Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Flevoland.

465 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Flevoland:

dinsdag 26 mei 2020

Muur en vloer herstellen na waterschade

We hebben onlangs lekkage gehad. Het gaat om lekkage in de trapkast. Iemand komt vandaag om de lekkage te verhelpen. Graag de waterschade herstellen op de begane grond. Het gaat om lekkage in de trapkast, vloertegels los, voegen vloertegels woonkamer los/wit, muren nat geworden waardoor behang los laat. Is nu sprake van hoge luchtvochtigheid en schimmel in huis. Hoogstwaarschijnlijk moeten vloertegels/vloerverwarming eruit om alles goed te laten drogen alvorens er begonnen kan worden met herstel. Gaat woonkamer van 30 m2 vloer. Het is een vloertegels. Als de vloer opengebroken worden, moet er gedelfd moet worden. Het gaat oom de begane grond. Schade moet opgemeten worden en rapport worden uitgebracht.
zondag 24 mei 2020

Tegelvloer leggen in nieuwbouw woning

Er moet een vloer gelegd worden van tegels in een nieuwbouw woning in de vloer zit vloerverwarming, gaat om ruimte ; gehele hal excl toilet, berging + voorruimte berging en keuken ; totaal = +/- 50 m2 Tegels : 80x80x1 cm marmerlook Plinten : hout , wit oplevering woning : +/- november-2020 , in deze periode graag vloer leggen
zondag 24 mei 2020

Zonwering monteren

Zonnescherm elektrisch monteren 5m breed en 3M uitval
zaterdag 23 mei 2020

Verwijderen tegelvloer

Verwijderen stenen tegelvloer 3 x 3 meter en een keuken van 4 x 3. Daarnaast wil ik een herstel van houten kozijnen van de tuindeur, die lijkt rot te zijn.
zaterdag 23 mei 2020

Zonwering lichtkoepel

Ik wil zonwering aan de binnenkant van mijn lichtkoepel laten monteren. (70x70 cm) De lichtkoepel zit boven een trappengat, dus op 2 verdiepingen hoog. Er zou dan schuin op de trap een ladder geplaatst moeten worden om erbij te kunnen. Ik wil de zonwering bij de Praxis kopen
vrijdag 22 mei 2020

Alarm van Tiger aansluiten

Ik heb een alarm systeem van Tiger aangeschaft bij jullie met camera en alarm maar krijg het met geen mogelijkheid aan de praat. Heb anderen gevraagd dit te doen maar ook die komen ondanks het filmpje online er niet uit. Wil graag weten wat het kost om iemand te laten komen om dit voor mij te regelen.
donderdag 21 mei 2020

Laten monteren van split unit airco

Ik ga een split unit (airco) aanschaffen en wil deze graag laten plaatsen in de slaapkamer. De buiten unit zal beneden op de grond geplaatst moeten worden en dan zal de verdere buizen werk en bedrading naar boven moeten en dan door de muur naar binnen. (deze muur is van hout en isolatie) binnen airco aan de muur worden geplaatst deze is van beton. Voor verdere info is het denk ik verstandig om langs te komen en de situatie te bekijken.
zondag 17 mei 2020

badkamer renoveren

afmeting is 300 cm bij 140 cm graag nieuwe vloertegels en wandtegel inleggen, kan eventueel over de oude tegels, weghalen oude wastafel en installeren nieuwe wastafel met meubels, vervangen douche kraan. Om het opnieuw te betegelen zullen de leidingen wel eerst weggehaald moeten worden om dit goed te doen.
zondag 17 mei 2020

Verbouwing van een kamer en stucwerk

Het plafond 3 centimeter verlagen dmv stucplaten zodat het aansluit op aangrenzende kamer, tevens beide plafonds stucen 33 m2. In mijn huis zit een garage, waar ik 1x afscheidings wand van ongeveer 4 meter lang, met een deur maken ivm verkleinen schuur [in huis]. Beide kamers de muren verfklaar stucen 45 m2. Ik heb er geen verstand van, dus graag ook het benodigde materiaal meenemen in de offerte. Graag nodig ik u uit om het ter plekke te bekijken.
vrijdag 15 mei 2020

