Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor waterschade in slaapkamer herstellen:

Waterschade in slaapkamer herstellen

Bij mijn bovenburen is een groot aquarium kapotgegaan en het water is door het plafond mijn slaapkamer in gekomen. Ik heb daardoor schade aan de plafondplaten, aan het behang en aan het tapijt. Ik wil graag herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Ik wil een vakman uitnodigen om de schade hier op te nemen en een offerte te verzorgen. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade in slaapkamer herstellen uit heel Nederland:

Nieuw laminaat na waterschade

Ik wil weten wat het kost om de slaapkamer te voorzien van nieuw laminaat en plinten kamer is ongeveer 11 m2 ook is er vochtschade bij de muur (kleine plek) via de buren hun douche binnen gekomen en ik wil weten wat het kost dit alles te laten maken inclusief nieuw laminaat, want ik denk dat dat nodig is als deze vochtig is. Deze prijsopgave hebben wij nodig voor de verzekering. Gespecificeerde schadebegroting of herstelnota is wat ze vragen.

Slaapkamer opnieuw behangen na waterschade

In de huurwoning van mijn moeder is een forse lekkage geweest, waardoor het behang in haar slaapkamer is beschadigd. De slaapkamer is 25 m² groot en moet opnieuw worden behangen. Ik zoek een vakman die voor mij de omvang van de schade kan opmeten en een offerte voor het behangen kan verzorgen. Deze is nodig voor de verzekeringsclaim. Ik begrijp dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het opmaken van de offerte.

Laminaat, kast en bed herstellen wegens waterschade

Graag wil ik mijn laminaat herstellen (20 m2). Er zit vocht onder het laminaat door waterschade. De slaapkamer heeft blank gestaan. Ik wil de schade aan het bed herstellen, het hout van het bed is uitgezet. En ik wil de kast herstellen, er zit vocht onder de kast en op de achterkant van de kast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de vochtschade.

Laminaat leggen in hal en slaapkamers

Ik heb waterschade en wil mijn laminaat in de hal en 2 slaapkamers laten vervangen. Het oude laminaat moet verwijderd worden. Afmetingen ongeveer: Slaapkamer 1: 3 bij een kleine 4 meter Slaapkamer 2: 5.30 bij 3.50 meter Hal: 1.20 bij 2.15 meter Eerst heb ik hiervoor een offerte nodig voor de verzekering. Graag een offerte inclusief en exclusief laminaat. Er ligt nu laminaat van Gamma.

Reparatie van plafond na waterschade

Plafond slaapkamer is poreus, veel vlekken op het plafond door lekkage op het dak. De lekkage is inmiddels verlopen. Plafond (14 vierkante meter) gipsplaten moeten vervangen worden

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag offerte laten maken voor de schade die aan mijn plafond is ontstaan door een waterlekkage (stevige wind en regenval). Zie meegestuurde foto's. Er moet gekeken worden hoe groot de schade aan het plafond is voor het stuc en schilderwerk. De slaapkamer is +- 14 m2. De schade aan het dak is inmiddels hersteld. Ook heb ik waterschade in mijn schuur. Zie foto’s. Graag ontvang ik een offerte waarin een waterschade rapport wordt opgesteld en de duur en kosten van schade herstel worden beschreven. De werkplek is goed bereikbaar.

Waterschade aan muur herstellen

Wij hebben lekkage gehad vanuit de badkamer midden op een muur in onze slaapkamer. De plek is ongeveer 40 x 40 cm. Wij willen dit graag herstellen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Het betreft een gipsmuur. Je voelt duidelijk het vocht zitten, het is grijs en er zitten gele kringen. Wij verwachten dat er nieuw stucwerk moet komen en geverfd moet worden. Het is nu een gladde muur en dat willen we ook weer terug. De muur is 250 cm (b) bij 265 cm (h).

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.

Waterschade aan schilderwerk plafond repareren

Ik wil dat mijn slaapkamer plafond van ongeveer 2 bij 5 meter wordt gewit, en van de muur van dewoonkamer 7 bij 3 meter sausen en het plafond van de woonkamer 10 bij 5 meter witten.

Waterschade herstellen na lekkage badkamer

Na waterlekkage van de wasbak kraan in de badkamer zijn er vochtplekken in de slaapkamer, muur en laminaat nat en in de keuken beneden plafond. In de badkamer koker van de leidingen verwijderen en nieuw maken en betegelen. Wastafelkraan vervangen en stucwerk slaapkamer verwijderen en nieuw aanbrengen en muur schilderen en laminaat gedeelte vervangen 6 m2, in de keuken plafond schilderen in verband met doorslaande vochtplekken.

Partners

Partners van Casius