Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinschutting vervangen:

Tuinschutting vervangen

Ik heb een schutting, bouten en snel cement besteld. Wat kost het monteren van deze schutting en de oude schutting weg te halen en af te voeren? Gaat bij elkaar om zo'n 3 meter.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschutting vervangen uit heel Nederland:

Tuinschutting vervangen

In de achtertuin dient de vakman de oude schutting te verwijderen en af te voeren. Hierna wil ik een nieuwe houten schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is 7.30 meter inclusief 2 poortdeuren van 1 meter breed. De hoogte van de schutting is 1.80 meter. De tuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tuinschutting vervangen of repareren

Ik heb een schutting in de tuin die ik wil laten vervangen of repareren. De schutting is 6 meter breed ongeveer. Ook heb ik een poort.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil graag mijn huidige schutting vervangen. Ik kan de huidige schutting zelf los maken. De nieuwe schutting zou ik graag door een vakman geplaatst willen hebben.

Tuinschutting vervangen

Ik wil de tuinschutting laten vervangen. Totaal materiaal: 10 betonnen palen en 9 schuttingdelen van 1,80 x 1,80 meter. Betonnen palen met cement versterken. Afvoeren oude schutting (9) en houten (10) palen.

Betonpalen en schuttingdelen plaatsen

Gaarne een offerte voor: plaatsen van 12 betonnen tuinschutting palen & vervangen & beitsen 3 houten schuttingdelen. Wij, samen met onze linker en rechterburen, willen onze houten schuttingpalen vervangen door betonnen palen. Ook een aantal schuttingdelen moeten vervangen worden, maar lang niet alle. Het gaat ongeveer om 12 betonnen palen (eventueel 18) en 3 schuttingdelen (eventueel 9). De "eventueel" hangt af van kostenopgave en keuze van een van de buren.

Tuinschutting laten plaatsen

Ik wil een schutting die gebroken is laten vervangen. Het gaat om vier of vijf meter schutting. De tuin heeft een achterom. De oude schutting mag worden afgevoerd.

Omgevallen tuinschutting vervangen

Door de storm is mijn schutting omgevallen, graag wil ik een offerte van jullie zodat ik deze naar mijn verzekering kan opsturen en kan kijken wat er gedaan kan worden, hierbij stuur ik ook foto’s van wat er gebeurd is. Het gaat om 1 of 2 houten panelen die ik graag afgevoerd en vervangen wil hebben. Het hoeft geen duur ding te zijn want is een huurhuis als maar stevig genoeg is en helemaal afsluit voor privacy. het huis heeft een achterom.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 5 schuttingen laten plaatsen en 1 lamp vervangen

Tuinschutting plaatsen

Heer/mevrouw, Door de storm is mijn schutting omgevallen, graag wil ik een offerte van jullie zodat ik naar mijn verzekering kan opsturen en kijken wat er gedaan kan worden, hierbij stuur ik ook foto van wat er gebeurd is. Het gaat om 3 houten panelen die ik graag afgevoerd en vervangen wil hebben. Het hoef geen duur ding te zijn want is een huurhuis als maar stevig genoeg is en helemaal afsluit voor privacy.

Houten tuinschutting vervangen

Een houten schutting (losse planken) van 6 meter lengte verwijderen en afvoeren en een nieuwe schutting plaatsen. Oude schutting bestaat uit 6 palen van een lengte van ongeveer planken 1,70 meter. De nieuwe schutting moet de hoogte van 1,95 en lengte van 8,5 meter (zonder palen) en waarschijnlijk zo'n 6 palen hebben.