Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Havelte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Havelte heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Havelte u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Havelte of directe omgeving.

23 klanten uit Havelte bevelen een bij Casius in Havelte aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Havelte bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: leggen van keramisch parket in visgraat van ong 45 m2, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, diverse werkzaamheden nieuwe woning, parket leggen in visgraat, isoleren veranda, het isoleren tegen geluid van een slaapkamer, dakplaten vervangen van 30 vierkante meter, het isoleren tegen geluid van mijn appartement, balustrade ontwerpen en plaatsen + trapleuningen, vervangen keukendeur+ opnieuw betegelen voormalige badkamer., knikarmscherm demonteren en monteren, thermisch isoleren slaapkamer, pvc vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Havelte staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Havelte:

Warmtelint aanbrengen

Wij hebben een stacaravan en voor de winter moet er warmtelint aangebracht worden onder de caravan voor de leidingen. Het lint en Alutape is al gekocht.

Rolhordeur monteren

Ik wil graag een rolhordeur laten plaatsen. Deze is 2,09 bij 1 meter. Deze is nagenoeg op maat gemaakt.

Rolgordijn monteren

Ik wil een rolgordijn laten monteren op een schuin dak. Ik heb het rolgordijn al in huis en deze kan per direct gemonteerd worden. Het gordijn hoeft niet te worden ingekort.

Opmeten en monteren roljaloezieën

Ik wil graag dat er bij ons 2 rol jaloezieën worden opgemeten en opgehangen. 1 bij het achterraam en 1 bij de achterdeur. Bij het raam is het tussen het kozijn en bij de deur op het kozijn. Ook was ik benieuwd of hiervoor ook geldt als er een keer 25% korting is op roljaloezieën.