Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

, ik heb een schutting gekocht en die wil ik graag door jullie laten plaatsen. De ondergrond moet ook geprepareerd worden omdat er nog stenen liggen. Dus die moeten verwijderd worden. Ik ben zwanger dus ik kan zelf niet mee helpen met de klus. Het gaat om een schutting met houten palen.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Pergola op maat laten maken op basis van de tekeningen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een pergola, steenschotten terras en schutting. Met de houtsoort: douglas, eiken of hardhout. Zie de bijlage voor foto's en tekening met de maatvoeringen.

Schutting met stormschade herstellen

Er moeten 13 oude palenverwijderd worden net beton nieuwe palen plaatsen en deur en schuttingdelen van hout wat kost verwijderen van palen? En wat kost nieuwe schutting plastsen?

Schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een gamma schutting jumbo toog. Het betreft 6 panelen 180*180 (10 meter schutting) en dus 7 palen die in de grond moeten

Schutting plaatsen en afvoeren

Het gaat om de schutting grenzend aan de brandgang (tussenwoning). De bestaande schutting is door de storm omver gewaaid en er moet een nieuwe voor in plaats komen (zie foto). Voorkeur gaat naar een standaard houten schutting met betonnen onderplaat en palen (kleur antraciet). Werkzaamheden zijn oude schutting verwijderen en afvoeren, nieuwe schutting leveren en plaatsen.

Plaatsen van een schutting

Goede avond ik zou graag een offerte willen ontvangen van 7 schutting delen die geplaatst moeten worden.

Schutting van hardhout plaatsen

Goede Hardhouten schutting plaatsen voor 20 meter lang . Graag een vrijblijvende offerte om te kijken of het waard is om mijn schutting te vervangen.

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn alleen voor het laten plaatsen van een schutting met beton palen. Het betreft 6 tuinschermen van 180 bij 180 cm. De oude schutting kunnen wij eventueel zelf.

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Rond om schuttingen plaatsen rond de 21 mtr Van die hout beton schutting En dan 3 lage beton omhoog En rond de 40 m2 bestrating 60 bij 60 tegels en paar spotjes in de grond

Hout/betonschutting plaatsen met deur

Wij willen een schutting van 5.20 meter laten leveren en plaatsen, inclusief deur. Wij willen een houten schutting op betonnen ondergrond met betonnen palen. Geen voorwerk nodig.

Plaatsen van een schutting

Ik wil graag een schutting plaatsen van 10 meter aan de achterzijde van de woning als tussen schutting en ook een stuk van 2 meter dat omgewaaid is. Het totaal is dus 12 meter. Er moet geen poort geplaatst worden, maar wel palen in beton.

Partners

Partners van Casius