Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Flevoland.

460 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Flevoland:

maandag 24 februari 2020

Zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen

Betreft een nieuwbouwwoning die in 2021 gebouwd wordt. De klus betreft het plaatsen van een inloopdouche aan de schuine kant op zolder, leiding verplaatsen en doortrekken naar boven, ventilatierooster bij het schuine dak plaatsen, de elektriciteit aansluiting voor wasmachine en droger verplaatsen naar de andere kant van de zolder (waarschijnlijk kan dit naast de inloopdouche), en het plaatsen van 2 wanden. De zolder zal 30,3 m2 worden.
zondag 23 februari 2020

Plaatsen vlizotrap

Ik heb een tijdje geleden bij Formido een vlizotrap gekocht en wil deze nu laten plaatsen
donderdag 20 februari 2020

Afvoer douchebak goed aansluiten en schade door lekkage aan plafonds herstellen

Onze verzekering vroeg mij om een offerte te laten maken van een professionele bedrijf die de schade kan herstellen. Zie foto's Wij hebben lekkage gehad aan de riool van de douchebak(gesprongen leiding) die moet helemaal los en de gesprongen leiding maken en kitten enz, daardoor is er lekkage aan de plafonds van de woonkamer en onder de aan en uit knop van de gang. De vochtschade in de woonkamer is aan de plafond het moet goed gerepareerde en gespoten worden en in de gang onder de aan en uit knop zit er scheurtje en vochtlekkage en dat is spachtelpoetz dus anders dan de plafonds, wij willen het graag netjes hebben dus wij vragen ons af of het alleen die plek gerepareerd kan worden mooi wordt of de hele plafond en de hele muur in gang! P.s ik probeerde een video te sturen maar het lukte mij niet, dus in de woonkamer zijn er 3 vochtschade plekken!
woensdag 19 februari 2020

Aluminium serre plaatsen

Buitenmaat 6 meter breed, tuin is 15 meter lang. Wij zijn geïnteresseerd in een serre zo breed mogelijk en bijvoorbeeld 3 meter of 3.5 meter diep. Wij willen geen inkijk vanaf de zijkant of bovenkant. Met schuifdeuren. Er is geen fundering aanwezig. Graag willen wij ook hulp bij de aanvraag van de vergunning hiervoor.
dinsdag 18 februari 2020

Keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken

Oude keuken is al weg. Ik heb een tekening voor de nieuwe keuken. Meerdere stopcontacten komen erbij denk ongeveer 10 a 15 . Daarnaast moeten er mogelijk leidingen worden verlegd voor de afwasmachine.
maandag 10 februari 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen, de schutting moet 2 meter hoog 12 breed. Ik wil een houten, maar wel een stevige.
maandag 10 februari 2020

Grote lamp ophangen

Wij willen een grote lamp laten ophangen in de huiskamer
zondag 9 februari 2020

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.
vrijdag 7 februari 2020

WC-fontein vervangen

Ik wil voor mijn fontein (WC) kraan en waterafvoer vervangen.
maandag 3 februari 2020

Dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren

Graag willen wij de woning uitbreiden met een dakopbouw en ook vernieuwen van de badkamer en toilet plus wat isoleren en klimaatbeheersing.  Het gaat om het volgende: Dakopbouw met schuifpui achterzijde en balkon inclusief elektra, leidingwerk (cv doortrekken en vernieuwen, toilet met wastafel in washok) , stucwerk, enzovoort, het hele plaatje. Formaat woning: 5,50m bij 9,60m (buitenkant muur tot muur). Constructie kunststof met houtlook. Airco installatie en zonnepanelen dakopbouw. Badkamer 1e etage, toilet begane grond. Spouwmuur isoleren brandgang zijde. Zoals u ziet hebben wij flinke plannen, graag willen wij een offerte op maat en ook advies. Liefst op korte termijn, het gaat ook om het hele plaatje incl. architect en bouwkundig ingenieur, vergunningsaanvraag etc.
donderdag 30 januari 2020

traprenovatie

Ik wil mijn traprenoveren met overzettreden en stootborden. De trap heeft 2 bochten en 12 treden.
dinsdag 28 januari 2020

Kruipruimte opvullen met zand

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophogen van de kruipruimte met zand of iets dergelijks met circa 30 cm tegen de fundering aan. (kijk eronder nu). Lengte 12 meter en breedte 8 meter. De kruipruimte is goed bereikbaar bij de voordeur).
maandag 27 januari 2020

