Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Eelde of directe omgeving.

70 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eelde:

Band van het rolluik vervangen

Het idee is om de banden en de band opwinders te vervangen voor de 11 ramen op de BG van onze woning De rolluiken zijn 2 meter hoog en de bak zit voor aan de bovenkant van het raam. De rolluiken zelf zijn in perfecte staat en goed bereikbaar.

Zonwering demonteren/ hermonteren

Demonteren van elektrisch (met schakelaar) bediend zonnescherm met knikarm (breedte 360cm x uitvalshoek 114 cm). Demonteren begane grond, hermonteren 1ste verdieping.

We willen de garage ombouwen tot een ...

We willen de garage ombouwen tot een slaapkamer.

1. De voegen en kit van de muren in de ...

1. De voegen en kit van de muren in de douchecabine moeten er uit en vervangen door nieuwe witte, waterdichte voegen. 2. Een kraan repareren dan wel vervangen. 3. Een luchtafvoer voor de wasdroger door de muur boren en afwerken 4. Buitenmuur, op een aantal plaatsen de voegen opnieuw aangebrengen, totaal ongeveer 30 m voegwerk. 5. Op de zolderverdieping is een slaapkamer gemaakt. De aansluiting van de vloer op de schuine wand moet afgewerkt worden 6. overgangen tussen 4 vloeren aanbrengen, totaal ongeveer 3 meter