 keuken, 2 slaapkamers en 1 hal. De afmetingen weet ik niet, maar ik heb het behang zelf al gekocht dus u hoeft alleen het plaksel mee te nemen.
maandag 15 april 2019

Dichttimmeren raam en stucklaar opleveren

We hebben een raam waarvan bovenste helft openslaande is. Deze willen we geheel dichtmaken met stucplaat om vervolgens met de muur mee te kunnen stucen. Buitenkant afgewerkt met hout. Geheel geïsoleerd en waterdicht graag.
donderdag 28 maart 2019

Laminaat vloer leggen, behangen en schilderen

Door waterlekkage moet een laminaat vloer opnieuw gelegd worden van 28m2. Het plafond opnieuw gewit worden ook 28m2, en een muur opnieuw behangen worden 5.10 breed en 250 hoog. Alle materialen graag opnemen in de offerte.
maandag 25 maart 2019

Meerpalen aanleggen

Wij willen 2 extra meerpalen 20x20 en 5 of 6 meter lang (waterdiepte is 2 m) laten aanleggen vanaf het water
vrijdag 22 maart 2019

Douchecabine monteren

Ik wil graag op korte termijn mijn douchecabine laten monteren incl. kitwerk. Het gaat om een swingdouchecabine 90x90 en 2 badkamer kasten die opgehangen moeten worden.
maandag 18 maart 2019

Aansluiting vaatwasser

Er moet in een seniorenwoning een aansluiting voor de vaatwasser komen. Die is er nu nog niet. Het gaat om de woning van mijn ouders, en die wonen in dezelfde regio. Kunnen wij hier een offerte voor ontvangen? Bij voorbaat dank.

Partners

Partners van Casius