Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Beilen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Beilen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Beilen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Beilen of directe omgeving.

59 klanten uit Beilen bevelen een bij Casius in Beilen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Beilen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: nieuwe keuken bouwen, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, motor installeren knikarm zonnescherm en aansluiten, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Beilen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beilen:

Flatscreen laten ophangen

Graag wil ik mijn nieuwe flatscreen laten ophangen. Beugel waar deze aan opgehangen kan worden, is al bevestigd aan de muur. Het is dus gewoon een kwestie van de nieuwe tv ophangen en aansluiten. Communicatie per mail graag.

Rolgordijn monteren

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen. De afmetingen zijn 2,80 bij 1,67 meter. Ook komt er nog een klein raam bij van 0,75 bij 1,67 meter.

Hordeur in kozijn van hout op maat maken

Het gaat om rolhordeur van Bruynzeel 700 serie plissé monteren in een houten kozijn. De rolhordeur is 220 cm en moet naar ongeveer 211 cm ingekort worden.

Jaloezie ophangen in woonkamer

Ik wil graag 1 maal een jaloezie ophangen in de woonkamer. Standaard afmeting. Jaloezie hebben wij al in huis.

Horren monteren op houten kozijnen

Ik wil weten hoeveel het kost om 5 horren te laten monteren van 110 centimeter breed en 120 centimeter hoog, 110 centimeter breed en 60 centimeter hoog, 80 centimeter breed 118 centimeter hoog, 75 centimeter breed 54 centimeter hoog en 54 centimeter breed 54 centimeter hoog.

Kattentrap naar het balkon laten maken

Ik woon op de eerste verdieping en wil een kattentrap laten maken van ons dakterras naar beneden in het steegje naast ons huis dat ook als fietsomheining dient. Ik ben niet in het bezit van materialen.

Nesling doeken laten monteren

Graag willen twee nesling doeken laten monteren incl. palen waar ze aan vast gemaakt moeten worden. Een bedrijf in de buurt is Boerhof , maar deze heeft nog nooit een neslingdoek opgehangen. Weet u een bedrijf dat dit vaker heeft gedaan en bij ons kan doen. Op de bijgevoegde foto is het zitje te zien waar het boven moet hangen. Wij willen graag 2 doeken, 2 over elkaar.

Blokhut in elkaar zetten voor me. Is nog ...

Blokhut in elkaar zetten voor me. Is nog niet aangekocht. Graag wil ik advies en weten wat de kosten hiervoor zijn.

Betreft het installeren van een bad + ...

Betreft het installeren van een bad + kraan, een easydrain, een inbouwkraan (douche) + hoofddouche, een wastafel + kraan, 2 x een wandcloset en een fonteintje + kraan. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning en alle leidingen zitten afgedopt op de juiste plaats. Sanitair + toebehoren om deze te installeren zijn reeds besteld.

gevelrenovatie, vervanging van kozijnen, ...

gevelrenovatie, vervanging van kozijnen, voegwerk, isoleren van de gevel door inmetselen van buitenmuur, lekkage repareren van dakgoot, aanbouw maken aan het huis door de achterkant door te trekken met 2,5 meter en een bijkeuken te maken

uibouw op de garage

uibouw op de garage