Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Meppel of directe omgeving.

281 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Meppel:

Badkamer en keuken opknappen

Ik heb twee kolomkasten, onderkast en spiegel in de badkamer. Daar moet een nieuwe kolomkast, onderkast en spiegelkast, wastafel en kraan voor in de plaats komen. In de keuken moet ook een kraan komen. Ook wil ik dat er een keukenwandje wordt betegeld. Het gaat om ongeveer 4 m2.

Behangen van de woning

Het gaat om een huis uit 2009 met bouwbehang op de muren. Indien nodig zullen we zelf dat behang eraf halen, maar liever zouden we erover heen laten behangen (het is een huurhuis). Bijgaand vindt u de bouwtekeningen van het huis voor een inschatting van de hoeveelheid behang. Onze inschatting is dat het in totaal om 60 rollen behang gaat, waarvan 7 met speciaal motief (in twee slaapkamers allebei een muur). Idealiter kunt u op 28 februari in de middag, als wij net zijn verhuisd, komen kijken om de maten te nemen en een definitieve inschatting te maken en vervolgens zo spoedig als uitkomt aan de slag gaan. Het zal gaan om vliesbehang van zo'n 20 euro per rol (goede kwaliteit).

Tussenwand van Ytong maken met latei

In nieuwbouwwoning wandje plaatsen ivm inloopkast. Alles incl. Ook aansluitingen met wand en plafond netjes afwerken. Totaal circa 3m2.

Dakraam vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn velux-raam in het schuine dak op de eerste verdieping kan vervangen in verband met lekkage. Het raam is ongeveer 120 bij 60 cm. Het raam moet aan de voorzijde van de woning geplaatst worden. Het huidige raam dient verwijderd en afgevoerd te worden.

Lamellenhor plaatsen in de keukendeur

Ik wil een hor met een magnetische sluiting in de binnenkant. De afmetingen stuur ik later nog op. Ik heb de hor nog niet gekocht.

Markiezen laten plaatsen

Mijn vraag is: twee markiezen plaatsen. 1 van 1 meter breed en 1 van 2,50 meter breed. Wat zijn de montagekosten?

Shutters en kledingkast monteren

Voor mijn dochter shutters ophangen en kledingkast in elkaar zetten. Kan dit op korte termijn gedaan worden?

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Bruynzeel rolhordeuren plaatsen

Ik koop 2 bruynzeel 900 hordeuren, wat kost het monteren?

Rolluik laten monteren

Ik zou graag een offerte van u ontvangen voor het plaatsen van een rolluik, buiten bij een slaapkamerraam op de begane grond. De breedte is 109 cm x hoogte 136 cm met handmatige binnenbediening. Graag per telefoon een indicatie van de kosten.

Plissé gordijnen op maat laten maken

Wij willen graag weten wat het kost om 2 plissé gordijnen op maat te laten maken en te monteren/ op te hangen.

Montage van een horizontale jaloezie

Ik wil graag 1 horizontale jaloezie laten ophangen.

Rolhordeur plaatsen

Ik wil graag een rolhordeur laten plaatsen. Er is nog niets in bestelling, ik wil graag alleen de prijs weten van het plaatsen. Graag telefonisch contact opnemen, ik heb geen internet.

Slot vervangen

Ik wil het deurslotje van de meterkast in de gang vervangen. Op dit moment gaat de sleutel er niet uit (uit het slotje), waardoor klanten de meterkast mogelijk kunnen openen. Er moet een nieuw slot op komen en uiteraard een nieuwe sleutel.

Metalen hek laten lassen

Hek om balkon plaatsen. Een gedeelte van 1 meter breed dan een hoek van 90 graden en een gedeelte van 2 meter breed met een hoogte van 80 cm. Onderzijde is metaal, geheel mag eenvoudig zijn, simpel verticale buizen tussen horizontale bevestiging. Kan aan beide kanten aan de muur bevestigd worden.

Betrouwbare klusser voor diverse klussen

Graag kom ik in contact met een klusbedrijf die goede kennis en ervaring heeft in algemene klussen in en om het huis. Gaat voornamelijk om het oplossen van klussen in een vakantiewoning, klein appartement en woonhuis. Schilderen, sanitair, houtbewerking, verlichting, kleine reparaties. Flexibiliteit, op oproep beschikbaar en secuur werken zijn sleutelwoorden.

Zonnescreen plaatsen

Het bevestigen van een nieuwe zonnescreen op de begane grond tegen het kozijn van 1.8m breed, handmatig, buitenkant van het raam.

Keuken opnieuw behangen en schilderen

Ik wil graag mijn keuken opnieuw laten behangen. Ook wil ik dat het plafond geschilderd wordt in de keuken en een deur geplaatst. Keuken is niet zo groot.

Plaatsen keukenkraan en sensorbuitenlamp

Het plaatsen van nieuwe keukenkraan en een buitenlamp sensor aansluiten. Spullen heb ik al. Bedrading nog niet.

Rolgordijn ophangen

Rolgordijn ophangen en misschien iets in korten. Ik weet niet precies hoe groot.

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren 45 m2 hal, wc, voorkamer, achterkamer met keuken, en werkkast. Het is een doorlopend vertrek. Het is nu een betonvloer. Er ligt vloerverwarming in, en er moet later door ons zelf tegels gelegd worden. Er kan door ons voorwerk gedaan worden door eerst de sleuven van de verwarming dicht te maken. Ook is er later mankracht beschikbaar om te helpen. We zoeken een man die voor ons de vloer goed kan egaliseren.

vervangen van staande toiletpot door ...

vervangen van staande toiletpot door hangend toilet,inclusief wasbakje en het hiervoor benodigde leidingwerk. ook aanpassing aansluiting afvoer toilet op riool en gat door vloer. materialen zijn aanwzig

puntsgewijs en globaal hetvolgende: 1. ...

puntsgewijs en globaal hetvolgende: 1. oude bijkeuken moet nieuwe keuken-ruimte worden 2. keuken moet in zijn geheel verhuisd worden naar nieuwe ruimte 3. op de plek waar keuken eerst stond moet een serre komen; diep 1m,breed 2.5, met dicht dak 4. oude betonnen dak met bitumineuze dakbedekking moet geisoleerd worden aan de bovenkant omschrijving; we hebben een niet gerenoveerde oude maar grote bijkeuken van 4.5 lang bij 4.2;dezewillen wij uitbreiden met 1 m over de lengte (wordt dan 5.2 x 4.5); boven de uitbouw moet een lichtstaat als dak krijgen (soort serre idee); de niet geisoleerde vloeren moeten geisoleerd worden en deels voorzien van vloerverwaming; de huidige keuken moet passen in de nieuwe situatie; tegelijk moet eendeel voor bijkeuken bestemd zijn; tekening is er.

Tussen huisnummer 4 en 6 staat in de ...

Tussen huisnummer 4 en 6 staat in de achtertuin een (verrotte) schutting begroeid met hedera. Deze schutting moet verwijderd, afgevoerd en vervangen worden. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. De schutting is 6-7 meter lang. Graag ontvang ik via mail een prijsindicatie.

6 aardig grote coniferen laten ...

6 aardig grote coniferen laten verwijderen in onze tuin, zodat wij een houten schutting kunnen plaatsen.