Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Emmen of directe omgeving.

628 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, elektrische boiler installeren, geiser door elektrische boiler vervangen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Emmen:

Toilet en wastafeltje plaatsen

Ik wil mijn wc voorzien van een nieuw staand toilet en wastafeltje. Deze moeten op zelfde plaats en met dezelfde afmetingen.

Isolatie aanbrengen

Ik wil graag op aantal muren geluidsisolatie aan laten brengen. De afmetingen weet ik niet precies.

Wandgreep voor invalide in de douche ophangen

Ik wil graag 1 Wandgreep voor invalide in de douche ophangen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine laten plaatsen in mijn badkamer. Dit moet inclusief achterwanden. Het douchesysteem moet ook geplaatst worden. De cabine is 90 bij 90 bij 180 cm.

Toilet vervangen

Het gaat om het installeren en aansluiten van een hangtoilet inclusief ombouw. Betegelen hoeft niet. Er moet wel leidingwerk verricht worden omdat ik nu een staand toilet heb.

Tuinschutting vervangen

Ik heb een schutting, bouten en snel cement besteld. Wat kost het monteren van deze schutting en de oude schutting weg te halen en af te voeren? Gaat bij elkaar om zo'n 3 meter.

Verschillende klussen uitvoeren

Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die twee verschillende klussen kan uitvoeren, namelijk: 1. Plaatsen van een schutting van circa 7-8 meter 2. Aanpassen keuken zodat een inbouw vaatwasser in de keuken kan worden geplaatst. De eerste klus betreft het inmeten en plaatsen van een schutting. Op dit moment kunnen wij de lengte van de schutting schatten op 7-8 meter. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die de schutting exact kan inmeten, daarna aan kan geven welk materiaal nodig is en hoeveel en daarna de schutting kan plaatsen. De tweede klus betreft het aanpassen van de huidige keuken zodat een inbouwvaartwasser in de keuken kan worden geplaatst. Er zal een keukenkast moeten worden verwijderd, een stroomcontact moeten worden geplaatst en de waterafvoer moet mogelijk aangepast worden. Mogelijk zou er nog meer uitgevoerd moeten worden. Wij zijn op zoek naar een klusbedrijf die alle benodigde werkzaamheden kan uitvoeren.

Bruynzeel hordeur op maat maken

Nieuwe plissé rol hordeur Bruynzeel 900 serie is te lang en deze moet op maat worden gemaakt. Er moet ongeveer 5 centimeter van af.

Kasten met zweefdeuren monteren

Ik wil twee zweefdeurkasten van 150 cm breed laten plaatsen.

Raamjaloezieën op maat laten maken

Hoe duur is het om jaloezieën op maat te bestellen? Voor 1 raam van 94 x 210 cm en 1 raam van 10,3 x 210 cm. Ik wil antraciet grijze jaloezieën van 25 mm van aluminium.

Horizontale jaloezie monteren

Graag monteren van horizontale jaloezie (afmeting 1.99 cm).

Kastje monteren aan muur

Ik wil een kluis aan de muur gemonteerd hebben. Het is een hele nieuwe kast met planken erin. Het kluisje kan precies tussen twee planken in maar er zit een boord die eruit gesneden moet worden. Vervolgens moeten er 4 gaten geboord worden en dan kan het kluisje erin.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik zou graag willen dat er een driedeurs garderobekast in elkaar gezet zou kunnen worden voor mij.

Vloertegel badkamer lijmen

Een vloertegel in de badkamer zit los. Kan volgens mij gelijmd worden.

Laminaat keukenvloer vervangen

Het project betreft waterschade ter gevolgen van verstopping van de afvoer. Het laminaat is deels krom getrokken en moet vervangen worden. Het betreft ongeveer 4 vierkante meter. De klant heeft zelf het nieuwe laminaat in huis.

Waterschade een het laminaat en plafond herstellen

Ik heb waterschade gehad, waarbij ik nog niet weet of deze vergoed gaat worden. Toch heb ik een offerte hiervoor nodig.

Deurhor plaatsen

Het betreft een Bruynzeel deurhor welke geplaatst dient te worden in een bestaande situatie. De hor zal eenzijdig enkele centimeters ingekort moeten worden.

Louvrekastdeuren monteren

We willen in een ombouw van spaanplaat en gipsplaten, met een afmeting van 90 cm breed en 2,30 meter hoog, louvredeurtjes laten plaatsen. De deurtjes moeten nog worden besteld.

Ophangen van een elektrisch zonnescherm

Wij hebben een elektrisch zonnescherm van de Praxis. Dat willen wij aan onze aanbouw laten ophangen met goede steunbeugels. We hebben geen email. U kunt ons bellen voor een afspraak. We willen de klus hier laten bekijken en van u vooraf een prijsopgave krijgen.

Hor monteren op het raamkozijn

Graag zou ik een raamhor laten monteren op het raamkozijn. Het raam is 80 cm breed. Om de hor te bevestigen zijn er 2 raamstijlen van 5 cm, dus de totale breedte 90 cm.

Hor laten monteren

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het op maat maken en ophangen van een rolhor. De afmetingen zijn 1.55 x 1.70 meter.

Radiator bekleden

Ik wil mijn radiator uit het zicht hebben en daarom laten bekleden met het CanDo materiaal van de Gamma. Opmeten en de uitvoering kan ik helaas niet zelf doen. Ik ben dus op uw hulp aangewezen.

Laminaat, rails en lampen plaatsen

Ik krijg omstreeks 20 maart de sleutel van mijn woning en wil in april gaan verhuizen. Ik wil in de tussentijd zelf de woning schoonmaken en schilderen. Voor het leggen van ongeveer 50 m² laminaat met ondervloer en plinten ben ik op zoek naar een vakman. Ook wil ik 8 roedes of rails voor gordijnen laten monteren en 3 lampen laten ophangen. Ik ontvang graag een offerte in posten van bedrijven die tijd hebben voor deze klus. Ik zal de materialen zelf aanschaffen.

Kledingkast, buffetkast en boekenkast monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het monteren van een kledingkast, een buffetkast en een boekenkast. De kasten zijn wel al uitgezocht maar moeten nog besteld worden. We gaan ze bij Ikea bestellen. Afmetingen: Kledingkast circa 3 meter breed. Buffetkast 2x 1 meter breed. Boekenkast circa 2.10 meter breed. Uitvoering vanaf 7 april.

Band van het rolluik vervangen

Een band van de rolluik beneden dient vervangen te worden.