Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eelderwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eelderwolde heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eelderwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eelderwolde of directe omgeving.

29 klanten uit Eelderwolde bevelen een bij Casius in Eelderwolde aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eelderwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen, slaapkamer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eelderwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eelderwolde:

Aansluitingen voor witgoed maken en overig werk

Onze garage is omgebouwd tot bijkeuken. Er ligt daar een betonvloer in en daaronder is een kruipruimte. Ik wil in die bijkeuken nu aansluitingen laten maken zodat ik daar de wasmachine en droger naast elkaar kan plaatsen. Er moet een gat door de betonvloer worden geboord en een aansluiting worden gemaakt op de riolering en de waterleiding. Ook moet een extra stopcontact worden geplaatst. Verder wil ik een mooi groot blad op maat laten maken over de wasmachine en droger. Ik breng de hele klus het liefst onder bij één allround bedrijf. Ik heb hierna nog wat klussen. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Nesling schaduwdoek monteren

Wij willen graag in het voorjaar, april, een schaduwdoek aan de gevel van ons huis laten monteren. Het zou gaan om een vierkant doek van 4 x 4 meter. 2 hoeken bevestigen aan de gevel van het huis. De andere 2 hoeken bevestigen aan 2 te plaatsen palen in het gras. Graag prijsindicatie voor materiaal, doek, 2 palen, 2 paalankers, bevestigingsmaterialen, en montage. http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Zonneschermreparatie

Een kapotte bedrade electromotor vervangen in een zonnescherm van 5 meter breed. De rol waar het doek op zit heeft een diameter van 8 centimeter.

Schaduwdoek monteren

Wij willen graag een Nesling Coolfit vierkant schaduwdoek boven ons terras (zie foto). Ons terras is 6 meter breed en 4 meter diep. Het zitgedeelte op dit terras is zo'n 4 bij 4 meter. Aan de bovenkant van het kozijn van de schuifpui zit een ijzeren/stalen plaat waar in geboord kan worden (meerdere buren hebben dit). Hier dus 2 bevestigingspunten. Hier tegenover 2 palen in de tuin. Deze zouden op het terras kunnen, maar gezien de diepte van het terras (4 meter) kunnen ze misschien beter in het gras erachter? Een doek van 3,6 x 3,6 lijkt me dan passend. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten monteren van deze set inclusief alle materialen (coolfit doek 3.6 x 3.6, 2 palen met flexoog, 2 paalankers en overige bevestigingsmaterialen).