Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Hoogeveen of directe omgeving.

316 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: verbouwing Fitness Studio, rotte vloerbalken vervangen, renovatie hal, keuken, trapgat en overloop, binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, 11 tuinen afgraven, afvoeren en ophogen met zand, houten rabatdelen vervangen voor kunststof, loodgieterswerk voor een wereldrestaurant, dubbelglas plaatsen in 26 ramen, badkamer en toilet verbouwen, badkamer renoveren, kapsalon renoveren, slaapkamer opknappen, badkamerrenovatie, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hoogeveen:

Hor meten en plaatsen

Ik heb een draai kiepraam van ongeveer 80 cm breed en 180 cm hoog. Graag zou ik door de vakman een hor laten inmeten en laten plaatsen. Dit hoeft geen pollen of zonwerend gaas te zijn, maar wel bestendig voor de kat.

Bruynzeel hor in een houten kozijn monteren

Hor brynzeel deur moet nog op maat gemaakt worden. ROLHORDEUR 600 SERIE105X215CM ZILVER GRIJS.

Jaloezieën ophangen

IK WIL JALOEZIEEN LATEN OPHANGEN IN HET BETON DUS IN ZWAAR BETON. 3 STUKS MATEN ZIJN 1.50 CM 2 STUKS EN NOG EEN VAN 1. 20CM

Oprijplaten naar voordeur leggen

Ik wil graag oprijplaten voor de voordeur van mijn woning leggen. Het gaat om een oppervlak van 88 x 50 cm aan de buitenkant en aan de binnenkant gaat het om een oppervlak van 88 bij 15 cm.

Waterschade in slaapkamer herstellen

Bij mijn bovenburen is een groot aquarium kapotgegaan en het water is door het plafond mijn slaapkamer in gekomen. Ik heb daardoor schade aan de plafondplaten, aan het behang en aan het tapijt. Ik wil graag herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Ik wil een vakman uitnodigen om de schade hier op te nemen en een offerte te verzorgen. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Planken ophangen

PRAXIS, GRAAG EEN PLANK TEGEN DE MUUR IN DE KEUKEN AANBRENGEN; LENGTE 3 M; BREEDTE 30 `a 40 CM. (DE VENSTERBANKPLANKEN VAN PRAXIS ZIJN HEEL MOOI!! ) OOK EEN HOUTEN PLANK AANBRENGEN IN DE BERGING (BOVEN). LENGTE 3 M; BREED 30 TOT 40 CM. ER ZIJN ZWARE? PLANKDRAGERS NODIG.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van een knikarm zonnescherm merk Brustor repareren of vervangen. Afmeting 6 x 3,5 meter.

Nieuw appartement schoonmaken

HET BETREFT EEN GROTE SCHOONMAAK, INCLUSSIEF DE RAMEN BINNEN / BUITEN. OPPERVL. 115 M2

Hordeur naar balkon plaatsen

Ik wil graag een hordeur voor mijn balkondeur. Het kozijn is echter niet van hout, maar van metaal. De maat van de balkondeur is 234 hoog en 105 breed. Graag een offerte inclusief de hordeur want deze is nog niet aangeschaft. De deur draait naar binnen open!

Kasten monteren

Ik wil graag een 2 deurs schuifdeurkast en 1 klapdeurkast laten monteren. Wat zullen de kosten zijn om het te monteren? Graag 3 mei uitvoeren (de kasten worden 2 mei geleverd).

Rolgordijnen plaatsen

Op zolder heb ik een velux rolgordijn die ik geplaatst wil hebben plus beneden gewone rolgordijnen voor 2 kleine ramen van 90 cm breedte en 2 grote van 180 cm breedte.

Raamhorren verkleinen

We hebben drie horren elk op een frame. Deze horren passen allemaal niet in het bijbehorende kunststof kozijn. De horren moeten van buitenaf in het kozijn vallen. Is het mogelijk om de horren kleiner te maken en zo ja tegen welke prijs?

Kattenluik plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas. Het raam is 69 x 213 cm. Kattenluik schaf ik zelf aan.

Plaatsen kunststoffen plafond badkamer

De badkamer voorzien van een kunststoffen plafond. Maat ca.2. 7x1. 9m. Heeft u een idee wat er op zou kunnen? In ieder geval ongevoelig voor schimmel. Wilt u hiervoor een offerte maken?

Deur vervangen en stopcontact verplaatsen

Voor een nieuwe keuken moet een deur vervangen en verplaatst worden en een stopcontact op een andere plek komen: Een kamerdeur vervangen voor een tochtvrije schuifdeur. En het raam boven de deur dicht maken. Het kozijn van de originele deur verwijderen. De deuropening iets verbreden. Het is geen dragende muur. Daarnaast in de keuken een stopcontact verplaatsen. Uitvoering in februari 2016.

Vloerbedekking verwijderen in de woning

In appartement moet binnen 2 weken in de woonkamer, gang en twee slaapkamers de vloerbedekking verwijderd en afgevoerd worden. Evt lijmresten verwijderen voor een egale vloer. Zo spoedig mogelijk.

Zonwering monteren aan de tuinkamer

Voor de zijwand van onze tuinkamer (2 x 3,6 meter) willen wij graag zonwering laten monteren. Materiaal hebben wij nog niet aangeschaft i.v.m. het opmeten.

Doek van de terrasluifel laten vervangen

Terrasluifeldoek laten vervangen afmeting breed ca 3. 75 m. Met een uitval van 2. 50 m. De juiste maat zal dan nog door het bedrijf moeten worden gemeten. We doen dit op deze manier omdat we eerst een schriftelijke offerte willen en dan pas telefonisch contact. Dus geen telefonisch contact met een bedrijf. We nemen na de aanbieding van de offerte dan zelf wel contact op met de desbetreffende bedrijven.

Tuinscherm plaatsen

Tuinschermen aan te schaffen bij Gamma of dergelijke zaak plaatsen met een deur er in. Totaal plm. 8.50 meter.

Granieten aanrechtblad aanpassen

In het granieten aanrechtblad zit een opening van 56 x 47 cm. De opening moet worden 56 x 49 cm. De rand waar 2 cm vanaf moet bedraagt 6 cm.

plaatsen van de W.C en de douce en het ...

plaatsen van de W.C en de douce en het badmeubel en het zetten van de tegeltje

plafond witten 1 kamer 55m2

plafond witten 1 kamer 55m2

een carport, houten staanders en een ...

een carport, houten staanders en een doorzichtig dak met een goede afvoer.

Het ontvoegen van de westmuur en daarna ...

Het ontvoegen van de westmuur en daarna opnieuw voegen.

Renovatie toillet ,hangend,betegeling ...

Renovatie toillet ,hangend,betegeling tot boven,fonteintje,kraan,vloertegels+vloertegels gang totaal 6 vierkante meter , 11 vierkante meter wandtegels. Ook alle sloop werzaamheden en afvoeren van oud materiaal. graag eind augustus uitvoering