Inloopdouche plaatsen

We willen graag een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een douchecabine. deze heeft een opstap van 15 cm. Er moet een douche cabine met een inloop zonder opstap voor in de plaats komen. Graag leveren en monteren van nieuwe douche. Ook oude douchecabine afvoeren. Onder huidig douchecabine zit een gat van 20 cm diep. Badkamer gelegen op begane grond.
donderdag 14 mei 2020

Terras ophogen

Het ca 12 cm ophogen van bestaande aansluitende terrassen Totaal ca 42 m2 en het verwijderen van twee oude bielzen die door kantafsluiters vervangen moeten worden
donderdag 14 mei 2020

Zonnescherm repareren

Staalkabel knikarm zonnescherm is kapot het is een handmatig zonnescherm graag prijsopgave
woensdag 13 mei 2020

Monteren douche

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine schaf ik zelf aan.
maandag 11 mei 2020

Kraan vervangen

De kraan in de badkamer moet vervangen worden
maandag 11 mei 2020

Verwijderen oude radiator en plaatsen nieuwe radiator op nieuwe plaats

ik wil een oude radiator verwijderen, en een nieuwe radiator laten plaatsen op een ander plaats. Hij staat onder de vensterbank, hij komt 20cm verderop te staan. De radiator gaan wij zelf aanschaffen, wel graag advies over het type die wij willen aansluiten.
woensdag 29 april 2020

Tuinsscherm plaatsen

De oude tuinschermen verwijderen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een hoekwoning, in totaal 11 meter lang verdeeld over een hoek. Ik ben echt opzoek naar een partij die de oude ook kan verwijderen en afvoeren en vervolgens de nieuwe komt installeren.
maandag 27 april 2020

Doek zonnescherm vervangen

Het doek van mijn zonnescherm laat los op de zomen, en is al vrij oud. Het mechanisme is echter nog prima. Graag wil ik een offerte voor het laten vervangen van het doek, 2m42x4m85.
zaterdag 25 april 2020

Inloop douche maken

Huidige douchecabine (hoek, 90x90) vervangen voor een inloopdouche met vlakke vloer. tegels zijn aanwezig. Zodra de oude douchecabine weg is zal u dit gedeelte moeten betegelen. Vervolgens moet er een wandje worden geplaatst die wij aanschaffen.
vrijdag 24 april 2020

Sleuf in betonnen plafond frezen

Frezen van kabelgoot in het plafond tbv verplaatsen lichtpunt, op zo een manier dat het de integriteit en draagkracht van de betonnen platen niet aantast. Het gaat om een lengte van ca. 3 a 4 meter.
dinsdag 21 april 2020

Huidige wc-pot vervangen

Ik wil graag mijn huidige wc-pot laten vervangen voor een lager model. Mijn huidige wc-pot is te hoog.
vrijdag 17 april 2020

Balkonvloer repareren

Ik wil mijn balkon/terrasvloer van ongeveer 15 m2 van de bovenste verdieping van het appartementen gebouw repareren, egaliseren en waterdicht maken. Het is beton. Er zitten wat gaatjes in, na het schoonmaken met een hogedrukspuit. Dat moet gerepareerd worden: gaatjes opgevuld en voorkomen dat er lekkage ontstaat.
maandag 13 april 2020

Douchecabine van Praxis vervangen

Douchebak en -deuren verwijderen en nieuwe bak en deuren plaatsen. De bestaande douchebak heeft een hoogte van 27 cm, de breedte van de deuren is 85cm.
dinsdag 7 april 2020

trappen renovatie

Mijn project is om mdf platen leggen op de dichte trap 13 treden (Trappen renovatie) en zij kanten ook met een kantboorden. Op dit moment heb ik tapijt, ik zou graag in de prijsopgave zien wat het kost als u dit weghaalt zodat ik kan overwegen of dit zelf weghaal. Ik ga zelf al het materiaal aanschaffen, maar ik wil wel graag dat u langskomt om in te schatten wat ik allemaal nodig zal hebben.
maandag 6 april 2020

Tuinschermen plaatsen en verwijderen

Ik wil graag 6 tuinschermen van 1.80 bij 1.80 willen plaatsen met daarbij horende palen en 6 oude schutting verwijderen. De schutting ga ik zelf aanschaffen, de palen kunnen direct de grond in.
dinsdag 31 maart 2020

Deur afhangen

Verwijderen van de voordeur en afhangen van de nieuwe. De nieuwe ga ik zelf aanschaffen.

Partners

Partners van Casius