Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor centrale deurvergrendeling inbouwen:

Centrale deurvergrendeling inbouwen

De deursloten van mijn berlingo (VT-129-F) zijn slecht. Graag zou ik deze willen vervangen voor een centrale deurvergrendeling
Onze klant uit Diphoorn (Drenthe) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor centrale deurvergrendeling inbouwen uit heel Nederland:

Nieuw slot, automatische opener en eventueel een intercom monteren

In onze portiekflat hebben wij de centrale deurvergrendeling na een inbraak losgekoppeld wegens de slechte werking. We willen nu graag een nieuw slot, automatische opener en eventueel een intercom laten plaatsen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave.

Centrale deurvergrendeling repareren van een BMW

Ik laat graag de centrale deurvergrendeling repareren van mijn BMW Z3 uit '98. Met de afstandbediening kan wel de deur openen (knopje drukken) maar niet dicht. De achterklep reageert niet op de afstandbediening. Misschien is er een kabel los.

Afstandsbediening inbouwen

Ik heb een Mercedes a 2003. Met centrale deurvergrendeling maar zonder afstandsbediening. Dit wil ik graag laten inbouwen. Wat zijn de kosten hiervan?

Reparatie van een deurvergrendeling in een portiek

Wij hebben in ons portiek met 3 woningen een centrale deurbel met automatische opener in de woningen. De bel gaat wel over, maar we kunnen de deur niet meer vanuit de woningen ontgrendelen. Het is een oud systeem zonder intercom. We laten hier graag snel naar kijken en ontvangen dan uw reparatievoorstel met prijsopgave.

Centrale deurvergrendeling laten monteren

Ik wil graag centrale deurvergrendeling op afstand bediening die werken op de lampen laten inbouwen. Deze set heb ik nog niet in bezit dus wil ik graag laten regelen door degene die de klus wil uitvoeren. Verder wil ik mijn radio cd speler in laten bouwen,die heb ik al wel zelf in bezit. Ik heb een fiat Punto uit 2000,nieuwe type.

Afstandsbediening inbouwen

Ik ben een Hyundai i10 1. 1 met centrale deurvergrendeling maar zonder afstandsbediening. Dit wil ik graag laten inbouwen. Wat zijn de kosten hiervan?

Centrale deurvergrendeling inbouwen

Ik wil graag in min fiat panda een central deurvergrendeling laten inbouwen met afstandsbediening. Op dit moment gaan de voordeuren open met de sleutel en achterdeur gaat open als ik via de voordeur mijn han naar mijn achter portier de deur opendoet.

Deurvergrendeling repareren of vervangen

Wij hebben een heel oude deur met deurvergrendeling op de centrale toegangsdeur naar het trappenhuis. Deze blokkeert, waardoor de deur open blijft staan. Alle leidingen naar de woningen zijn al vernieuwd. Graag laten wij de vergrendeling repareren of vervangen. Wij ontvangen graag een opgave van de kosten.

Centrale deurvergrendeling

Ik heb een volkswagen polo 1. 2 uit 2002 waar ik de twee voordeuren en evt achterbak met centrale deurvergrendeling wil laten inbouwen. Hoeveel zal mij dit kosten?

Centrale deurvergrendeling op afstand bedienen

Ik heb centrale deurvergrendeling maar moet deze ontgrendelen met de sleutel. Nu wil ik dit graag met afstandsbediening.

Partners

Partners van Casius