Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Emmen of directe omgeving.

633 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer en toilet tegelen, nieuwbouwhuis stucen, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, nieuwe badkamer plaatsen, elektrische boiler plaatsen, boiler vervangen, huren mogelijk?, diverse klussen nav regenwater schade door de buren, badkamer plaatsen, waterschade supermarkt, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, badkamer elementen verwijderen en nieuwe instaleren, aftimmer werk, deur opnieuw ophangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Emmen:

Inmeten en plaatsen van zonnescherm

Inmeten en plaatsen zonnescherm met knikarm op begane grond maat 5.40m breed.

Afzuigkap keuken monteren

Graag een afzuigkap plaatsen, ik moet nog één kopen bij de Praxis. Ik weet niet welke geschikt is voor deze keuken. Zie foto

Hemelwaterafvoerpijp herstellen en onderhouden

De hemelwaterafvoer is op ca. 4,5 meter hoogte losgeraakt (beugel gebroken?) van de gevel (trespaelementen). De hemelwaterafvoer dient vastgemaakt te worden,

Klussen na verhuizing

Wij gaan verhuizen en hebben iemand nodig die de lampen eraf haalt en in de nieuwe woning ophangt. Televisies ontkoppelen en in nieuwe woning ophangen en aansluiten. Kasten in elkaar zetten en wandmeubel in oude woning van de wand afhalen en in de nieuwe woning aan de muur maken, badkamermeubel in elkaar zetten en ophangen in nieuwe woning en allerlei andere klusjes die bij verhuizen komen kijken. De verhuizing is naar de andere kant van de straat, ik denk ongeveer 30 meter.

Douchecabine vervangen

Mijn douchecabine moet vervangen worden. Ik wil hem bij Praxis kopen

Dubbel buitenstopcontact vervangen

In een dubbel buitenstopcontact in de tuin ontstaat kortsluiting Dezé moet vervangen worden. Is geaard.

Overkapping bij zwembad in de tuin realiseren

Ik heb interesse in een overkapping bij mijn zwembad. Afmetingen 5,7 meter breedte, 9 meter lang. EPS sandwich panelen 1 langs wand. 1 wand 2,5 x 9 en 2,5 x 5,7 wanden glazen schuifpanelen. Dak ook EPS sandwich panelen.

Installeren Pelletkachel + realiseren rookkanaal

Graag laten wij de Qlima pelletkachel Fiorina 74 S-Line 7,45kW installeren, deze hebben wij nog niet aangeschaft maar gaan dit nog wel doen. De kachel zal direct tegen de buitenmuur geplaatst worden, dus een korte afstand. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Deze moet door de muur naar buiten, dan nog 0.5 m opzij, dan nog een klein stukje omhoog. De buizen voor het rookkanaal laat ik graag regelen. Ik weet niet of het dubbelwandig of enkelwandig moet zijn.

Rolgordijnen ophangen in huis

Ik zoek een zonweringsspecialist die 2 rolgordijnen kan ophangen mijn woning. Ik heb 2 rolgordijnen van 180 cm breed die ik graag wil laten ophangen voor mijn keukenraam. Deze moeten naast elkaar geplaatst worden. Ik ben hulp nodig bij het inmeten, inkorten en ophangen hiervan.

Zonneschen monteren op balkon

Advies over zonwering zoals de maat en dat het elektrisch bedienbaar is. Dan ook deze monteren. Het liefst zo snel mogelijk.

Toilet en wastafeltje plaatsen

Ik wil mijn wc voorzien van een nieuw staand toilet en wastafeltje. Deze moeten op zelfde plaats en met dezelfde afmetingen.

Isolatie aanbrengen

Ik wil graag op aantal muren geluidsisolatie aan laten brengen. De afmetingen weet ik niet precies.

Wandgreep voor invalide in de douche ophangen

Ik wil graag 1 Wandgreep voor invalide in de douche ophangen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. Dit moet inclusief achterwanden. Het douchesysteem moet ook geplaatst worden. De cabine is 90 bij 90 bij 180 cm.

Toilet vervangen

Het gaat om het installeren en aansluiten van een hangtoilet inclusief ombouw. Betegelen hoeft niet. Er moet wel leidingwerk verricht worden omdat ik nu een staand toilet heb.

Tuinschutting vervangen

Ik heb een schutting, bouten en snel cement besteld. Wat kost het monteren van deze schutting en de oude schutting weg te halen en af te voeren? Gaat bij elkaar om zo'n 3 meter.

Verschillende klussen uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die twee verschillende klussen kan uitvoeren, namelijk: 1. Plaatsen van een schutting van circa 7-8 meter 2. Aanpassen keuken zodat een inbouw vaatwasser in de keuken kan worden geplaatst. De eerste klus betreft het inmeten en plaatsen van een schutting. Op dit moment kunnen wij de lengte van de schutting schatten op 7-8 meter. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die de schutting exact kan inmeten, daarna aan kan geven welk materiaal nodig is en hoeveel en daarna de schutting kan plaatsen. De tweede klus betreft het aanpassen van de huidige keuken zodat een inbouwvaartwasser in de keuken kan worden geplaatst. Er zal een keukenkast moeten worden verwijderd, een stroomcontact moeten worden geplaatst en de waterafvoer moet mogelijk aangepast worden. Mogelijk zou er nog meer uitgevoerd moeten worden. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die alle benodigde werkzaamheden kan uitvoeren.

Bruynzeel hordeur op maat maken

Nieuwe plissé rol hordeur Bruynzeel 900 serie is te lang en deze moet op maat worden gemaakt. Er moet ongeveer 5 centimeter van af.

Kasten met zweefdeuren monteren

Ik wil twee zweefdeurkasten van 150 cm breed laten plaatsen.

Raamjaloezieën op maat laten maken

Hoe duur is het om jaloezieën op maat te bestellen? Voor 1 raam van 94 x 210 cm en 1 raam van 10,3 x 210 cm. Ik wil antraciet grijze jaloezieën van 25 mm van aluminium.

Horizontale jaloezie monteren

Graag monteren van horizontale jaloezie (afmeting 1.99 cm).

Kastje monteren aan muur

Ik wil een kluis aan de muur gemonteerd hebben. Het is een hele nieuwe kast met planken erin. Het kluisje kan precies tussen twee planken in maar er zit een boord die eruit gesneden moet worden. Vervolgens moeten er 4 gaten geboord worden en dan kan het kluisje erin.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik zou graag willen dat er een driedeurs garderobekast in elkaar gezet zou kunnen worden voor mij.

Vloertegel badkamer lijmen

Een vloertegel in de badkamer zit los. Kan volgens mij gelijmd worden.

Laminaat keukenvloer vervangen

Het project betreft waterschade ter gevolgen van verstopping van de afvoer. Het laminaat is deels krom getrokken en moet vervangen worden. Het betreft ongeveer 4 vierkante meter. De klant heeft zelf het nieuwe laminaat in huis.