Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Roden of directe omgeving.

142 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plicegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Roden:

Klussen in huis laten klaren

1: Voorzettend, met 1 nis, voor wegwerken radiatorbuizen. En vensterbank over gehele breedte van de woning. Vlakke plaat radiator of vlakke plaat bevestiging. 2: Nieuwe binnendeurkozijn van hal naar garage. Bestaande opening van eetkamer naar garage dichtzitten en afwerken. 3: Binnendeur plaatsen op zolder. Binnendeur moet afgeschuind worden ivm dakhelling. Kozijn is al geplaatst.

Vervangen wandcontactdoos

Vervangen van 4 bestaande contactdozen met schakelaar (aan/uit) voor een dimmer binnenshuis.

Wastafelonderkast monteren

Een klant van ons wil graag een kleine wastafel onderkast in elkaar gezet hebben. Deze klant heeft geen mailadres, zou u de offerte naar het opgegeven mailadres kunnen toesturen? Materialen aanwezig.

Doucheslang monteren

Ik wil een stang ( de slanghouder voor de douche ) in de badkamer monteren. Slang is los boven de kraan voor koud en warm water. Werkje van +/- 10 min.

Meerdere horren plaatsen

Ik wil graag 1 hor voor een dakraam en 3 horren voor standaard ramen. Alle 4 moeten op maat gemaakt worden. Ik heb de horren al aangeschaft.

Lamellenrails inkorten en monteren

Graag wil ik 3 rails met verticale lamellen laten monteren. Van 2 stuks lamellen moet de rails nog worden ingekort.

Schuifdeurkast realiseren

In onze bijkeuken zouden wij graag een schuifdeurkast/-wand willen hebben. Wij zijn zelf niet handig en kunnen dit zelf niet realiseren. De maten zoals wij deze zouden willen hebben: 2.27 meter hoogte, 1.63 meter lengte en 40 centimeter breed. Binnenin zouden we dan graag planken willen hebben om onze keukenvoorraad etc in te stallen. Zou dit door jullie gerealiseerd kunnen worden?

Alpha 2-deurs kast laten monteren

Ik zou graag een kast Alpha 2-deurs laten monteren in de bijkeuken. Het liefst zo snel mogelijk. De kast moet nog bij de Gamma in Roden opgehaald worden. Aanhanger verhuur is gratis en ik beschik zelf eventueel over een auto met trekhaak. Graag telefonisch contact opnemen.

Ophangen van houten jaloezieën

Wij willen voor ons nieuwe huis graag een offerte opvragen voor het inmeten en het monteren van 6 houten jaloezieën (horizontaal).

Ophangen zonnescherm

Wij zoeken mensen die ons nieuwe zonnescherm op kunnen hangen, tevens moet ons oude scherm van de gevel afgehaald worden. Nieuwe zonnescherm verzorgen we zelf. Het is alleen buitenwerk, de elektriciteit leggen we zelf aan. Het liefst reageren via MAIL.

blokhut plaatsen

Ik wil graag een blokhut geplaatst hebben,is al geschilderd.

blokhut plaatsen

Ik wil graag een blokhut geplaatst hebben,is al geschilderd.

Carpoort tegen bestaande garage aan.

Carpoort tegen bestaande garage aan.

Ik wil graag een tweede toilet in de ...

Ik wil graag een tweede toilet in de badkamer