Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor inmeten en plaatsen van zonnescherm:

Inmeten en plaatsen van zonnescherm

Inmeten en plaatsen zonnescherm met knikarm op begane grond maat 5.40m breed.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inmeten en plaatsen van zonnescherm uit heel Nederland:

Vlizotrap inmeten en plaatsen

Ik ben op zoek naar een vlizotrap voor naar zolder. Ik zou het graag door iemand willen laten inmeten en plaatsen. Is dit mogelijk?

Tuinpoort installeren

Ik wil een nieuwe deur (poort) laten plaatsen in de tuin bij de schutting. Inmeten en deur graag via de vakman.

Verzoek inmeten/plaatsen trapleuning

Vanwege aanstaande gezinsvorming willen we graag voor de veiligheid 1 trapleuning laten plaatsen van de begane grond naar de eerste verdieping. Van verdieping 1 naar 2 hebben we al een mooie houten trapleuning van 3,30 meter lang, en zo’n zelfde (soort) leuning hebben we graag ook beneden. De leuning hoeft geen bocht te bevatten, maar vanwege een luik op de 1e verdieping moeten we even goed meten hoe dat past. We willen de trapleuning graag via de vakman bestellen. Videobellen is mogelijk.

Verticale lamellen inmeten en plaatsen

Voor een kantoorruimte zijn wij op zoek naar een bedrijf dat voor ons verticale lamellen in kan meten en plaatsen aan bestaande rails.

Verzoek inmeten en plaatsen trapleuning

Op beide trappen wil ik nieuwe leuningen. Ze moeten hoger komen dan de huidige en doorlopend zijn, ook in de bocht en knik.

Stalen binnendeuren plaatsen

De deur komt tussen de hal en de huiskamer. Ik wil graag een zwarte stalen deur met helder glas, 3-vlaks. Ik twijfel nog tussen een scharnierdeur en een taatsdeur, ik zou informatie over beide soorten deuren willen (prijs en praktische zaken zoals: moet het deurkozijn eruit die al in de woning aanwezig is?). De afmetingen van de huidige deur: ca. 292 bij 93 cm. Handvat: een simpele, strakke handvat. Ik weet niet welke mogelijkheden er zijn. Het betreft een nieuwbouwwoning. Graag ook inmeten en monteren.

Inmeten hor voor raam

Ik wil een hor in mijn slaapkamer en zou graag iemand langs willen hebben die dit correct kan inmeten en plaatsen. Ik heb het zelf geprobeerd maar dat ging fout.

Hor schuifpui en ramen

Beste mensen, Graag zouden wij horren in onze schuifpui en ramen willen laten inmeten en plaatsen. De opening is ongeveer 1.36 meter en de dikte van de opening is ongeveer 9 cm. Kunt u ons daarbij helpen?

Inmeten en plaatsen binnendeur

Ik wil graag een nieuwe binnendeur (type Bradford) laten inmeten en plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Op dit moment is er geen trapleuning aanwezig. er zitten 4 hoeken in de trapopgang. waarvan 2 zijdes gipsmuur (tussen 57 cm) , 2 dunnere wandjes/plaat (rond de 67 cm) en 1 betonwand ( rond de 163 cm) gemeten lang de schuine rand vd trap. bij voorkeur de leuning en beugels etc. wit (mag van hout) of aluminium. of rvs. afhankelijk van de prijs.