Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogeveen of directe omgeving.

282 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, behangen, schilderen en laminaat leggen, kelder leegzuigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogeveen:

Kasten monteren

Ik wil graag een 2 deurs schuifdeurkast en 1 klapdeurkast laten monteren. Wat zullen de kosten zijn om het te monteren? Graag 3 mei uitvoeren (de kasten worden 2 mei geleverd).

Rolgordijnen plaatsen

Op zolder heb ik een velux rolgordijn die ik geplaatst wil hebben plus beneden gewone rolgordijnen voor 2 kleine ramen van 90 cm breedte en 2 grote van 180 cm breedte.

Raamhorren verkleinen

We hebben drie horren elk op een frame. Deze horren passen allemaal niet in het bijbehorende kunststof kozijn. De horren moeten van buitenaf in het kozijn vallen. Is het mogelijk om de horren kleiner te maken en zo ja tegen welke prijs?

Kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas. Het raam is 69 x 213 cm. Kattenluik schaf ik zelf aan.

Plaatsen kunststoffen plafond badkamer

De badkamer voorzien van een kunststoffen plafond. Maat ca.2. 7x1. 9m. Heeft u een idee wat er op zou kunnen? In ieder geval ongevoelig voor schimmel. Wilt u hiervoor een offerte maken?

Deur vervangen en stopcontact verplaatsen

Voor een nieuwe keuken moet een deur vervangen en verplaatst worden en een stopcontact op een andere plek komen: Een kamerdeur vervangen voor een tochtvrije schuifdeur. En het raam boven de deur dicht maken. Het kozijn van de originele deur verwijderen. De deuropening iets verbreden. Het is geen dragende muur. Daarnaast in de keuken een stopcontact verplaatsen. Uitvoering in februari 2016.

Vloerbedekking verwijderen in de woning

In appartement moet binnen 2 weken in de woonkamer, gang en twee slaapkamers de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd worden. Evt lijmresten verwijderen voor een egale vloer. Zo spoedig mogelijk.

Zonwering monteren aan de tuinkamer

Voor de zijwand van onze tuinkamer (2 x 3,6 meter) willen wij graag zonwering laten monteren. Materiaal hebben wij nog niet aangeschaft i.v.m. het opmeten.

Doek van de terrasluifel laten vervangen

Terrasluifeldoek laten vervangen afmeting breed ca 3. 75 m. Met een uitval van 2. 50 m. De juiste maat zal dan nog door het bedrijf moeten worden gemeten. We doen dit op deze manier omdat we eerst een schriftelijke offerte willen en dan pas telefonisch contact. Dus geen telefonisch contact met een bedrijf. We nemen na de aanbieding van de offerte dan zelf wel contact op met de desbetreffende bedrijven.

Tuinscherm plaatsen

Tuinschermen aan te schaffen bij Gamma of dergelijke zaak plaatsen met een deur er in. Totaal plm. 8.50 meter.

Granieten aanrechtblad aanpassen

In het granieten aanrechtblad zit een opening van 56 x 47 cm. De opening moet worden 56 x 49 cm. De rand waar 2 cm vanaf moet bedraagt 6 cm.

plaatsen van de W.C en de douce en het ...

plaatsen van de W.C en de douce en het badmeubel en het zetten van de tegeltje

plafond witten 1 kamer 55m2

plafond witten 1 kamer 55m2

een carport, houten staanders en een ...

een carport, houten staanders en een doorzichtig dak met een goede afvoer.

Het ontvoegen van de westmuur en daarna ...

Het ontvoegen van de westmuur en daarna opnieuw voegen.

Renovatie toillet ,hangend,betegeling ...

Renovatie toillet ,hangend,betegeling tot boven,fonteintje,kraan,vloertegels+vloertegels gang totaal 6 vierkante meter , 11 vierkante meter wandtegels. Ook alle sloop werzaamheden en afvoeren van oud materiaal. graag eind augustus uitvoering

Wij willen graag ons toilet verbouwen. ...

Wij willen graag ons toilet verbouwen. We slopen zelf alles eruit en zorgen ook zelf voor het materiaal. We willen nu een hangend toilet plaatsen, maar de ruimte is 127 cm diep. Is dit te krap, of geen probleem? En wat kost het ons om dit door een vakman te laten afwerken?

wij willen onze keuken renoveren, dus ...

wij willen onze keuken renoveren, dus een nieuw blad monteren met uitsparingen voor wasbak,kraan en kookplaat en een combimagnetron plaatsen

bad plaatsen. afvoer en kraanaansluiting ...

bad plaatsen. afvoer en kraanaansluiting is er al. ligbad, kraan soufflon kopen we bij praxis. moeten we de ombouw zelf kopen en plaatsen of wordt dat door u gedaan.

Ik wil graag een bovenverdieping er op ...

Ik wil graag een bovenverdieping er op laten bouwen van 8 meter lang en 6 meter breed en het is een plat dak dus evenhoog op die verdieping er zijn bouwtekeningen aanwezig

Daklekkage (vermoedelijk regen onder ...

Daklekkage (vermoedelijk regen onder dakpannen door).

Uitbreiden woonkamer, door verplaatsen ...

Uitbreiden woonkamer, door verplaatsen pui. Pui 5,70 meter, een meter richting tuin verplaatsen, tot aan eind inpandig balkon. Aan weerszijden muur aanwezig. Vervolg; aanpassen plafond (nu balkonvloer), aanpassen vloer (nu tuin).

Vervangen bestaand toilet en fonteintje, ...

Vervangen bestaand toilet en fonteintje, betegelen wanden

Aanbrengen sandwichpanelen op een ...

Aanbrengen sandwichpanelen op een oppervlakte van ca. 550 m2 op dak en wand loods.

toilet is 89 cm diep, 132 cm breed en ...

toilet is 89 cm diep, 132 cm breed en 248,5 cm hoog. De deurpost meet 86,5 cm zodat aan die zijde 45,5 cm muur resteert. We willen een zwevende toiletpot en een hoekfonteintje. Grote egaal witte muurtegels en strak modern, kwalitatief goed sanitair.