Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Borger te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Borger heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Borger u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Borger of directe omgeving.

24 klanten uit Borger bevelen een bij Casius in Borger aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Borger bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, voorgevel kaleien, tv wand met inbouw sfeerhaard bouwen en andere klussen, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, stalen taatsdeur plaatsen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen, trapbekleding plaatsen op open en dichte trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Borger staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Borger:

Nosag veer van bankstel vervangen

We hebben een bankstel van 6 jaar oud. Op de plek waar de zwaarste van het huis altijd zit, is de nosag veer doormidden geknapt.

Garderobekasten model Kim monteren

Ik wil graag twee garderobe kasten model KIM 3 deurs laten monteren. De kasten zijn nog niet besteld in afwachting van de offerte.

Vloertegels bijkeuken verwijderen

In een ruimte van ongeveer 2.50 bij 4 meter dienen de vloertegels verwijderd te worden en afgevoerd.

Schilder- en laminaatwerk in de woning

Ik wil graag dat er in het huis van mijn moeder de muren laten sauzen en dat er in bijna alle vertrekken laminaat wordt gelegd. Deze offerte al eerder aangevraagd, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Hoor graag van u, want 10 april krijgen we de sleutel.

Knikarmzonwering plaatsen

Ik wil een knikarmzonwering geplaatst hebben. afmeting breed 3500 mm, montage op hout (kozijn).

Duette plisse inkorten en monteren

Heb 2 duette plisse. Deze moeten ongeveer een halve meter ingekort worden in de breedte