Airco’s monteren

Ik wil een airco in de slaapkamer en in de woon kamer met 2 aparte units. Ik zou dan graag een offerte willen voor het plaatsen van deze 2 airco’s. De buitenunits wil ik op het dak van de woning of tegen de gevel gemonteerd hebben, afhankelijk van de prijs. Daar zal wel door de betonnenmuur moeten worden geboord.
donderdag 16 januari 2020

Parket leggen in visgraat

38,5m2 parket in visgraat leggen. Parket hebben wij zelf. De ondervloer zal beton zijn, met lijm kan dit worden bevestigd. Graag in de offerte de legprijs en materiaalkosten (denk lijm e.d.) specificeren.
woensdag 15 januari 2020

Tegels zetten in de keuken

Tegen de achterwand van een nieuwe keuken moet ongeveer 3 m3 tegels gezet van 12x24 cm. Achterwand is kaal beton en gips. De tegels hebben we al uitgezocht, als het goed is komt u langs om te kijken of ze direct gezet kunnen worden?
woensdag 15 januari 2020

Vloer egaliseren

Ik wil de vloeren van de woon- en eetkamer egaliseren met egaline of vergelijkbaar product. Totaal oppervlak circa 43 m2. Het huidige vloeroppervlak is een plavuizenvloer van 30 x 30 cm. Op het nieuwe oppervlak komt een nader te kiezen pvc of kunststofvloer. Ik neem aan dat u de materialen hiervoor meeneemt.
dinsdag 14 januari 2020

Poort en schutting

Ik wil een kleine schutting plus poort laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 1.30 breed x 80cm.
woensdag 1 januari 2020

Lampen ophangen

Ik heb een achttal led-plafonnières die moeten worden opgehangen (ter vervanging van bestaande plafonnières). 1 plafonnière komt op 3.20 meter te hangen, dus neem zelf een geschikte ladder mee.
maandag 16 december 2019

Behangen kinderkamer

De kamer van mijn dochter dient deels afgestoomd en behangen te worden Het gaat om een kamer van 4,5 bij 2,10 m Behang en lijn is al aanwezig. Vrijdag 20-12 wordt bed, kasten geplaatst De klusjesman is ziek geworden, dus ik zoek met spoed een vervanger
vrijdag 13 december 2019

Plafond lamp ophangen

We hebben een plafondlamp gekocht en moet opgehangen en aangesloten worden.
maandag 9 december 2019

Kruipruimte opvullen met zand

Onze riolering polderstuk was kapot hierdoor was een lekkage ontstaat, dit hebben we laten repareren. In de kruipruimte kwam er vies water, waardoor het nu in huis stinkt. Wij willen graag de kruipruimte met zand laten ophogen oppervlakte 40 vierkante meter, en daar moet ongeveer een laag van 15-20 cm op. Ons kruipruimte is ongeveer 80 cm hoog. Ik wil graag vragen wat de kosten zijn om de kruipruimte te laten ophogen met zand.
vrijdag 6 december 2019

Aanrechtblad snijden en plaatsen en kasten plaatsen

Ik heb een nieuwe keuken van Ikea. Ik kan deze zelf plaatsen. Heb hulp nodig met het plaatsen van het aanrechtblad. Betreft een U keuken. Tevens advies over de ophanging van 3 kasten. Keuken is nu gestuct, volgende week gaan we plaatsen. De aanrechtbladen moeten worden gesneden en geïnstalleerd.
woensdag 4 december 2019

Toilet en fonteintje vervangen

Het toilet en fonteintje op de benedenverdieping vervangen. Waterleiding moet aangepast worden. Het oude en nieuwe toilet hebben beide een bodemafvoer. voor de fontein moet er wel een pijpje worden verlengd, de waterleiding moet verplaatst worden. Het gaat om het compact duoblok livensa, afmeting 59.5 x 37 x 79. Hoekfonteinset keramiek type mido
woensdag 4 december 2019

Lambrisering (Stockhol) laten plaatsen

Ik heb een vraag als ik door jullie de lambrisering (Stockhol laat plaatsen aan de muur in de woonkamer wat gaat mij dat dan kosten? Het is een muur van bijna 12 meter in totaal er is een rechte muur en een paar kleine delen. Hoor graag van jullie terug wat de kosten zijn als ik dit door jullie laat uitvoeren
donderdag 28 november 2019

Thermostaatkraan vervangen

De thermostaatkraan van bijgevoegde foto is defect. Deze moet vervangen worden. Graag een offerte voor de nieuwe kraan en voor het vervangen van de kraan.

Partners

Partners van Casius