Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Geesbrug te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Geesbrug heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Geesbrug u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Geesbrug of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Geesbrug bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Geesbrug staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Geesbrug:

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren in houten kozijnen. I heb ze al thuis, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden. Het gaat om twee slaapkamer ramen van 100 bij 100 cm.

Luxaflexen monteren

Luxafles of vertikaleluxaflex ophangen

Luxaflex of lamellen ophangen

Ik wil graag wat luxaflex of lamellen laten ophangen. Dit moet aan de voorkant van de woning worden opgehangen. Hier zit een raampartij van ongeveer 5,5 meter breed. Ik ga zelf de raamdecoratie kopen en dit moet wellicht nog op maat worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nieuwe zonwering monteren

Een zonnescherm monteren. De breedte van het scherm is 3.96 meter en met een uitval van 2.5 meter. Monteren aan een boeiboord, net onder de dakgoot. De buurman heeft twee klosjes gemaakt en daaraan het scherm opgehangen. Het is voor een bungalow.

Twee kamers boven behangen. De te ...

Twee kamers boven behangen. De te behangen muren zijn niet groot, maar de kanten lopen schuin en er is meer meet- en knip-werk aan. Het oude behang is al afgestoken en de gaten in de muren zijn gedicht. De ondergrond is gipskartonplaten dus deze moeten misschien nog voorgestreken worden? De kamers zijn verder behang-klaar. Het behang heeft geen patroon waar rekening mee gehouden moet worden.

Plaatsen van dubbele Plisse hordeuren "" ...

Plaatsen van dubbele Plisse hordeuren "" Plus "" binnen kozijnmaten 2,26 hoog en 1,74 breed